הפורום.....

הוריקן

New member
הפורום.....

אם קודם חשבתי שהחדר הוא מקום מרגש מלא אנרגיות ומאבקי כח..... כשהגעתי לכאן, וקראתי מה כותבים אנשים,נשים גילויי אהבה,אכזבה,סערת רגשות או סתם רגעים קטנים מהחיים... ופתאום אתה חוזר לחדר... והשמות מקבלים משמעות שונה... מאחורי כל ניק יש אדם עם רגשות, כעסים, אהבות אכזבות.... וזה מדהים כי פה יורדות המסכות. הניק נשאר.אבל האישיות נחשפת... בכל עוצמתה. בכל הוויתה. על כל גווניה הניק השטוח הופך לדמות תלת מימדית חיה, בועטת ונושמת אנשים יקרים. אני מוריד את הכובע בפניכם על האומץ להיחשף פה, קבל עם ועדה לחשוף את הרגשות הכי עמוקים בפני כולם ולא נותר לי אלא לקנא בכם. ולאהוב אותכם ולקוות שגם אני אוכל, יום אחד להתקבל אל המעגל ו..תודה מיוחדת לסופתי...שהכירה לי אתכם ופתחה לי עולם חדש ומדהים לניקיטה, למיכל1 על מכתבים מדהימים ולאורית 36...אלופת הפורום... ה ו ק ס מ ת י !

כוונות של מילים.....

לכל אדם בפורום יש מסכה שאיתה הוא משתמש פה. פה הוא יכול לשפוך את ליבו פה הוא יכול לאהוב אהבה נוספת , פה הוא יכול להתאהב פה הוא יכול להתאכזב פה הוא יכול למצוא חברים ופה הוא יכול לעשות הכל... מילים שאנשים כותבים הם בעלי משמעות חזקה מילים של אהבה מילים של אכזבה מילים של סערת רגשות מילים של חברים כל אחד ומהמילים שלו כל אחד ואיך שהוא מרגיש כל אחד והצורך שלו .... כשתכיר יותר טוב את חברי הפורום תדע שמדובר במכלול של אנשים נפלאים בעלי רגשות שרוצים להתבאטות שרוצים להגיד ורוצים שגם ישמעו להם . אני שמחה שהצטרפת לחדרנו הצנוע והאהוב ותזכור כל אחד והמילים שלו........ שלך שרון נ.ב - מקווה שלהבא תזכיר גם אותו ...( צוחקתתתתתת)

מיכל 1

New member
זהו בעצם מעגל אנושי ידידי...

כמו ששימך הוריקן ידידי היקר.. כולנו נושאים בלבנו סופות... בין אם הם חזקות בין אם הם חלשות, כל אחד ואחד מוצא לעצמו את הדרך-להשקיט את הסופה שבתוכו..יש מי שמוצא לעצמו אהבה חדשה,יש מי שמחפש דווקא לחדש את הישנה..יש מי שכותב סתם על מנת להכיר, ויש מי שמביע רגשות כדי שיוכל את כאבו להמיר-להחליפו-בשמחה ובעונג..להחליפו ביחס חם שאינו מוכר.. ואני לא רואה בנו - מעגל. ואם כן המעגל פתוח-הוא..הוא קורא לך ידידי להצטרף לתוכו הוא קורא לך להשתתף בהוויתו. מעגל רב עוצמה הכולל רגשות ותחושות-של מי שאינו יכול תמיד אותם למצות בדרכים מקובלות ורגילות.. כי ככל שתסתכל וככל שתראה-למעשה- כולנו בני אדם וכולנו נמצאים בתוך מעגל שכזה...

אורית 36

New member
הוריקן ידידי

הוריקן ידידי

, בא לי לספר לך סיפור על המעגל הזה - כמו שאתה קורא לו. רק לפני שבועיים חשבתי גם אני כמוך. לא באותן המילים,לא באותה ההתנסחות כמובן. ועוד אוסיף ואומר לך חבר יקר, ש``דברים שרואים משם לא רואים מכאן...`` המעגל הזה נראה בברור רק למי שלא נמצא בפנים. כמו מין קליפה קשה כזו...אבל התוכן... כאן בפנים,אני מרגישה רק חמימות,אהבה, געגועים (למשהוא או למישהוא) ואתה... אתה כבר כאן. וטוב שכך. ואני ...אני מודה לסופתך שהביאה אותך אלינו, כי עכשיו,אתה שלה, אבל גם קצת שלנו. ממני אורית 36

למעלה