הפורום נכנס לשבוע השני להולדתו - עידכון קצר

OrEl74

Well-known member
מנהל
הפורום נכנס לשבוע השני להולדתו - עידכון קצר

לצערי בשבוע שעבר הייתי חולה ולאחר מכן הייתי בחופשה קצרה במהלך הסופ"ש. עקב כך לא יצא לי להמשיך את המאמרים לגבי הקבוצות אבל אני מקווה שהשבוע אצליח לסיים את זה ולאחר מכן אני אנסה לכתוב עוד כמה מאמרים מעניינים הקשורים להיסטוריה של הליגה הטובה בעולם, בכיף אקבל ממי שמוכן מאמרים מעניינים שאפשר לשים אותם בלוח המאמרים. אשמח לקבל מכם רעיונות לדברים שהייתם רוצים לראות בפורום ולנסות ליישם את הרעיונות שלכם. באופן כללי אשמח לשמוע (או לקרוא במקרה הזה) את דעתכם על הפורום עד עכשיו. תודה.

אחלה בחלה

קודם כל, אני שמח שהפורום קיים בפני עצמו, מעולם לא יכולתי להשאר בפורום כדורסל כללי יותר מיומיים רעיונות מהשרוול פינות שבועיות, נגיד - היום לפני X שנים שחקני עבר אגדיים אלופות ודרכן לתואר אלופות מכללות מפורסמות, שושלות, וכן הלאה תמונת פלייאוף נוכחית וצפי תקופתי, מי עלה מי ירד, ולמי אין כסף לקנות שופטים (אתה בטח מכיר מאיפה זה לקוח) הסבר על תצורת ה-ncaa, הליגות השונות כל אחד יכול לתרום במה שהוא חזק בו

o f r o n

New member
מאוד מרוצה מהפורום

בתור פנאט NBA שלא מתעניין יותר מדי בליגה הישראלית ולא מתעניין בכלל ביורו\סופרו\יולב ליג הרגשתי חופשי להפוך למשתמש פעיל פה, מה שלא כ"כ הייתי יכול לעשות בפורום כדורסל שהתרכז בעיקר סביב מכבי ת"א. אין לי רעיונות לפינות קבועות מלבד כמובן הימורי NBA, כדי לעודד את התחרות בין המשתתפים אולי כדאי לשקול לפרסם את קובץ התוצאות על בסיס יומי עם סיכום קצרצר של הימורי אתמול (הכוונה היא סיכום הימורי המשתתפים, לא סיכום למשחקים עצמם).

הפורום סבבה. לא עולות לי הצעות לשיפור כרגע...

אני אחזור אלייך אם אחשוב על משהו

chaiel

New member
אחלה פורום! אחלה אנשים! אחלה ליגת NBA!

שרק ימשיך ככה!

cache

New member
מזל טוב לפורום, והצעות...

ראשית כל ברכות על הפורום, יש כאן אחלה אווירה עד עתה ונראה שאנשים נהנים. יש מספר מאמרים על הNBA בפורום הכדורסל, אני הייתי מעביר אותם גם לפה. לדעתי יש לעשות מאמר על כל קבוצה. מתי נוסדה, שחקנים בולטים, היסטוריה, זכיות, אנקדוטות- ככה לעשות את כל הקבוצות בליגה. מן הסתם קבוצות כמו בוסטון, לייקרס, בולס, פילי, יוסטון, פיסטונס, ספרס ואחרים יקבלו יותר מקום ויותר פירוט. אני מקווה שיהי לי זמן, אשתל לעזור בזה. בנוסף אולי להעלות פינת סיכום שבועית, אם השחקינים הבולטים, הקבוצות הבולטות. פינה של "הדרך אל הפלייאוף", מיקום הקבוצות מי נגד מי נכון להיום, מה הקבוצות עשו השבוע, מה יהיה להם שבוע הבא, אני ינסה להעלות את הפינה הזו מחר. אני מסכים גם אם כל מה ש''תמיד אני'' כתב, בכלל עושה רושם של בחור פיקח, תעזר בו. יאללה אני יחשוב עוד וירשום, המשך דרך צלחה להנהלת הפורום ולחבריה מההנהלה

לאוס

New member
מחזק את דברי קודמיי

באמת יופי של פורום. כיף לכתוב ולקרוא דברים של חברים שמבינים עניין (וגם את אלה שלא - בשביל זה יש פורום) ואני מקווה להמשיך ולהשתתף ככל הניתן בחצי השנה הבאה, תוך כדי הטיול. יש לי רעיון למשהו שהייתי רוצה למצוא במאמרים: היתה פעם כתבה בעיתון שפירטה לגבי מקור ו/או משמעות השמות של הקבוצות בליגה (הסלטיקס נקראים כך כי, משהו משהו משהו אירים, וכו'). הלוואי והייתי יודע מספיק כדי לכתוב כתבה כזו בעצמי, אבל אם מישהו מרים את הכפפה, נראה לי שיכול להיות מגניב (ומעשיר) להכין משהו כזה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
תודה

אם תקרא את המאמרים על הקבוצות תראה שכתוב שם גם מקור השם

cache

New member
תוך כדי הטיול?

חבל לא זרקת את המשפט הזה, תוך כדי התגובה שלך. מותר לשאול לאן ולכמה זמן?

לאוס

New member
אירוני משהו, אבל לדרום אמריקה...

כתבתי כבר מתישהו בסוף אחד ההימורים שלי על זה שאני נוסע, אבל יש מצב שזה עבר מתחת לרדאר. אני טס לדרום ומרכז אמריקה לשבעה חודשים, החל מחמישי לפנות בוקר. אתמול היתה משמרת אחרונה (משובחת במיוחד) בבר, נשארו עוד כמה סידורים קטנים ו... טס.

cache

New member
אוי הכאב...

קשה להנהלה לקרוא דברים כאלה. שבעה חודשים, אוי הכאב. אומנם זה לא הודו, אבל גם דרום אמריקה זה לא רע...

Oxycodone

New member
וואו נשמע טוב , שיהיה בהצלחה וכיף

האמת אני גם תכננתי טיול לדרום אמריקה , אבל רק עוד חצי שנה יתאפשר..

OrEl74

Well-known member
מנהל
מאמר חדש במאמרי הפורם

עבוד בהונג קונג מביא לנו את שלושת הדראפטים הטובים בהיסטוריה. המאמר פורסם לראשונה בפורום הכודרסל ועכשיו באישורו של עבוד הוא עובר דירה. תגובות יתקבלו בברכה

OrEl74

Well-known member
מנהל
ועוד מאמר באדיבותו של עבוד

המאמר שלפנייכם עוסק בכל מיני מונחים מה-NBA בתקווה שזה יעזור לכולנו להבין קצת מה קורם שם עם כל המושגים המוזרים שלהם "חוק לארי בירד" למשל
תודה לעבוד

OrEl74

Well-known member
מנהל
בהחלט

עד עכשיו זה מה שהיה ואני מקווה שזה גם ימשיך ככה

OrEl74

Well-known member
מנהל
סקר חדש

הלייקרס עם גאסול...עד לאן הם מגיעים העונה?? יאללה שחקו אותה

למעלה