וואו, אני בשוק מלשמוע את זה
ואגב, ממש לא הארכת בדברים.
מה אני אגיד לך? מזה אני יכול רק להסיק שכל תחושת הבטן שלי לגבי איך שהמערכת או ההליך הזה מתנהלים צודקת.
כנראה שלא לחינם אני בוחר להיות "מתחת לרדאר" עד שאמצא את הכסף לממן לי עו"ד כמו שצריך להליך הזה.
אחרת פשוט בלתי אפשרי - ולא משנה כמה אתה בקיא, כמה אתה יודע את התורה, כמה אתם חכם, מבין, רהוט ומיטיב להתבטא בשפה המשפטית. הם יודעים לדבר רק עם שכמותם.
אתה יודע איזה הזוי זה כשנגמרים לי שוברי התשלום החודשיים ואי-אפשר להגיע אליהם לקבל שוברים חדשים? "רק בדואר שולחים" הם עונים, אבל גם את זה הם לא עושים. ואז הם גם לא עונים בטל' (יש מערכת לניתוב שיחות שתמיד, אבל תמיד, מנתקת אותך) ולא בדוא"ל. איזה הזוי זה שחייב - שבהגדרה אין לו שקל - צריך להחזיק פקס או להוציא כסף על דואר רשום רק כדי לקבל את אמצעי התשלום היחיד שהם קבעו ע"מ לשלם את החוב! היית חושב שזה אינטרס שלהם שלפחות בקטע הזה המערכת תהיה משומנת ותתקתק כמו שעון - חלילה...
מה אני אגיד לך? אני באמת מאחל לך בהצלחה. אולי תוכל לשלוח לי בהודעה פרטית את פרטי העו"ד שלך.
אני פשוט נמנע, בהגדרה, מלתקשר איתם עד שאין לי מה להציע להם כדי לסגור את התיק - בין אם זה כסף ובין אם זה ייצוג הולם. שבוי בכלוב של זהב (עלק...) כבר יותר מ-5 שנים.
ואגב, היקף החובות שלי דומה לשלך והוא בכל מקרה נמוך פי כמה, לשם השוואה, מגובה המשכנתא שהישראלי הממוצע סוחב על גבו.