הפח הגדול

הפח הגדול

אם להעיד על עצמי - אני חושב שאני שטחי ורדוד ממש כמו כל אחד אחר אבל בעיני - זו פשוט תעודת עניות לעם היושב בציון אני פונה ללב של כל אחד ואחת שצופים ... אתם פשוט מביאים עוד מזה על עצמכם - בעצם הצפיה ..

ברשותך אגיב בשם אביבית

חחחחחחחחח יאאאאאאא חחחחחח שיואוווווווו חחחחחחחחחח וויייייי חחחחחחחחח

yair and sveta

New member
גדול... צודקת באמת....

חחחח פפפפפחחחחחח חחחח עד כמה שטוחה הטלויזיה הזו יכולה להיות (תרתי משמע) איפה ... איפה הימים של החינוכית, למישהו נפל השכל !?

הפער

בין חמלה לרחמים דומה לפער בין רווחה לסעד ובהחלט ידוע שאנחנו מדינת סעד ולא רווחה :)

היית

מוכנה .. בשביל הסיכוי לזכות במיליון שקל - שיעשו ממך גם קופה בגן חיות ? אבל פייר - אין לך שום סיכוי אפילו לדגדג את המיונים :) את הרבה יותר מידי נורמלית ... שאני אמות אם אני מבין מאיפה מצליחים לגרד את היצורים ההזויים האלה

יערית

New member
בכל שנה

יש כנראה ביקוש לקהל יעד מסויים ולאינטרקצייה שונה מעונה קודמת. השנה אני רואה את המתיחות בין נער התיאטרון השמאלני הקיצוני, לבין איש מודיעין שיודע להכנס לראשים של אנשים ולסובב אותם, מה גם הוא ימני קיצוני, בין אלו שאין להם שקל על הנשמה, לבין המליונר, ברי סימון עוד תחזיר את אביבית בתשובה וכן הלאה. אני, אני בטוחה שהייתי עוברת מיונים בשל "הנורמליות" שבי, ננסה בשנה הבאה

יקירה

אין מצב שהיית עוברת. מסכימה עם ההוא- את באמת נורמלית לגמרי, מחפשים שם אנשים הזויים בשולי החברה בדרך כלל.

יערית

New member
תתפלאי

ישנם ועדות קבלה שלא קיבלו אותי לגמריי- חחחח לאחד אני נורמלית, לאחר אני א-נורמלית

יערית

New member
באופן מפליא

תתפלאי לשמוע שישנן "ועדות" קבלה שטענו לאי שפיות ולא זמנית או לכל הפחות "לא נורמלית/נורמטיבית". נו??????? אולי בכל זאת יש סיכוי?

גדול עלי

פילוח הדמויות שעשית :) ראיתי בחצי עין את ההוא עם מגפי השפיץ כשנכנסתי לקחת צ'ק מלקוחות, את הזוג המתחתן לפני שעזבתי שם, ואת נערת הפלא השרירית עם ה- 1200CC בכל צד כשנכנסתי הביתה עם הטלפון על האוזן וחברה הלומה צועקת - "אתה חייב לראות את זה .. אתה חייב לראות את זה ... " ושם עברתי לראות דברים יותר מעניינים ... הביקוש ? למגוחך, לאבסורדי, למוקצן, לנכה .. כל מה שימשוך רייטינג מה שמדהים הוא - שעל זונות רחוב אנחנו דווקא כן מרחמים .. וצר לי יקירתי ... שום סיכוי בעולם אין לך לעבור אפילו את השלב הראשון של המיונים :)

יערית

New member
ממליצה העונה להיות קשוב

אני כבר רואה את הדיונים שיערכו בגינה וזה בטח לא יהיה על איפור או על בגדים- הדברים החמים ביותר הולכים להיות העונה! אין לי יכולת לעזוב את ילדיי ל-3 חודשים, אחרת הייתי יוצאת לאתגר :)

סורי יקירתי ...

מעדיף לראות את אליפות הקרלינג של מרכז סקנדינביה ... או את אליפות הטלת החיצים של פרברי ליטל רוק ארקנסו ... או מבט שני או השד יודע איך קוראים לאחת התכניות המשמימות של הערוץ ההוא שהיה פעם :) ומזל שיש לך תרוץ ! ככה לעולם לא נדע אם צדקתי :)

לא מגרדים

אותם, הם באים לבד ובהמוניהם. במשך כל השנים שהפח הזה משודר "הצלחתי" (וגם זה לאחר לחץ פיזי מתון) לראות פרק אחד בלבד וזה הספיק לי לכל החיים. לא רואה, לא שומעת ולא מוכנה לקחת חלק בפסטיבל הפריקים הזה. מזכיר לי את קרבות הגלדיאטורים ברומא העתיקה...לא פלא שהקולוסיאום עומד עדיין על תילו- זה אותו דבר בדיוק. הדקדנס בהתגלמותו.

למעלה