הפיגוע בחיפה

נגיד את זה ככה:

אני שומע את כל הדיווחים ומגיע בדרך כלל למסקנה שהאמת היא איפשהו באמצע. אתה אוטם את אוזניך לדיווחים שלא מוצאים חן בעיניך. (ואגב, גם את הדיווחים מצה"ל אתה מקבל דרך מה שאתה קורא לו "תשקורת").

Zack DA

New member
כן, אבל הם מצטטים ../images/Emo6.gif

אתה יודע מה, הבה ונעזוב לרגע מה מדווחים לנו ונסתכל על העובדות הברורות יותר: האין זה נכון שהפיגוע בחיפה בא אחרי חודשיים של שקט ?

והפיגוע אתמול בערב?

(או שפיגועים בשטחים לא נחשבים בעיניך). להזכירך, גם בחודשיים האחרונים, ה"שקטים", נהרגו לנו מספר לא מבוטל של חיילים. המצב של ה"שקט" הוא שקרי, כי הוא מתבסס על מספר הפיגועים ה"מוצלחים" ולא כולל את מספר הנסיונות שצה"ל סיכל או שהסתיימו ב"תאונת עבודה".

Zack DA

New member
אבל זאת הפואנטה !!!

ברור שהשקט הוא שקט מדומה. כאשר צה"ל מצליח לסכל אחוז גדול יותר מהפיגועים הדבר אומר שהביטחון עלה.

אבל כשמדובר בפיגועים,

אז זה בסופו של דבר די עניין של מקרה האם יהיה מזל ותהיה לו תאונת עבודה, או אם יהיה לצה"ל מודיעין טוב. צריך להתייחס לכל נסיון פיגוע כושל כאל פיגוע ש"הצליח" שנהרגו בו 20 אנשים. לכן גם כל הישיבות ממשלה הדחופות לאחר פיגוע "גדול" נראית לי די מגוחכות ולא במקומן.

locutos

New member
אצלנו בריאלי ...

היה היום יום אבל פשוטו כמשמעו על 3 הילדים שלמדו בריאלי (שנרצחו). (אמנם לא בסניף שלי) אבל בכיתה שלי ובכלל היו הרבה שהכירו את הנפגעים.

Zack DA

New member
../images/Emo10.gif

כן. הייתי היום במקום הפיגוע ופגשתי מספר חברים מהריאלי. לפי מה שהבנתי, שניים מההרוגים למדו בחטיבה ועוד אחד מהתיכון.

למעלה