הפיגוע

• פותח הנושא rg0
  • פורסם בתאריך

rg0

New member
הפיגוע

יש לי שאלה,אני נכנסת לפורום הזה מדי פעם ולא תמיד אני רואה דברים שבאמת שומעים עליהם הרבה בחדשות-אני מדגישה לא תמיד! אבל ציפיתי,שכשיש פיגוע וכבר נכנסים לפורום וכותבים דברים.לאף אחד אין מה להגיד לגבי פיגוע? אני לא באה בטענות לאף אחד!!

E טי

New member
בפורום הזה

שמהווה במה לכותבים מכל הקצוות הפוליטיים, אנשים כותבים בעיקר על נושאים טעונים ששנויים במחלוקת. כמובן שיש מקום לכתוב על הפיגוע. אבל אנשים לא מרגישים צורך לכתוב את זה פה... ברכת החלמה לכל הפצועים

rg0

New member
צודק אבל...

אם תחשוב על הפיגוע לעומק...אז באמת אתה תגיע לנושאים שנויים במחלוקת..וזה אחד הנושאים הגדולים..

E טי

New member
נושא שנחרש הלוך ושוב...

את מוזמנת להעלות את הנושאים האלה שוב, אבל על הנושאים האלה דנו כבר כל כך הרבה פעמים, שכבר נמאס לנו להעלות אותם שוב...

yochay 2

New member
כי זה ערבי עשה את הפיגוע..

אפ יהודי היה דוקר ערבי או עושה פיגוע היה פה 893749238 הודעות..

rg0

New member
תראה...

יש בזה משהו..לצערנו הפיגועים זה כבר לא כל כך דבר חדש..ואני חוזרת-לצערונו! אבל לא יודעת..אני חשבתי שלמרות זאת יהיו כאן תגובות וכשנכנסתי לפורום..דברו כאן על דברים אחרים ואני לא אומרת שזה רע!.זה נחמד לראות שהנוער מתעניין גם בדברים הם לא כ"כ מזעזעים מבחינה בטחונית. טוב לראות שהנוער מעורה בנושאים כאלה! אני רוצה להגיד שלמרות שאיני כותבת בפורום זה, אני מסתכלת בתגובות, בשיחות ומתייחסת גם לנושאים עליהם אתם מדברים!

למעלה