הפורום שלנו בעוד...

Lestats Wife

New member
כה אתמול בלילה

אבל נרדמתי באמצע השיר השני

slallum

New member
חחחחחח חבליישן../images/Emo3.gif

תשמעי מתישו ברצינות ותראי איזה שולט פטרנוייי
Six o'clock and the silent kicking from a dream

jack 1

New member
אה...

פשש סחטיין על ההשקעה מורן! אהה..........נקודה מעניינת.אני בכל אופן לא נותן לדבר פעוט כמו הצבא להפריד אותי מהפורום..אבל לא יודע מה לגביי אחרים. אני חושב שזה תלוי כל אחד בפני עצמו. יכול להיות שלאט לאט יצטרפו חדשים ויעזבו ותיקים עד שבסוף יהיה דור המשך כזה..

מורן 1986

New member
מגיבה לעצמי-

אני חושבת
... ומקווה
שנמשיך להיות
כמו שאנחנו
או
- שנמשיך להיות:_] כמו שאנחנו
פלוס
אני יודעת
שכמה שהצבא
חשוב לי
הוא לא
יגרום לי
לוותר על הפורום
המאאאאגניב
הזה
ואני מאוד מקווה
שכולם ימשיכו להיות כאן
ושנהיה בקשר
בעוד הרבה הרבה הרבה זמןןןןןןןןן
אני לא
יודעת אם יהיו כאן אנשים שיחליפו אותנו
ויהיו כמונו
... כי קצת קשה
למצוא כבר אנשים
שרואים את הסדרה מההתחלה עד לעונה הנוחית
... וחוץ מזה
לפורום שלנו אין תחליף
אני ממש מקווה שכולנו
נמשיך להיות בקשר
גם אם לא יהיה יותר השבט
ושאי אראה אותכם
עוד הרבה פעמים בחיים

Shaaaki

New member
אממםםםםם...

אני חושב שמתישהו נפסיק להכנס לפה... ובטח נשכח אחד את השני... אבל אני מקווה שלא ושנשמור על קשר...

גם אני מקווה שנשמור על קשר

אולי באחד המפגשים נעשה דף קיישר שמישהו יהיה אחראי עליו (כמו שיש תמיד בכיתות) ויהיה כתוב שם פרטים על כל אחד (פרטים שהוא מסכים שיהיו כתובים) ושזה לא יהיה באינטרטנט ושיהיה שם טלפון פלאפון אייסי מסנג'ר אימייל וכו'... או סתם ככה שניתן זמן באחד המפגשים לכל אחד שיכתוב לעצמו פרטים אחד של השני כי אף פעם אין זמן לזה... ככה למעשה נוכל לשמור על קשר ממרחק ללא הפורום אם משהו חס וחלילה יקרה וחלקנו יעזבו את הפורום אחרת כל ידידות וחברות פה תתפרק ונשכח באמת אחד מהשני.. וממש לא הייתי רוצה שזה יקרה! רציתי לכתוב גם שזה שאנחנו למעשה לא סגורים וכל פעם באים חדשים (לא שאני נגד) זה גורם לישנים לעזוב- אני למשל כבר לא מעט זמן מרגישה ממש לא שייכת מה שמוכיח לי שאני כן זה שעדיין כותביםמ פה את השם שלי וזוכרים אותי וזה שאני בקשר עם לא מעט מפה.. אבל לא הייתי רוצה שהחברים ה"ישנים" והטובים שלנו יעלמו... אבל כשמצטרפים חדשים תמיד יש קצת הרגשה כאילו הם תופסים את מקומם של הישנים.. ובגלל זה אנחנו חייבים לשמור על קשר לא רק בפורום

Tinkerblack

New member
אני ובולונדה חשבנו על זה

נקודה מעניינת קשה לי לחשוב על שינויים

מה אתם דואגים?

אתם תראו שהפורום ימשיך אבל ברור שיהיה סוף מתישהו... ואין פה מה יהיה בעוד כמה שנים כי זה תלוי בנו...אם אנחנו רוצים שהוא ימשיך אז הוא ימשיך.... ולפי מה שאני מבין האנשים פה אוהבים והפורום ימשיך!!! אם נהיה בקשר?... אני חדש ולא ממש באתי למפגש האחרון ככה שאני לא מכיר אותכם ממש אז אני לא יודע אם הקשר יתפתח וזה...

YaEloNeT

New member
תלפטיהההההההההה../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo121.gif../images/Emo108.gif

אני
שאלתי
את השאלה הזאת
במפגאש
וגמני התכוונתי
לפתוח על זה
שרשור
יאאאאאאאאאאאאאאאאא אבל בסוף
הגעתי למסקנה
שעד שתיפטרו
ממני
תפוז
כבר ייסגר

קרניjack

New member
שמחה שהעלת את זה, נקודה חשובה../images/Emo70.gif

.... לדעתי לכל דבר יש סוף, וגם מתישהו זה גם יגע לפה
... בצבא, או אחריו, אם נרצה או לא הקשר יתרופף, אבל אני לא חושבת שיש עוד הרבה פורומים כמונו, שיצרו כל כך קשרים טובים אחד עם השני, וחברויות, אז אני מאמינה שיש כאלה שישמרו על קשר זה עם זה ויש כאלה שלא... זהו... אה, ובקשר ל"דור ההמשך", אני לא יודעת מי זה יההי, אבל אני לא בטוחה שהם יהיו כמו הותיקים...

TziMHoNoa

New member
אני בעד../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif../images/Emo178.gif

פגישת מחזור עוד חמש שנים

Lestats Wife

New member
אקזקטלי../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

ובשביל זה צריך את הדף קשר שנור הציעה מלמעלה
אין, אנחנו פשוט משלימים אחד את השני
איזה פורומ מאמם

YaEloNeT

New member