הפורום שוקק חיים

the papercut

New member
הפורום שוקק חיים

מהם חמשת שירי הלד זפלין של השבוע
אגב שמתם
ההודעה מקושעטת

yoyoyud

New member
טוב, השירים של השבוע, הפעם יש הסבר

heartbreaker - כי ניסיתי לנגן את זה היום עם עוד מישהו וגיליתי שהוא רק יודע לשים דיסטורשנים ובקושי שומעים את השיר כשהוא מנגן) since i've been loving u ו the wanton song - כי נידהמתי לגלות שאותו אדם לא יודע לנגן/לא מכיר אותם בכלל. the immigrent song - כי זה שיר מעולה, והוא היה בסרט ההוא על הבית ספר לרוק והסרט היה חביב, לא יותר מזה (כן ראיתי אותו רק השבוע) ולסיום: That's the way - כי ברגע זה ממש אני שומע אותו...

השירים שלי לשבוע

In My Time of Dying - כי השיר ממכר אותי כל פעם מחדש והגיטרה פשוט מדבר אלי לנשמה. Tangerine - כי אפשר להבין את העצבות שבשיר, אפילו מבלי לקרוא את המילים, וזה מאוד מתאים לי לתקופה. Your Time Is Gonna Come + Black Mountain Side - כי היה לי משעמם והחלטתי ללמוד את הפתיחה של הקלידים ב"זמנך עומד להגיע". בגלל שלמדתי אותו הייתי צריך לשמוע אותו די הרבה ואני אף פעם לא מסוגל לשמוע אותו מבלי לשמוע אח"כ את Black Mountain Side
Bring It On Home - כי למדתי את הקטע של המפוחית. והכל בגלל שנקרע לי מיתר ואני מתעצל לקנות (למען האמת גם לא היה לי הרבה זמן בשביל זה), אז עשיתי הפסקה מהגיטרה וחזרתי להתאמן בקלידים ובמפוחית. אגב, לגבי מה שרשמת על Heartbreaker - כל אחד יכול לנגן שיר של דיסטורשיין במידה ויש לו דיסטורשיין כבד. קח לדוגמא את הגיטריסט של SOAD, הוא לא יודע לנגן בגרוש אבל הלהקה מצליחה ואנשים אוהבים לשמוע אותו מנגן (או יותר מדויק - חוגג על הדיסטורשיין).

yoyoyud

New member
הבעייה היא שהוא שם דיסטורשן ממש

כבד... אם אני לא טועה ואם קלטתי את השם נכון אז קוראים לו מטאל-זון

התכוונתי לזה

שלא ממש צריכים לדעת לנגן ברמה גבוהה בשביל לנגן שירים עם דיסטורשן. ובכלל, לנגן שירים של זפלין עם דיסטורשן למטאל זה לא כ"כ טוב
מה שכן, הייתי רוצה להשיג את הצליל של ג'ימי בסולו של Whole Lotta Love.. אבל בשביל זה צריכים דוושה מאוד מתקדמת או אפילו תיבת אפקטים עם אפשרות של כיול.

yoyoyud

New member
אממ... שלא תבין לא נכון...

הוא ניגן טוב (לא לד זפלין בשירים אחרים) אבל פשוט ניסיתי להקשיב לאיך שהוא ניגן ופשוט לא שמעתי את הסולו, והייתי בטוח שהוא מנגן משהו אחר. בקיצר הוא בילבל אותי לגמרי. אני אהבתי את הWow-wow שהיה לו דווקא. מה זה תיבת אפקטים (כן אין לי שמץ בגיטרה חשמלית אז אני מנסה לאסוף ידע שאם פעם מישהו יזרוק איזה מושג אי פעם אני אבין אפילו קצת ולא סתם להגיד "כן הדיסטורשן הזה שולט....."
)

למעלה