הפורום קצת מת... אז החלטתי לעשות משהו בעניין! לקטר על זה. אני חושב שהעבודה שלי פה תמה.
B b0redavid New member 31/1/07 #1 הפורום קצת מת... אז החלטתי לעשות משהו בעניין! לקטר על זה. אני חושב שהעבודה שלי פה תמה.
ד דגה קטנה שטה בים New member 1/2/07 #6 אבל דיוויד אתה לא יכול לקטר- רק למישהי20 יש את הסמכות המלאה לזה פה
R rotesh8 New member 1/2/07 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif למרות שבטח היא עוד מעט תגיע ותתתן לנו בראש...
מ מ י ש ה י20 New member 1/2/07 #20 ואתה אדון רותם!! חשבתי שאנחנו חברים חשבתי שתמיד תתמוך בי... ותאהב אותי... ותגן עלי.... ותהיה לטובתי..... ועוד כל מה שבנות רוצות שיעשו בשבילן..... אבל אין בעיה.... הכל נרשם...... יום אחד זה יתנקם בך
ואתה אדון רותם!! חשבתי שאנחנו חברים חשבתי שתמיד תתמוך בי... ותאהב אותי... ותגן עלי.... ותהיה לטובתי..... ועוד כל מה שבנות רוצות שיעשו בשבילן..... אבל אין בעיה.... הכל נרשם...... יום אחד זה יתנקם בך
R rotesh8 New member 1/2/07 #31 ../images/Emo140.gif זה היה מתוך געגוע, נעלמת לכ"כ הרבה זמן... את כבר לא משקיעה ביחסים שלנו.....
מ מ י ש ה י20 New member 2/2/07 #36 טוב רותם.... אם כבר אני בקטע של וידויים היום.... אז..... רציתי להגיד לך... שיש לי מישהו אחר... זה לא אתה, זאת אני.... אבל אני בטוחה שתמצא מישהי אחרת!
טוב רותם.... אם כבר אני בקטע של וידויים היום.... אז..... רציתי להגיד לך... שיש לי מישהו אחר... זה לא אתה, זאת אני.... אבל אני בטוחה שתמצא מישהי אחרת!
מ מ י ש ה י20 New member 1/2/07 #19 ../images/Emo12.gif מתי בפעם האחרונה קיטרתי?!?! אני כבר הרבה זמן יושבת לי פה בשקט.... מפחדת לפתוח שרשורים חדשים (כדי שלא יתנפלו עלי ) לא מזכירה את המילה הארורה: "פסיכומטרי" ואחרי כל זה עוד מעלילים עלי עלילות שווא??? את לא מתביישת?!?! אני דורשת מהנהלת הפורום להדיח אותה מהפורום ויפה שעה אחת קודם!
../images/Emo12.gif מתי בפעם האחרונה קיטרתי?!?! אני כבר הרבה זמן יושבת לי פה בשקט.... מפחדת לפתוח שרשורים חדשים (כדי שלא יתנפלו עלי ) לא מזכירה את המילה הארורה: "פסיכומטרי" ואחרי כל זה עוד מעלילים עלי עלילות שווא??? את לא מתביישת?!?! אני דורשת מהנהלת הפורום להדיח אותה מהפורום ויפה שעה אחת קודם!
C ChilD SouL New member 1/2/07 #8 קר לי.../images/Emo10.gif ומפזר חום לא עוזר. ומחניק לי. זהו. תמו דבריי. רות, סוף.
F flutter girl New member 1/2/07 #13 רק אל תשכחי לצלם תמונות! (Forgive me if the lesbian innuendo offends you )
F flutter girl New member 1/2/07 #16 אין בעיה! חייגי אליי: 1-800-CHILD-LOVER (forgive me if the pedophile innuendo offends you!)
C ChilD SouL New member 1/2/07 #17 תודה על ההתחשבות... על זה שהשיחה בחינם היות ואני סטודנטית ענייה. עוד רגע מתקשרת...