הפטרונוס של וולדי...?

הפטרונוס של וולדי...?

בשביל פטרונוס צריך חוויה משמחת, אבל אני בספק אם לוולדי יש...המממ...יש למישהו רעיונות מה זה יכול להיות? אולי שהוא רצח את הפוטרים או משהו...? -ליאת-

דוד דב

New member
הוא לא צריך ...

דבר ראשון הסוהרסנים לא יתקפו אותו כי הוא עוזר להם להשיג את מה שהם רוצים ... מציצת מחשבות שמחות מאנשים ... דבר שני יש קסמים חזקים יותר מליצור פטרונוס כדי לחסל סוהרסנים ואת זה הוא בטוח יכול לעשות ...

בדיוק להיפך!

מה שמעניין את וולדי זה לא לגרום סבל לאנשים, אלא לגרום סבל למוגלגים...אםםם....כשזה היה בראש שלי זה נשמע הרבה יותר טוב...! בכל מקרה, הסוהרסנים עושים בדיוק ההיפך מלעזור לו-הרי הם בטח עוזרים לתפוס אותו או משהו.....! לא יודעת... -ליאת-

דוד דב

New member
תקראי שוב את ספר 4 ....

את זוכרת מה דמבלדור אמר לפאדג ... הסוהרסנים היו בעבר בני בריתו של וולדרמורט עד שהוא ``נהרג`` ודמבלדור חושש שהם יחזרו אליו ...

Prongs

New member
מתי בדיוק הוא עשה פטרונוס?

ואני בטוח שיש לו מלא זכרונות שמחים. היום שהוא רצח את הפוטרים,המשפחה שלו, היום שהוא עזב את בית היתומים והלך להוגוורטס, היום שהוא גילה את הכניסה לחדר הסודות, היום שהוא חזר לחיים, היום שהגיע אליו קווריל Professor Prongs J. Potter

קווירל הוא לא בדיוק זיכרון שמח...!

ולא אמרתי שאין לו מחשבות שמחות! שאלתי אם יש לכם רעיונות מה יכול להיות הפטרונוס שלו...! -ליאת-

LuNaTiC

New member
היום שבו הוא

רצח את הפוטרים, איז אה ורי סאד דיי פור פור (for poor) וולדי... הלללו, הוא כאילו, הפסיק להתקיים זמנית מרגע זה! -ענבל-

למעלה