הפיילוטים

ליאת400

New member
הפיילוטים

היה לי בחינה של 3 מילולי 3 אנגלית במילולי היה פרק עם הבנת הנקרא של פיזיקה היה פרק עם הבנת הנקרא של הפרפסור שכתב מאמר סתם (זה עם המשוואה המוזרה הזאת) ועוד פרק שאני לא זוכרת באנגלית היה פרק עם הבנת הנקרא על גלידה ואחד על וולקנו (אני מקווה שזה לא אותו פרק) והיה פרק אחד עם ההוא שחלה בסרטן.. מישהו יכול להגיד לי מה הפיילוטים בבקשה???

dafi21

New member
ככה..

לי היו רק 2 פרקים באנגלית והיו את כל הקטעים שהזכרת... אז מה שאת לא זוכרת זה הפיילוט:)

dafi21

New member
לגבי הפיילוט-

שוב- היו לי רק 2 פרקים: היה לי את הקטע של הגלידה, של הספורטאי חולה הסרטן, הוולקנו ועוד איזה קטע על שירותים ציבוריים\מקלחות

טלטללל1

New member
היי

הפרק השני שלך היה עם מאמר בקשר לכאבים? פסנתרנים שסובלים מכאבים?

idanmn1

New member
מממ

נראה לי שפרק מספר 2 שהיה לו השלמות משפטים ממש ממש קשות כבר מההתחלה היה פיילוט, לא?

ליאת400

New member
לפי מה שהם אומרים...

אז כן פרק שתיים אם היה לך מבחן כמו שלי הוא הפיילוט זה היה 2 אנגלית בהתחלה ואז כמותי אנגלית כמותי מילולי מילולי אם אני לא טועה

sliC

New member
עזבו אנגלית רגע

מה היה הפיילוט במילולי אני חייב לדעת עם המילולי הראשון היה פיילוט או לא, הלך לי זוועה

NFish

New member
לדעתי כן

אני עשיתי פרק ראשון אנגלית ושני אח"כ עבריתץ, הבנתי שהעברית הראשון, עם הדמוקרטיה, היה פיילוט...!

פילוטים

מילולי- הפרופסור שממציא מילים כמותי- התרשים היה של הכלבים (חבל דווקא היה קל יותר) אנגלית- משערת שהפרק הלא ברור הזה.. היה אחד עם השלמות משפטים לא מהעולם הזה, לא זוכרת את הטקסטים שבו.. מי שזוכר שישתף

NFish

New member
את בטוחה לגבי זה?

כי לםי מה שהבנתי יש מישהי שלא היה לה קטע על דמוקרטיה, חוקה וחוקי יסוד

sliC

New member
רגע רגע

איזה מספר פרק זה המילולי פיילוט אני ממש לא זוכר את הנושאים

tuluse

New member
רגע...

לא אמרת קודם שהיו לך שני פרקי מילולי - אחד עם הכלי דם והשני עם הפרופסור? לאף אחד פה לא היה הקטע עם ניוטון והכוח כבידה!!!

TheBob

New member
התרשים של הכלבים

היה בפרק הכמותי הראשון השני או האחרון?

למעלה