*מזיכרון
עונה 1- אילן ואלונה מסתבכים בשמיכה. קובי: "מה זה? מה קורה כאן? אל תגידו לי, אתם עושים חזרות" אילן: "בדיוק, עשינו חזרות" קובי לאלונה: "אילן באמת צריך קצת חזרות, למה מאז הפעם האחרונה שלו הוא בטח כבר שכח" ________________________________________ אלונה: "יש לי הרגשה של דה ז'ה וו" עודד: "דה ז'ה מה?" אלונה: "אני מרגישה כאילו עשינו את זה כבר" עודד: "נו, ואיך הייתי?" ________________________________________ קובי: "כל מה שאנשים רוצים בימינו זה רק סקס. סקס, סקס, וסקס, זה מה שמוכר היום. ________________________________________ רוני: "אני אספר לאמא על כל החוברות שאתה מחביא במקרר" גרי אח"כ עם שפרה: "שפרוש.. נו.. זה תמונות אומנותיות, זה בעירום, נקי לגמרי. נקי בלי בגדים אני אומר לך.. אומנותיות!" ________________________________________ הדבר הכי "סוטה" שנאמר לדעתי בפיג'מות: רוני: "המחשבות הזאת על אמא ואבא שלי ביחד... בלה... כאילו, אני מניחה שהם היו צריכים לעשות את זה לפחות פעם אחת" - ב"לעשות את זה" היא התכוונה להסתיר את המילה "סקס", אבל זה בעצם גם כינוי די נפוץ לסקס, מה שהופך את העסק לסוטה במיוחד
________________________________________ עונה 2- גרי: "סבתא שלך, עליה השלום, תמיד הייתה אומרת, עדיף קישוא אחד ביד" - מבט של "או.קיי זה נשמע לא טוב" _______________________________________ עודד: "אתם מבינים חייזרים, יש הבדל קטן בין הגברים לנשים. לגברים יש - " (מתחיל לעשות את הצורה ביד לפני שאילן קוטע אותו) עונה 3- אילן: "אני לא מאמין.. עד שסוף סוף אני במיטה עם אלונה אני צריך ללכת" (כשאלונה מגיעה בתור מלאך) _______________________________________ צמחוני: "אני זוכר שתפסו אותך עם שפרה בוימלד (לא בטוח בשם משפחה) בחדר מורים" (נו, הם תפסו אותם עושים מה?
) _______________________________________ - עודד מגיע עם תמונה של פמלה אנדרסון בביקיני, יואב צפיר: "אח, פמלה פמלה" עונה 4 (זה הולך להיות ארוך)- גרי: "לא , סליחה! לא, סליחה! לא - " (בוהה במחשוף של ימיתי) " - סליחה!" _______________________________________ ימית שמה בגד חדשה, המצלמה לא רואה. השלשייה + נתן: "מה זה ימית, רואים לך את כל ה...." ימית: "מה ממש רואים?" הרביעייה : "כן!" ימית: "ואם אני עושה ככה?" הרביעייה: (מסובבים את הראש כלפי מטה) "כןןןן" מסך לבן, ימית מחליפה בגדים. נתן: "לא למה החלפת! מקודם ראו לך את ה...." ______________________________________ קובי הופך לאדי, קערת הקורנפלקס שהוא אוחז ביד הופכת לקערת כריות והוא "נושך" את הכריות . אני בטוח שהיו כמה הורים שראו את זה ונכנסו קצת לשוק
_______________________________________ כל הפרק כן לא שחור לבן שסובב סביב דוגמניות ערומות, תמונות של דוגמניות ערומות, ודוגמן שרוני "עיצבה" את התמונה הערומה שלו. _______________________________________ החבר החדש של ימית: "עוד פיצה? תכניס תכניס.. אני רעב לאהבה" _______________________________________ גרי על רוני: "הלאנס ארמסטורנגית הקטנה שלי שלקחה מכנסיים מאוד קצרים יחסית לנסיעה על אופניים ואלוהים יודע מה שראו לה כל כך הדרך" _______________________________________ ימית רוקדת בתור מעודדת עם פונפונים, הקהל מזיז את הראש שלו לפי קצב הקפיצות של ימית ומסתכל על מקום מאוד ספציפי. אני אמשיך יותר מאוחר, יש המון בעונה 4.