הפחתת רעש בנסיעה

mclarencj

New member
הפחתת רעש בנסיעה

היי. יש לי XEVO250 ואני נוהג עם קסדה מלאה של LS2 (זאת ששוקלת 1300).

הרעש של הרוח בנסיעה, במיוחד במהירויות גבוהות מאוד מטריד אותי.

האם אפשר לקנות משקף לאופנוע שמפחית את הרעש? עם עדיפות למשקף שהוא לא נמוך על מנת שאהיה מוגן מהרוח עליי.

האם אתם מכירים קסדות שקטות במחיר של פחות מ 1000 שקלים? עדיף קסדות נפתחות (למרות שאני יודע שהן פחות שקטות)

פרארי1

New member
אטמי אזניים

קיצור המשקף מפחית בצורה משמעותית את הרעש, אבל אתה לא רוצה יותר רוח, למרות שעם משקף מקוצר היא לא מגיעה לאיזור הראש אלא יותר לחזה, מה שפחות מפריע.
יש משקפים גבוהים שיפחיתו גם את הרעש וגם את הרוח, לטעמי בקיץ אתה פשוט תתבשל מאחורי משקף כזה, שלא יאפשר לרוח לאוורר אותך.

לדעתי, הפתרון הכי טוב לרעש זה אטמי אזניים.
יש את החד פעמיים מספוג ויש את הרב פעמיים מסיליקון, הם לא מבודדים אותך לגמרי מהסביבה אבל עדיין לא הייתי רוכב איתם בעיר.
בבינעירוני הם מצויינים.

אטמי אוזניים הוא הפיתרון הטוב ביותר

למרות שגם קסדה איכותית תשפר פלאים את רמת הרעש בקסדה.
כמובן שקסדה נפתחת תהיה רועשת יותר מקסדה סגורה.

mnakash

New member
אני סובל מרעש

איזה קסדה נותנת הכי הרבה value for money וגם שקטה?
תקציב של 400-700 ש"ח לקסדת SMALL.

יש לי HJC AC 11 והיא מאד רועשת לי (לא רוכב עם אוזניות).

jekyll1

New member
לפני שמשקיעים

קח את הקסדה ותסגור את המשקף. בדוק שהמשקף נסגר הרמטית . אם לא יש ברגים בצירים שניתן לכוון כך שהמשקף יסגר לחלוטין. קיימת אפשרות סבירה שאחרי ההתאמה הרעש יפחת. בעבר היה בפורום סרטון של יצרן קסדות שהראה כיצד לעשות זאת אבל גם בלי הסרטון זה לא מסובך

קסדות בטווח המחירים שציינת

אני פחות מכיר.אך מנסיון של כמה קסדות "זולות", רובן היה רועש משמעותית מכל קסדה אחרת בתחום מחיר גבוה יותר.
נסה לרכב עם אטמי אוזניים,חבל להחליף קסדה תקינה בגלל רעש,קח בחשבון שקסדה שקטה יותר תהיה פחות מאווררת מה שלא בדיוק יתאים לקיץ הישראלי.

rusti james

New member
v- can

בתוך טווח המחירים שבקשת, אחת השקטות שפגשתי.
לא מאווררת כלכך (בד"כ זה בא ביחד - אוורור ורעש)

Rיקושט

New member
אטמי אוזניים עושים יופי של עבודה.

אבל אתה יכול גם להצמד למשאית...מאוד שקט שם

למעלה