הפחיד אתכם?

Harrington

Well-known member
מנהל
העובדה היא
שישראל הפסידה בכל המלחמות תחת נתניהו
לא שיש הרבה טעם להתייחס ולתקן, שהרי עד מחר הסבב יחזור על עצמו, אבל בכל זאת, לחובבי ז'אנר האמת, העובדות והמציאות נציין כי על אף שאפשר בהחלט לטעון שלא כל המערכות הסתיימו כפי שהיינו רוצים:
החמאס נשאר בעזה
המלחמה ברצועת עזה טרם הסתיימה. יש תמימות דעים הצהרתית בין ראש ממשלת ישראל לממשל האמריקאי שחמאס ייאלץ למסור את נשקו וכו' ושאם לא יעשה זאת 'בטוב' הדבר ייכפה עליו. אם וכאשר המלחמה תסתיים בלי זה, או אז לטענה זו יהיה משקל. כרגע זאת סתם בדיחה רל"בית.
החיזבללה בלבנון
אני לא יודע אם יש מטרה להעלים את כל החזבאללה מלבנון, אבל אני כן יודע שאנחנו לחלוטין באמצע המלחמה הזאת. כך שגם כאן, טענת סרק בדיחתית-רל"בית ולא מעבר לכך.
החותים בתימן
ישראל לא יצאה ל- ולא הכריזה על מלחמה נגד החות'ים בתימן.
האיתולות באירן
ישראל לא הכריזה על העלמת משטר האייתולות כמטרה שהיא תשיג במלחמה. היא כן הכריזה שתעשה מה שביכולתה כדי לאפשר לעם האירני לעשות זאת בעצמו לאחר שתסתיים המערכה הצבאית. כך אכן עשתה ובהתחשב בכך שאף אייתולה לא מראה את הפרצוף שלו ברחובות במוצהר לאחר שפוצצנו את הבכיר שבהם וגם רבים מחבריו בדרך השני והשלישי, נראה שדי בהצלחה.
אגב גם ביחס למלחמה עם אירן נכון לומר שזו טרם הגיעה לסיומה. אנחנו בהפסקת אש ונראה מה יוליד יום. אבל אף אחד מהצדדים לא הכריז לפי שעה על סיום המלחמה. כך שגם משפט זה כמו קודמיו הרלוונטיים, סתם עוד שעמום רל"בי שלדעת הכותב מצחיק.
דאעש בסוריה
בדומה לחות'ים בתימן, ישראל בשום שלב לא הכריזה מלחמה נגד דעא"ש בסוריה (וכמדומני גם לא בכל מקום אחר). נראה שמרוב 'תפסת מרובה לא תפסת' שהכותב מפעיל כאן, תיכף ביבי יחטוף על הראש בגין כך שמלך הולנד עדיין מלך הולנד ובית המלוכה הבלגי גם הוא עדיין עומד על כנו :cool:.
תורכיה גדולה על ישראל של נתניהו ב4 מידות
טוב זה כבר מגיע לרמות גיחוך שפשוט לא נעימות. אפשר אמנם בפשטות להצביע גם כאן על האמת הפשוטה והיא שנכון לעת הזאת לא הוכרזה ואין כל מלחמה בין ישראל לטורקיה, כך שכל הטיעון לא רלוונטי לשום דבר כמובן. אבל זה כבר מרגיש כמו לבעוט בגוויה כמעט. כבר יותר רלוונטי לתקוף את ראש הממשלה הנבחר על כך שיצחק עמית עדיין יושב בלשכת נשיא בית המשפט העליון (אמנם במינוי עצמי/חברי) :). זה יהיה נכון לא פחות מדברי ההבל דלעיל, אבל רלוונטי פי כמה וכמה (רק שכידוע, מחנה הרל"ב לא נוהג לתקוף על דברי אמת שניתן לתקוף עליהם ומעדיף פעמים רבות להמציא משהו ואז לתקוף את המצאתו שלו משום מה).

בקיצור, אינני יודע אם ישראל ניצחה את מלחמותיה או מפסידה את כולן. אני כן יודע שאין בכל המניפסט הזה אפילו שורת אמת-עניינית-רלוונטית אחת לשאלה זו.

ריקי זו אני

Well-known member
הסיפור עם טורקיה, זה סיפור אחר לגמרי... למרות שעסקינן במדינה דומה כביכול לאיראן..., אלא שפה העסק אחר לגמרי.
ורק נאמר שלטורקיה יש גבול עם רוסיה...
טורקחיה לא שייכת לציר הסיני... חוץ מהעובדה במבזה... להשוות אותנו לשבטים בדואים בלוב... שרבים עם הרבה הרבה דם שנשפך שם...
אני ישנה מעולה... כל לילה...

למעלה