הפיגוע בחיפה...

morning star

New member
הפיגוע בחיפה...

היה די קרוב לבית שלי. עד לפני כמה חודשים גרנו קרוב יותר... זה נמצא על ציר תנועה ראשי. שלכם הנווד

../images/Emo39.gif איזה מזל...

גם דודה שלי גרה בחיפה, רק שלא מצליחים לתפוס אותה *אבל זה תמיד ככה* ואולי גם מישהי מהכיתה שלי בחיפה עכשיו. שום מקום כבר לא בטוח מפיגועים, ההורים שלי אתמול לא רצו אפילו לתת לי ללכת לקניון (ודיי בצדק).
פרינסס---,--´-{

morning star

New member
ייתכן כי אעדר מהפורום

בימים הבאים, בגלל הפיגוע. לי ולמשפחתי שלום. הלוואי ויכולתי להגיד את אותו הדבר גם לגבי חבריי. שלכם הנווד

The Wraith

New member
ידידי

זכור את נקמת השטן, זכור את מגנו, זכור את הורד שלו. אשתמש בהם בקרוב פעם נוספת.

morning star

New member
תודה לכולכם...

היום ביקרתי בבוקר בבית החולים. ההורים במצב קשה אך יציב. מסכנים, הם עוד לא יודעים שביתם נהרגה... אני מרגיש קשר מיוחד לחברי, סך הכל, שנינו ילידי אותו התאריך (הוא קטן ממני בשעתיים...
) הוא מראה חוזק (אם כי לא ישן כמעט) ונראה שהוא מקבל די הרבה תמיכה, הוא וחברתו (שהיא ידידה טובה שלי. דרכה הכרתי אותו. היא למדה איתי בחטיבה ובתיכון). שלכם, הנווד

Flame

New member
זה כל כך עצוב../images/Emo7.gif

אל תצחקו אבל אני בוכה פעם בשבוע בגלל המצב בארץ... כל כך הרבה מתים...
אמא שלי לא מסכימה לי ללכת לקניון אפילו לא לשבת במסעדה! ואני גרה באילת אז אין בדיוק מה לעשות, אבל זה הדבר שהכי פחות מטריד אותי. אמא שלי שוקלת לעבור בחזרה לחו"ל

The Wraith

New member
עוד יותר גרוע

סיכוי שיבצעו בך איזה לינץ´ בסגנון נאציזם מודרני יותר גבוה בחו"ל מאשר בארץ.

the real cOSHi

New member
הוא לא ממש מפחיד

כשאתה מוציא את הציניות, סרקזם, ידע, שטניסטיות שבו ומחשבות פסימיות הוא ממש כמו בן נוער נורמלי

Ranger One

New member
חחחח

זה כמו הבדיחה הזאת עם הזמר... בת נוער אחת אומרת לשנייה: "אם תקחי לזמר ההוא את כל השיער שלו, את הבגדים ,הקול היפה , העיינים החמודות והגוף השרירי, מה תקבלי?" , השנייה עונה: "את הבן-אדם השמן ,קירח, ערום ועיוור הכי יפה בעולם".

למעלה