"הפחות מוכרים"

BroadwayBaby511

New member
"הפחות מוכרים"

לרובנו יש מחזמר אחד או שניים אהובים שאנשים אחרים כמעט ולא מכירים. פה המקום לחלוק. אצלי (כרגע, זה משתנה) זה "See What I Wanna See" של מייקל ג'ון לה-צ'ויסה (שכתב גם גרסה של "Wild Party"). היה לזה ראן מוגבל באוף-ברודווי לפני כמה זמן. המוזיקה פשוט יפה... יאללה, בואו נתחיל פה משהו...

Yentl

New member
רעיון טוב

אני מאוד אוהבת את JOHN AND JEN, מאת אנדרו ליפה. המוזיקה מקסימה והסיפור גם מאוד מעניין - האקט הראשון הוא על אח ואחות מאוד קרובים שסובלים מאב לא סימפטי, ומה קורה להם...האקט השני הוא על אותה האחות, שגדלה, ועל הבן שלה שנקרא על שם האח. משחקים קרולי כרמלו המ-ד-ה-י-מ-ה וג''ימס לודוויג. דרך אגב, שמעתי על SEE WHAT I WANNA SEE הרבה...במיוחד בגלל אדינה מנזל.

JC Superstar

New member
../images/Emo207.gif אדינה מנזל...

נכון היא דומה לנלי פורטדו? או שזה רק אני?

BroadwayBaby511

New member
מממ...

קרולי קרמלו. SEE WHAT I WANNA SEE זה בכלל "אול-סטאר קאסט" (לדעתי) עם מארק קודיש, מרי טסטה ואהרון לוהר. עיבוד מודרני לסיפורים יפנים עתיקים, המערכה הראשונה היא סיפור של בעל, אישה, גנב ומקרה רצח. המערכה השניה היא סיפורו של כומר מאוכזב שהולך ומכשיל את כולם (אומר לכל העולם שישו הולך להופיע מתוך האגם בסנטרל פארק). הקונצפט הוא שאנשים מבינים סיפור אחד בסיסי מזוויות שונות. נחמד.

Yentl

New member
וואו

איזה כיף.... מישהי שיודעת מי זו קרולי כרמלו..... ראיתי את מארק קודיש בזמנו ב"THOUROUGHLY MODERN MILLIE" והוא היה נהדר. את THE LAST FIVE YEARS את מכירה? עוד אחד פחות מוכר ובין האהובים עליי ביותר.

BroadwayBaby511

New member
וגם ב-Assassins :)

מארק קודיש. מכירה. :) גם אהוב עליי. ג'ייסון רוברט בראון בכלל זה טוב. מכירה את Songs for a New World?

BroadwayBaby511

New member
נזכרתי בעוד אחד...

את BARE את מכירה? "אופרת פופ" שכזאת על הדרמה שבבי"ס תיכון קתולי. מייקל ארדן וג'ון היל. מצאתי רק אנשים שאהבו את המחזמר בצורה מטורפת, או לא סבלו אותה. קיצוניות...

Yentl

New member
בוודאי ../images/Emo13.gif

מכירה, אבל חייבת להודות שמעולם לא שמעתי את הדיסק כולו. מייקל ארדן חמוד אמיתי.

BroadwayBaby511

New member
אני מחפשת את הדיסק כולו--

--כבר המון זמן. יש לי הקלטה שלמה באיכות לא משהו (הוקלט על המקום, ששש...), אבל זה עדיף מכלום. אין לך במקרה את ההקלטה שיצאה, נכון? ומייקל ארדן אכן חמוד אמיתי.

מיסטר B

New member
זה ממש העלילה של "רשומון"..

זה סרט יפני
ישן שביים אקירה קוראסאווה. יש קשר? יש גם מחזה באותו שם ("רשומון") ע"פ הסרט. נשמע מעניין...

BroadwayBaby511

New member
וודאי!

לבעל בסיפור יש אפילו מונולוג והוא אומר שהוא ראה סרט יפני, "Rashomon, Rashomon, what a beautiful, beautiful film..." בכל מקרה, מחזמר מומלץ ביותר.

BroadwayBaby511

New member
אני חולה על DROWSY!

רק שהוא מתחיל להיות בין המוכרים. חברה שלי למדה עם כמה מהשחקנים בהפקה. :)

Yentl

New member
כן DROWSY חמוד ממש...

ראיתי אותו לפני שבועיים ומאוד אהבתי, למרות שאני חייבת להודות שהוא לא מדהים בעיניי אלא פשוט חמוד ושעתיים כייפיות בתיאטרון. אין ספק שאני אוהבת את הקונספט כי אני מזדהה עם המספר מאוד. לא, אין לי את הדיסק של BARE...סורי. את WONDERFUL TOWN אתם מכירים? זה קומדן וגרין על המילים ולאונרד ברנסטין על הלחנים.....מחזמר מקסים ממש, אחד האהובים עליי ביותר (זה גם קשור לעובדה שדונה מרפי כיכבה ב REVIVAL שלו לפני שנתיים...

BroadwayBaby511

New member
את חולת-דונה, הממ?

כן, מכירה. :) אין לך במקרה את המילים ל-Swing, נכון? Anyone Can Whistle? את סונדהיימניקית, אז בטח שכן... ו-Bat Boy?

Yentl

New member
חולת-דונה וגאה בזה!! ../images/Emo13.gif

אחת הפרפורמריות הכי מדהימות שיש, בעיניי, שמסוגלת לעשות גם קומדיה וגם טרגדיה באופן מושלם, שרה כמו אלילה, וגם אשה מקסימה ברמה האישית (שימי לב לתמונה משמאל...)
מכירה את שני מחזות הזמר שהזכרת..... את BAT BOY לא שמעתי אבל את סונדהיים כמובן.. לצערי אין לי את המילים ל SWING - היה לי אותן פעם ומשום מה כבר לא. מצטערת..

BroadwayBaby511

New member
גם אני חולת דונה...

...אבל דונה לין צ'אמפלין. :) אולי זה נצל"ש, אבל שמעת את קונצרטי ה-Finishing the Hat שלה? היא לקחה סיפורים מהחיים שלה, עשתה להם דרמטיזציה, הוסיפה שירים שמתאימים לקונטקסט, רשמה את כולם על פתקים, הכניסה אותם לכובע והקהל בוחר! מוצלח ביותר, ויש לי הקלטות אם את רוצה... הממ...A New Brain?

אם כבר התחלת....

מישהו מכיר את המחזמר all america? אני מחפשת שיר משם שנקרא one halloween עזרה.... בבקשה.....

למעלה