הפורום עוד קיים?

sela v

New member
הפורום עוד קיים?

אז מה לא נוסעים יותר לטיול תרמילאים אחרי צבא?

jeshu

New member
קיים, אבל הבעיה היא שאין מי שישתף ובעיקר רוצים לשאול שאלות טיפשיות. וגם לקדם אותו לעמוד הראשי כדי למשוך עוד גולשים ממש לא קל. אנחנו צריכים פה יותר דיונים על נושאים פרובוקטיביים יותר - סקס, למשל. אם אתם רוצים לייצר פה שרשור פרובוקטיבי על מין, אז אפשר לקדם את זה.

sitvaniyot

New member
אוכלוסית התרמילאים בארץ קטנה בערך

70,000 איש. זה לא מספיק קהל. לכן אנו ניזונים פה משאלות על ציוד במקום על טיולים.

מאחר שאני לא מאמינה בציוד, אני נוהגת רק להציץ ואם יש משהו שמעניין לי לענות עליו אני עונה. מעבר לזה הכל בבלוג ועכשיו שתיקנתי את המחשב סופסוף בקרוב אכתוב על הטיול האחרון קירג'סטאן וקזחסטאן.

אז בינתיים חברי להת...

נ.ב. סקס בטיול עם פרטנר שלא יודעים עליו כלום???? אבל מין בחברות שונות, זה כבר משהו אחר.

jeshu

New member
העיקר שיהיה פרובוקטיבי ויגיע לעמוד הראשי פרסום בבלוג לא עוזר - אין לי איך לקדם.

sitvaniyot

New member
רגע, רגע, לא להתלהם

בסך הכל החברה כאן נחמדים ורוצים לעזור לתרמילאים אחרים. יש רק אחד שכבר נמאס לו מהשאלות שחוזרות על עצמן והוא קצת עוקץ. לא נורא. צריך גם להשתעשע, לא?

(לא צריך להבהל).

אתה באמת שואל?

אני קורא בפורום הזה כבר אולי שנה. לא ממש משתתף ואת האמת שאין ממש חשק.
עושה רושם שיש פה כמה חבר'ה די קבועים, אומנם עתירי ידע וניסיון ככל הנראה, אבל בעיקר להוטים "ללמד" ובעיקר לבקר את כל העולם ואישתו איך להיות תרמילאי נטורליסט.

ואני כותב את זה כאדם די ביקורתי ושיפוטי בעצמי, אבל כאן יש תחושה של התנשאות לעיתים. חבל, כי זה אחד מהפורומים עם הנושאים היפים.

natyh

New member
נושא מורכב .

מי שמנהל פורום מכיר את המערכת של תפוז מנהלי האשכול , תלוי מי עומד מול מנהל הפורום כדי לקדם פורום צריך די הרבה מאמץ והרבה תמיכה .

זה לא רק חברי הפורום, יש משהו בדברים שכתבת ומצד שני כמגיעה מישהי ורוצה בחודש וחצי לטייל בארבע מדינות מה אפשר לענות לה ...., שלאף מדינה לא תספיק לה אפילו חצי שנה ....?
היא באה במטרה לסגור תיכנון ..... , אין דבר כה תיכנון סגור בעולם התרמילאי זהו מושג מהטיול המאורגן , כל מטרת הטיול התרמילאי היא החופש לאלתר .

והנה חלק מן הבעיה

אפילו בהודעה שלך עכשיו אתה מתעקש להגדיר תרמילאות.
אם מישהי רוצה לטייל בארבע מדינות בחודש וחצי, או שתעזור לה שמיטב יכולתך(כולל הסתייגויות דעתניות) או שתתאפק מלהגיב.
יש פה בפורום כלכך הרבה תוקפנות וביקורתיות.

אני אגב, לרוב מסכים עם הגישה שנדמה לי שרווחת פה לגבי טיולים. אני מטייל עכשיו רק באיטליה חודש וחצי, כולל הרבה ויתורים כדי לא לרוץ ממקום למקום. אבל אם מישהו רוצה אחרת, זו זכותו.

jeshu

New member
הבעיה הקצת יותר קריטית היא שאין מי שישתף ואין כמעט אף אחד שאני פונה אליו\אליה שישתף (בפורום, לא בבלוג איש שאף אחד לא קורא). אם אתה רוצה לפתוח שרשור על חוויותיך מאיטליה, אז ראה זאת כהזמנה רישמית.

natyh

New member
כן אני מתעקש .....

כי תרמילאות היא אורח חיים מי שרוצה לטייל אחרת שיפנה לפורום השכן וישאל שם.
משום מה בפורום ההוא חופשות לפראיירים בחו"ל לא עונים ,אז למה אתה בא אלי בטענות....,אני לא חייב לאף אחד כלום !

ארצה אענה לא ארצה לא אענה זמני עם כל הכבוד מוגבל , ואני זה שמחליט מה אעשה איתו ....

מישהו אמר שאתה חייב משהו?

אני ניסיתי לשקף משהו שלדעתי קורה פה. נדמה לי, לפחות חלקית, שגם הצלחתי.
ורק שים לב ששוב אתה כופה הגדרה של תרמילאות. בשבילך זה אורח חיים ובשביל מישהו אחר זו תקופה של כמה חודשים.

nzvia

New member
בלוג דרום הודו

כתבה שלי על דרום הודו מ- 17.11.12 זכתה להתייחסות אחת
לעומת שרשור שפתחה danat28 12.11.12 אודות כתבות של שיחור על דרום הודו שזכתה ל- 15 התייחסויות
או התייחסויות ארוכות בנושאי מזג אויר, חיסונים, פרסומים וכו'.
אז מה זה אומר שאולי אין זה המקום לכתבה בנוסח שלי? אנא האירו את עיניי (בעדינות בבקשה).

jeshu

New member
כי היא הייתה בבלוג בפורום שרשורים מעניינים זוכים להרבה יותר התייחסות ויש גם טעם לנסות לקדם אותם. מה גם ששרשור בפורום קל יותר לקריאה אם המלל הוא מצומצם יחסית, אבל עדיין אינפורמטיבי ומעניין ויש תמונות רלוונטיות. לרוב האנשים אין זמן להתעמק בבלוג. ההשקעה בכתיבה בבלוג היא רבה יחסית, ופחות אנשים יקראו אותו. כשפתחת הודעה, פעמיים עם תמונות בודדות ומעניינות מקירגיסטאן, אז בהחלט זכורות לי תגובות חיוביות (לפחות שלי) וגם הבקשה הכנה שתרחיבי בנושא.

כשאתה מנחס מושג כמו "תרמילאות"

לעצמך ושולל השקפות עולם אחרות ודרכים של אנשים אחרים לטייל עם תרמיל בעולם, יש בזה כפיה.

אבל עזוב, אין לי ולא היתה לי שום כוונה לבקר גולש כזה או אחר באופן אישי.
נפתח כאן שרשור על מצבו של הפורום, ורציתי לתת את נקודת מבטי כגולש פסיבי(כמעט ורק קורא) בפורום.
וכמי שאיכפת לו מתפוז בכלל ומהפורום הספציפי הזה בפרט.

jeshu

New member
אז יאללה, תביע את דכתך האישית כקורא בפורום את עניין הגישה של חלק מהקבועים שמענו - מה בעניין הנושאים כאן? אני מודה, שגם לי קשה עם שאלות "ציוד\כרטיס טיסה\ביטוח\שותפים לנחיתה\מסעדות והוסטלים מומלצים\חיסונים\מקומות ישראליים" ובהחלט מציק שרוב מי שפותחים שרשורים באים כדי לשאול שאלות מודיעין ובטח שלא חוזרים אחר כך לשתף.

טיילת? אתה מעוינין לשתף בחוויות ורשמים? לפתוח שרשור בנושא מסויים הקשור לפורום?

natyh

New member
טוב אתה באמת #### מוח ....

לא עונה לשאלות כאלו זה הכל מה קרה ... מי שרוצה שיחפש בספר בדיוק כפי שאני חיפשתי ...
מי שעובד לעצמו ימצא שישמחו לעזור לו .
מי שלא מטריח עצמו לערוך חיפוש בפורום ושואל אותה שאלה שמופיעה שלוש פעמים בדף הראשי שאפילו אותו הוא לא טרח לקרא לא שוה תשובה .

ובעניין כפיה עשה לעצמך ולנו טובה שמור את דעותיך לעצמך .

תודה .

sailor

New member
מענין שאתה רוצה חופש בטוי

אבל מתנגד שיהיה חופש בטוי לאחרים.

איפה ראית התנגדות?

היתה פה ביקורת בונה על קבלת פנים מאוד שכיחה שיש פה בפורום לעיתים תכופות, שלטעמי שינוי שלה יעשה את הפורום למקום יותר נעים ומזמין לגולשים חדשים.

אבל לעשות שינוי זה קשה לפחות כמו לקבל ביקורת.

למעלה