הפח הגדול

הולך

לקרוא רומן רומנטי + להתעדכן בשני עיתוני לאישה מאמין שזה ירדד אותי

הלב שלי לא נענה לפניה שלך...

אני מכור, כולל ערוץ 20. מכל תכניות הראליטי, זו האותנטית ביותר.

בשם קברניטי הערוץ

אני מודה לך :) אותנטית ? נו ... כבר אמרו לפני שפורנוגרפיה זה עניין של גאוגרפיה :) תהנה אחינו ..

רק אני לא ראיתי
???

קיבלתי כבר דיווחים מהמתבגרת וגם מהצוות שהשנה ההפקה התעלתה על עצמה, אבל לא ראיתי עדיין, בקצב הזה נראה לי שגם לא אטרח להסתכל :).

זה בלתי נמנע

כמו לעבור ליד תאונת דרכים ולא להאט ולהציץ הצידה את יודעת שלא תרוויחי מזה כלום, אולי זה אפילו ישאיר בך טראומה קשה כולם מבקשים מימך להימנע מזה ולהמשיך בדרכך ואת הכי בזה למי שמשתף עם זה פעולה.... אבל זה יותר חזק מימך
<עוד 3 חודשים למנאייק>

אין

כמו לחגוג ירח דבש בבית הפח הגדול :) ניסוי חברתי מרתק .. את חייבת לצפות :)

sumerfield

New member
הייתי חצוי

אבל עושה רושם שבקיאות בז'אנר מביאה יותר זיונים מאשר בקיאות בתורת המיתרים. ערוץ 20 הוזמן ממש הרגע.

b e c k y

New member
אני בחורה מסורתית.

לא ראיתי אפילו לא חצי פרק באף אחת מהעונות הקודמות, ואני שומרת על המסורת. עוד מעט כל מיני אנשים יתחילו לדבר על אנשים שאני לא מכירה, בשמות פרטיים תוך ידיעה של פרטים אינטימיים על חייהם, ושוב אני אבהה בהם בחוסר הבנה. וזה בסדר. יש דברים שאני שמחה להיות בורה בהם. אני יותר בעד העונה החדשה של המפץ הגדול.

יערית

New member
לא הגיע הזמן

שהתחת שלך יהיה במים כמו רוב האנשים הלא נורמליים? <הביטוי "התחת במים"גם בא מהאח הגדול עונה שעברה>

יערית

New member
אזיה סנובית...

זו רק התדמית שאת יוצרת, את כמו חמאה מקלפים ת'שכבות :))

b e c k y

New member
זו התחלה טובה.

בסוף עוד תתחיל גם להקשיב לי ולהפנים....

ye44

New member
הפח הגדול

זאת המציאות של הישראלים הטיפוסיים כמו הזוג הנשוי הזוי שנכנס אתמול ולפני שהם נכנסו בפרומו שלהם היא דואגת ליידע שהיא מחטטת לו ב
דואגת לאחד את הפייסבוק שלהם ואין לי צל של ספק שגם עונה בשמו בקיצור נעמי כפית מ"ס 3 זה הופך למגפה
תנו לבני זוג שלכם אוויררררררררררררררררררררררררררררר

הגעתי מהראשי

כדי להגיע את שאט נפשי: גועל נפש יותר מזה לא יכול להיות, המיץ של הזבל מריח טוב ליד התכנית הזאת! מי שצופה בה לדעתי אדם שיטחי ורדוד שאין לו חיים. עדיף שתיתנדבו למען הקהילה ותתרמו מעצמכם קצת, אולי הערך העצמי יעלה קצת. איכסה ברמות!

למעלה