"הפורום"...

רומי1770

New member
"הפורום"...

הוצע לי להצטרף למפגש של ה"פורום" משהוא יודע במה מדובר? האם זה יכול להזיק... (אציין רק שבאופן עקרוני אני אדם בעל מודעות עצמית מאוד גבוהה,ומטופלת אצל פסיכולוג) אשמח לשמוע דעות תודה !

רומי1770

New member
לא יכול להיות...../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

שאף אחד לא שמע על זה... כל מה שאני יודעת שאלו 3 ימים מרוכזים שמתקיימים בסינרמה בת"א ובאים טובי המרצים להרצות ומחוללים שנוי דרסטי באנשים שמעתי שיוצאים מזה שונים יש אנשים שלא מפסיקים לבכות, יש שלא מפסיקים לחבק את יקירהם בכל מקרה, אם משהוא עבר את החוויה אשמח לשמוע תודה!

קיוויתי שלא אצטרך להגיב... ../images/Emo3.gif

אני נורא נחמדה, אז אנסה לכתוב קצת...
אני אישית לא עשיתי את הפורום אבל מכירה אותו... הפורום כמו סדנאות דומות אחרות עוסק בהתבוננות בדפוסים שלנו ולמידת אופציות אחרות. הכוח שעובד בסדנאות אלו הוא כוח הקבוצה. כשאנשים קמים בזה אחר זה וחושפים את סודותיהם, ומדברים על ההקלה שזה גורם להם זה מפעיל את כל הנוכחים. יש מי שהסיפורים נוגעים בכאב האישי שלהם - ובוכים ויש מי שהסיפורים נוגעים בכמיהות העמוקות שלהם - ומחבקים יש מי שהסיפורים חושפים בפניהם את מה שלא עובד בחייהם - ואותם צריך לעצור שלא לעשות שינוי נמהר יום אחרי הסדנא... למה לעשות את זה? כי זו חוויה כי את רוצה לראות את חייך בצורה יותר חשופה, ולמקד את עצמך על מה שדורש תשומת לב ושינוי כי בא לך לחבק המון - ושם זה מה שעושים כי בא לך להכיר המון אנשים כי את מרגישה את המתח נבנה לו בפנים ומרגישה צורך בעזרה כדי להתחיל לפרוק אותו למה לא? כי ככל שה- היי יהיה גבוה יותר, כך הצניחה תהייה עמוקה יותר כי זה לא נשאר לאורך זמן - שינוי דורש עבודה לאורך זמן - על עצמך!!! לא על אחרים... כי האהבה הגדולה שמרגישים כולם, אין לה אחיזה בקרקע... היא מבוססת על החוויה האחת של הפורום ולא על המון חוויות קטנות של החיים. אז איך בכל זאת אפשר? הביני למה (why) את הולכת... תני לעצמך דרור לחוות הכל, לפתוח ולהיפתח ולהשתטות אל תשני כלום בחייך לאורך כחצי שנה, לפחות!!! (כלומר: זה בסדר לקנות חולצה בצבע או סגנון אחר, אבל לא לשנות את המלתחה כולה ולמסור את כל הישן...) זהי את הכלים הממשיים שניתנים שם והתחילי להפעיל אותם ביחסים עם בני המשפחה והחברים (בלי הצהרות, ובלי לספר להם כמה הם יהיו מאושרים אם הם יהיו אחרת או אחרי שהם עצמם יעשו את הפורום) קחי את הפורום כחוויה אישית פרטית שלך בדרכך לצמיחה אישית אל תתייחסי לשום דבר כתורה מסיני ותבחני כל עניין לגופו, כולל כל מה שכתבתי לעיל
קחי מכל מה שאת חווה רק את מה שמתאים לך והכי חשוב!!! - ת ה נ י נאוה

רומי1770

New member
תודה רבה..../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

למה קיוות שלא תצטרכי לענות על השאלה?...סתם מתוך סקרנות? נשמע מדברייך שזו קלישאה לא קטנה... חוץ מזה נראה לי שסדנת מודעות עצמית של 3 ימים בטבע, בגליל תועיל הרבה יותר...לנפש ו...לכיס. תודה בכל מקרה רומי

חחחחחח עבודה על ריסון האגו?!??

אני מאוד דעתנית, מצד אחד חשוב לי לא להתערב ו"לקלקל" לאחרים מצד שני... את צריכה לשמוע את השאלות שאני יכולה לשאול אנשים שמתחתנים... אולי היית מוותרת גם החוויה הזאת...
מכל דבר אפשר להפיק דברים טובים, אם הדברים נעשים ו"נשפטים" עם הכוונה המתאימה. בכל מקרה, הפורום וסדנאות דומות (ה- I AM למשל) נותנות חוויה נהדרת. הבעיה שלי איתן היא שאנשים הולכים אליהן וחושבים שמהיום למחר החיים שלהם ישתנו. זה מה שמפיל אנשים. ויש את הכוח של הקבוצה שיכול לחשוף אנשים ליותר ממה שמתאים להם להתמודד איתו באותו הזמן, ללא תמיכה מקצועית מתאימה בגלל הכמות של האנשים... יש נטייה לאופוריה בכל הקשור לסדנאות אלו... אם את רוצה באמת להתפתח, לשנות דברים בחייך, חפשי לך עבודה לטווח ארוך - סדנת מודעות עם מפגשים שבועיים או בטיפול אישי. מקווה שעניתי...
נאוה

yoelnd

New member
את תותחית ענקית - הוצאת לי

את המילים מהפה........ פשוט גדולה מהחיים!!!!!!!!!!!!!!!

dharmatal

New member
אכן גדולה מהחיים :)

ולאחר כל זה הייתי מוסיף - נא לחשוב שוב! (;

חחחחחחח - הייתם נופלים אילו

הייתם יודעים כמה ג ד ו ל ה חחחחחחחחח תודה שהצחקתם אותי, אני מתייחסת נורא ברצינות טוב לצחוק כאן... תודהההההההההההה

למעלה