הפיג'מות- לא לילדים

הפיג'מות- לא לילדים

אל תדאגו, זאת לא כותרת שאני מעניק לסדרה כולה, אלא רק לשרשור
עליתי על הרעיון בעקבות הפרק "חייזרים" שראיתי אתמול וגיליתי בו 2 רמיזות מיניות שאחרי 10 צפיות בערך בפרק, זאת הפעם הראשונה שאני מגלה אותן. בשירשור הזה נאסוף את כלללל הדברים הגסים/מיניים/לאלילדים שהיו בפיג'מות לדורותיה. נכתוב גם את השמות של העונות , ואחר כך ננסה להשוות. (די ברור שהעונה הרביעית תיקח בהליכה, אבל עדיין
)

*מזיכרון

עונה 1- אילן ואלונה מסתבכים בשמיכה. קובי: "מה זה? מה קורה כאן? אל תגידו לי, אתם עושים חזרות" אילן: "בדיוק, עשינו חזרות" קובי לאלונה: "אילן באמת צריך קצת חזרות, למה מאז הפעם האחרונה שלו הוא בטח כבר שכח" ________________________________________ אלונה: "יש לי הרגשה של דה ז'ה וו" עודד: "דה ז'ה מה?" אלונה: "אני מרגישה כאילו עשינו את זה כבר" עודד: "נו, ואיך הייתי?" ________________________________________ קובי: "כל מה שאנשים רוצים בימינו זה רק סקס. סקס, סקס, וסקס, זה מה שמוכר היום. ________________________________________ רוני: "אני אספר לאמא על כל החוברות שאתה מחביא במקרר" גרי אח"כ עם שפרה: "שפרוש.. נו.. זה תמונות אומנותיות, זה בעירום, נקי לגמרי. נקי בלי בגדים אני אומר לך.. אומנותיות!" ________________________________________ הדבר הכי "סוטה" שנאמר לדעתי בפיג'מות: רוני: "המחשבות הזאת על אמא ואבא שלי ביחד... בלה... כאילו, אני מניחה שהם היו צריכים לעשות את זה לפחות פעם אחת" - ב"לעשות את זה" היא התכוונה להסתיר את המילה "סקס", אבל זה בעצם גם כינוי די נפוץ לסקס, מה שהופך את העסק לסוטה במיוחד
________________________________________ עונה 2- גרי: "סבתא שלך, עליה השלום, תמיד הייתה אומרת, עדיף קישוא אחד ביד" - מבט של "או.קיי זה נשמע לא טוב" _______________________________________ עודד: "אתם מבינים חייזרים, יש הבדל קטן בין הגברים לנשים. לגברים יש - " (מתחיל לעשות את הצורה ביד לפני שאילן קוטע אותו) עונה 3- אילן: "אני לא מאמין.. עד שסוף סוף אני במיטה עם אלונה אני צריך ללכת" (כשאלונה מגיעה בתור מלאך) _______________________________________ צמחוני: "אני זוכר שתפסו אותך עם שפרה בוימלד (לא בטוח בשם משפחה) בחדר מורים" (נו, הם תפסו אותם עושים מה?
) _______________________________________ - עודד מגיע עם תמונה של פמלה אנדרסון בביקיני, יואב צפיר: "אח, פמלה פמלה" עונה 4 (זה הולך להיות ארוך)- גרי: "לא , סליחה! לא, סליחה! לא - " (בוהה במחשוף של ימיתי) " - סליחה!" _______________________________________ ימית שמה בגד חדשה, המצלמה לא רואה. השלשייה + נתן: "מה זה ימית, רואים לך את כל ה...." ימית: "מה ממש רואים?" הרביעייה : "כן!" ימית: "ואם אני עושה ככה?" הרביעייה: (מסובבים את הראש כלפי מטה) "כןןןן" מסך לבן, ימית מחליפה בגדים. נתן: "לא למה החלפת! מקודם ראו לך את ה...." ______________________________________ קובי הופך לאדי, קערת הקורנפלקס שהוא אוחז ביד הופכת לקערת כריות והוא "נושך" את הכריות . אני בטוח שהיו כמה הורים שראו את זה ונכנסו קצת לשוק
_______________________________________ כל הפרק כן לא שחור לבן שסובב סביב דוגמניות ערומות, תמונות של דוגמניות ערומות, ודוגמן שרוני "עיצבה" את התמונה הערומה שלו. _______________________________________ החבר החדש של ימית: "עוד פיצה? תכניס תכניס.. אני רעב לאהבה" _______________________________________ גרי על רוני: "הלאנס ארמסטורנגית הקטנה שלי שלקחה מכנסיים מאוד קצרים יחסית לנסיעה על אופניים ואלוהים יודע מה שראו לה כל כך הדרך" _______________________________________ ימית רוקדת בתור מעודדת עם פונפונים, הקהל מזיז את הראש שלו לפי קצב הקפיצות של ימית ומסתכל על מקום מאוד ספציפי. אני אמשיך יותר מאוחר, יש המון בעונה 4.

ממשיך

גרי: "תגידי, אני יכול להכניס את הקטן שלי לגן שלך?" _______________________________________ רוזנצוויג: "אז.. יש לך מיקרופון בכיס או שאתה סתם שמח לראות אותי?" _______________________________________ קובי: "הבעיה הייתה שהמיקרופון שלו היה גדול מדי" עודד: "קובי, זה לא הגודל, זה הטכניקה" _______________________________________ רוזנצווייג: "זה לא באמת פ.ע., יש להם רומן." צמחוני יוצא מהחדר: "אחלה פ.ע....." _______________________________________ ימית מדברת על כמה זולה רונית מגהסטאר ובינתיים המצלמה מתמקדת במקומות מחמיאים בגוף שלה. _______________________________________ אילן הולך במדבר ומתחיל להזות את ימית בבגד ים. ימית מנפנפת לו בבגד ים כשברקע מוזיקה רומנטית. _______________________________________ ימית: "חברים, החלטתי לעשות מעשה נועז" השלשייה: "הופה, סוף סוף, עונה שלמה אנחנו מחכים"- כולם מתפשטים. בהמשך, העונה החמישית.

ונעבור לעונה 5:

רוני: "וואלה, היה לי אבא" קובי: "היה לי דוד" עודד: "היה לי בוס" ימית: "היה אחד שכל הזמן הסתכל לי על ה... " -מצביעה על המחשוף . _______________________________________ אדי: "מה זה... איזה אקדח גדול יש לך ! או שאתה סתם שמח לראות אותי?" _______________________________________ כל הקטע בדפקט הפרפר שהשמלה של ימית מתעופפת וגרי "מתכופף נמוך מאוד" בשביל לתת מבט.
_______________________________________ גרי: "אני לא מבין מה הבעיה שלכם להסביר איך באים ילדים לעולם! לנשים, יש כזה " - מסמן צורה של משולש עם היד שלו לפני שקובי קוטע אותו. _______________________________________ גרי לבלהה חיה: "הייתי מתקרב בשביל לראות אם החולצה שלך באמת שקופה , אבל אני דבוק כרגע לכיסא" _______________________________________ שתי בנות יוצאות מהחדר של קובי באמצע הלילה אחת אחרי השנייה, שתיהן אומרות שהן "של קובי". אילן: "סחתיין על קובי" _______________________________________ אילן: "רוצה לראות את שלי?" דנה: "אילן אני לא חושבת שהגענו עדיין לשלב הזה ביחסים שלנו" _______________________________________ קובי: "עוד מעט אילן יילך יעשה פרסומת לגזר" עודד: "או במקרה של אילן, פרסומת לזית" _______________________________________ דווקא בעונה השישית לא שמתי לב להרבה קטעים כאלה, אתם מוזמנים להוסיף.

טווול

New member
אני לא מאמינה ששכחת את זה...

מכל הדברים שהפיג׳מות אמרו זה הכי ״צרם״ לי עונה 5 גיבורי על אילן אומר לדנה חכי שתראי את שלי (אילן מדבר על הכוחות אבל זב לא נשמע ככה) ודנה אומרת אני לא חושבת שהגענו לשל הזה במערכת יחסים שלנו חחחחחחחחחחחחחחחח הקטע הזה הרג אותי שניייייםםם וכמובן יד תקטע עם שגיב שהפיג׳מות עושים תתנועה עם היד כדי להתחמק מלהגיד הומו ... עוד בהמשך.....,

enigma14

New member
זה מה שיפה בהומור של הפיג'מות...

כשאתה קטן ורואה את הסדרה אתה אוהב את הסדרה וצוחק ממנה כי היא מתאימה לגיל החד מספרי שלך וזה מצחיק אותך. וככל שאתה מתבגר אתה שם לב באותם פרקים שראית אז בדיחות קצת גסות וקצת מיניות שמתאימות לך בתור מתבגר (שבגילאים האלה בדרך כלל נהיה לנו "ראש כחול") וגם אוהב את זה(או מזדעזע מזה
) ואגב יש בדיחות שגיליתי רק עכשיו שאמרת את זה (למשל ה"דה ז'ה וו") ואיך שכחת את אחת מהבדיחות הכייייי מיניות של הפיג'מות?שהייתה בעונה ה-4 בפרק הניצב והיתר "אני יכול להכניס את הקטן שלי לגן שלך?" (אגב עד היום אני לא מבינה למה היא נתנה לנתן סטירה?כיאילו זה אפילו לא נראה שהוא היה קשור לזה...) וגם בואו לא נדבר על זה שבעונות 4-5 הם היו ערומים לפחות 4 פעמים... ועוד משהו קטן-בעונה ה-4 בפרק להתחיל מחדש בפנטזיה של עודד שהוא רופא בסוף הפרק הבובה שהשתמש להחייאה זאת הייתה בובת מין XD

AviShai98

New member
בעונה החמישית

ב"צמחוני נגד מנדלבאום" עם כל השיחה של הנשיאים: "Fuck you and fuck your fucker country". ב"גיבורי העל-אק": אילן: "רוצה לראות את שלי?" דנה: "אילן, לא נראה לי הגענו לשלב הזה ביחסים שלנו.." וב"דפקט הפרפר" עם ימית והחצאית המתרוממת..

enigma14

New member
שאני חושבת על זה...

גם בפרק האחרון הייתה יציאה כזאת של נג'י אחרי שברכה ניסתה לנשק אותו: "אני ג'לטנמן לא מזרן!" המשמעות של מזרן דיי ידועה...

טווול

New member
ויש גם

בפרק וולמן-שיובל וולמן ישנים ביחד ועודד מעיר את נתן והוא אומר שוולמן ממש עייף מהלילה והוא אומר לעודד שזה לא מה שהוא חושב!! חיחיח וגם בפרק שלפני האחרון או הפרק שאחרי הפרק שלפני הפרק האחרון לא זוכרת איזה:p-שגרי ונתן מתחבאים מאחורי הספא וימית נכנסת והם אומרים זה לא מה שאת חושבת!!!XD בחצילו- שאילן מצטלם לפרסומת של החציל ואז קובי צוחק עליו שהוא גם עושה פרסומת לגזר ועודד אומר במקרה של אילן פרסומת לזית!!!! חיחיחיחיחיחיחיחיח

enigma14

New member
נזכרתי בעוד משהו

*בעונה השנייה בפרק M טבעי,עודד רצה להיות מארחת וגרי אמר לו "אתה לא יכול להיות מארחת יש לך.... (מסמן את איזור המפשעה) ואין לך....(מסמן את איזור החזה).זה לא מדוייק ממש אבל רמיזה גסה-הייתה פה! *בעונה הראשונה בפרק של הפסיכולוגיה הפוכה הנורית הזאת יצאה מהחדר של אילן עם חולצה בלבד.. *בעונה ה-5 אחד מהבנים (לא זוכרת מי) הציע לימית לשחק סטריפ שש-בש

למעלה