הפיגוע בעפולה.

Aberforth

New member
הפיגוע בעפולה.

טוראי עדן אטיאס, טירון בטירונות כלל צה"לית, נדקר למוות בשעות הבוקר בידי נער פלסטיני, בן 16 מאזור ג'נין באוטובוס בקו נצרת-עפולה. מחקירה ראשונית של האירוע עולה כי חוסיין ג'וואדרה, פלסטיני בן ה-16 מהכפר ערבה רצה למחות על כך ששניים מקרוביו כלואים בישראל. הוא התנפל על החייל בתחנה המרכזית בעפולה ודקר אותו בכל חלקי גופו.

בסדר לא באתי בטענות

AsAf2810

New member
יהי זכרו ברוך

אני כבר אומר שנים שיש לחוקק בישראל חוק עונש מוות עבור רוצחים על רקע אידאולוגי.
אני מאחל לרוצח המתועב מוות !
נער פחדן שרצח אדם בשנתו וכל זאת תודות לחינוך שקיבל בבית ספרו ומהוריו.
שימוטטו את בית הוריו על ראשם.
עכשיו הוא יקבל בית הבראה באחד מבתי הכלא, יוציא תואר על חשבון המדינה, יהנה מביקורים לעתים תכופות, טיפולי שיניים חינמיים כאוות נפשו וכמובן את העיתון של הבוקר כדי שיוכל לקרוא על חבריו הרוצחים שעומדים לחלוק עימו את התא.
וכמובן שבעוד כמה שנים הוא ישוחרר בעסקה כלשהי.

1Shir

New member
אם לא הכותרת בחיים לא הייתי זוכרת שאמרו היום.

הדבר הכי חשוב עכשיו

מעבר לעניין האבל על המוות המיותר, זה איך המדינה הזו יוצרת מצב שהפלסטינאי הזה לעולם לא ישוחרר ?

מה שקורה פה עכשיו, שכליאת הפלסטינאי הזה מגדילה את המוטיבציה אצל הפלסטינאים לחטוף לנו חייל, כדי לשחרר את הפלסטינאי הרוצח. ואז יום אחד ייחטף חייל, והפלסטינאי הרוצח ישוחרר ויחזור בחיבוקים למשפחתו כגיבור.

איך מונעים את הסיטואציה הכמעט בלתי נמנעת הזו (נכון להיום) ?

גזר דין מוות

הוא הפתרון היעיל ביותר, הצודק ביותר, והנכון ביותר אסטרטגית. העניין הוא שהמדינה מעדיפה שלא, מסיבות שלי לפחות אינן ברורות לגמרי (הבנתי שהנימוק הוא שהעולם מגדיר אותם כלוחמי חופש, ועל כן יראה בחומרה אם יוצאו להורג).

AsAf2810

New member
העולם המוסלמי והאנטישמי רואה בהם

כלוחמי חופש. במערב חוו על בשרם את אותם "לוחמי חופש".
ישנן מדינות בארה"ב בהן גזר דין מוות שחל כמעט על כל רוצח. אז על אחת כמה וכמה החוק צריך לחול על טרוריסט פחדן ומתועב.
דעת העולם גם כך עוינת אותנו, אז עם כל הכבוד, אותו אזרח צרפתי או שוויצרי אנטישמי יכול להתחבר לי אתה יודע לאן...
צריך לנצל את הכנסת הנוכחית בכדי להעביר את הצעת החוק מכיוון שיש רוב לימין, וכידוע אצל השמאל המתייפייף הצעת החוק לא תעבור אפילו קריאה ראשונה.

אני חושב שהם מוגדרים כלוחמי חופש בכל העולם

פרט לארה"ב (בשל הלובי היהודי החזק).

AsAf2810

New member
אז אתה רוצה לומר לי

שאלמלא הלובי היהודי החזק בארה"ב, היו מכנים גם את אנשי אל קאעידה כלוחמי חופש ?

יש זרם גדול בארה"ב

שחושב שהסיבה שאל-קאעידה תקפו, זה בגלל הבלאגן איתנו במזרח התיכון.

AsAf2810

New member
שלושה דברים:

1. אולי זרם גדול, אך עדיין בעמדת מיעוט.
2. הנתון שציינת עדיין לא עונה לשאלתי.
3. ונניח שהסיבה לתקיפה אותה ציינת אכן נכונה, את המעשה עצמו עדיין ביצע אל קאידה, כך שאני לא מוצא הגיון בלהשליך עלינו את האשמה.

הזרם עדיין בעמדת מיעוט

אבל יכול להיות בין היתר בזכות הלובי היהודי שנותן עבודה...

הם חושבים שאם הם יתנתקו מאיתנו לגמרי, המוסלמים יעזבו אותם.

תסתכל על איראן - היא לא נגד ארה"ב בגלל שזו ארה"ב, היא נגד ארה"ב כי ארה"ב עושה מה שהציונים רוצים. הציונים הם המוח הרע, וארה"ב הזרוע המבצעת (בלי המוח, הזרוע לא תפעל).

AsAf2810

New member
איראן, או ליתר דיוק משטר האייתולות

נגד כל מי שאינו מוסלמי. נקודה.
הם ועוד איך נגד ארה"ב בגלל שזאת ארה"ב, בגלל שהם נגד התרבות המערבית באשר היא. התירוץ הציוני זה בשביל להפוך את שנאתם כלפינו ליותר לגיטימית בעיני המערב ועל הדרך לחלחל עם דעותיהם לתודעה של אותו זרם עליו דיברת.

תראה אילו חיבוקים ונשיקות הלכו בין

ארה"ב לאיראן בשיחות הגרעין עכשיו, כמעט קיבלו עיסקה חלומית שארה"ב רצתה לתת להם. ובסוף איראן משוכנעים שישראל טירפדה את התהליך...

AsAf2810

New member
זה בדיוק העניין

שהם עושים שימוש ציני בציונות ורבים לא מבינים את זה. התמונה הכוללת של המשטר הקיצוני גדולה בהרבה.
מציע לך לקרוא את הספר "נקודת האל חזור" של רונן ברגמן.

למעלה