הפייה בלבן

הפייה בלבן

היא בחרה בשבילי את הבגדים , ויצאנו למועדון , שם פגשנו את החבר'ה הקבועים . הכניסו אותנו בלי בעיות למרות שלרובינו בכלל לא היו תעודות . זה לא שאנחנו לא בגיל , אבל אין שום תעודה שיכולה למנוע ממחשוף עמוק להכנס אל תוך מערה אפלה. הברמנים הוצאיו לנו את המנות הקבועות , הפעם החלטתי גם לגוון והביאו לי לטעום כל מיני סוגים של מרטיני , את האדום הכי אהבתי. הפייה השניה , זאת עם הגופיה הלבנה , עם המחשוף ובלי חזיה, משכה אותי לרקוד איתה. אחזתי בגבה , כאילו הייתה צעצוע שנתלה לי על המותניים ועשיתי איתה את כל מה שרציתי , היא נענתה לתנועותיי ונהנתה מהשליטה. גיליתי שהן אוהבות כוח , נתתי לה את מה שרצתה , והיא בקשה עוד. בחור חזק אחד הזמין אותנו לסיבוב טאקילות זולות, נעננו לו , ובהקפצה האחרונה, הכוסית של הטקילה נשברה בתוך היד שלי , התחיל לרדת דם . הפייה שלי, הסתכלה על זה, והתנפלה על היד שלי ,מוצצת את הדם שנראה שחור במועדון . הייתי צריכה ממש להתרחק ממנה שתפסיק. בשלב מסויים היא עזבה אותי והלכה למאהב שלה , בטוח שלא הוא זה שחימם אותה באותו הערב.

lost green eyes

New member
את נישמעת מיוחדת מאוד..

תמשיכי לכתוב
זה עושה נעים..!

יפה../images/Emo70.gif אבל.. וזה אבל גדול חחח

הדם מבעס רצח
למה להרוס חחחח איך רומנטיקה ודם מתקשרים יחדיו
יפה, אבל טראגי
רן.

שחשוחון

New member
ערפדיםםם

כמו בסרט בבלייד 1 שהם מתחילים להיתעלס בינהם עם הדםםםם גרררר כימעט כמו שאני אוכל בשר

ואו

רשמת את זה בסגנון שאני מאוד אוהבת ומתחברת ... גם לי יש כמה "יצירות "מהסוג הזה....

למעלה