הפחד מהמוות!!!

הפחד מהמוות!!!

אני מפחד למות.יום אחד להיעלם והעולם ממשיך ואני לא כאן. ואני בוכה בלילות. האם חלק ממשבר בגיל 40 זה הפחד מהמוות?

niva99

New member
אייקון של הסכמה

אם כי מחשבות על זמניותם של החיים פקדו אותי בגיל ההתבגרות. הצורה שבה אני בחרתי להתמודד עם פחד זה הינו..............הדחקה. משתדלת לא לחשוב על זה. כי זה יגיע ולא משנה מה נעשה. אז למה לייסר עצמנו בנתיים?

sagiberg

New member
גם אני../images/Emo7.gif פוחדת, אבל לצערי

הפחד התחיל עוד לפני משבר הארבעים

אותי

המוות שלי לא מעסיק בכל אופן לא לגבי עצמי כי אני מאמינה שכשאדם מת זה הסוף. אולי בהקשר להשפעתו על הסובבים אותי בעיקר ילדי. בשעות משבר, כמו פיגוע או תאונת דרכים מסוקרת, אני אכן מוטרדת מהקלות הבלתי נסבלת של סיום חיים.

שלמהאחד

New member
הפחד מהמוות שלי

אינו קיים. פעם מזמן,מתתי .... איך שהוא החזירו אותי.. וזוכר הכל, בעיקר תחושה של שקט עמוק ושלוה. כן פוחד,על עצמי, מזה שאשאר בלי מישהו שמאד חשוב לי בחיי. גם את זה עברתי שתוך כדי שיחה פלאפונית עם זוגתי.. שמעתי פיצוץ אדיר. רק כדי להרגיע.. למרות שהמחבל התפוצץ שלשה מטרים מזוגתי היום,הכל בסדר.

domdom1

New member
פחד מוות?

כל אחד מפחד למות זה טיבעי . עכשו שהייתי בבית חולים אני חשבתי הרבה יותר על המוות .ראיתי שם כל מינה ביני אדם חולים מי כל מינה מחלות ,ואני רוצה להגיד לכם לא קל.חושב יותר על המוות ,מה יהיה אחרי המוות ,מי הטפל ,מי יהיה בלוויה,מה יעשו הילדים בלי אבא ........ מוזר מאוד לחשוב ככה ,פעם זה היה כל כך רחוק .לאט לאט זה מתקרב . אבל בנתיים vive la vie מוגש באהבה

j u l i a n o

New member
ואם נפחד? לא נמות?

נמות פחדנים! פעם =כן היום=לא חושב על זה, רק מקווה שאשתי לא תבזבז את כספי הביטוח... לא מאמין שאנחנו קרובים יותר מבחינת הגיל לסוף, וחוצמיזה-תחשוב, לפי הסטטיסטיקה גבר ממוצע חי עד גיל 75-85 יש לך לחיות שוב מיום הולדתך את מס' השנים שכבר חיית שוב רק שהפעם אתה יותר חכם, לא אומרים לך מה לעשות ואתה יותר מנוסה עם נשים...

pitagoras1

New member
אפרופו נשים ומוות....

אני תרמתי את גופתי לאחר מותי. יהנו שניים זה שיקבל את המח וזה שיקבל את השאר...

niva99

New member
ואני תורמת רק

את האישיות

למעלה