הפורום נוסע לאיטליה

אייק

New member
הפורום נוסע לאיטליה ../images/Emo96.gif ../images/Emo78.gif ../images/Emo48.gif

חברים וחברות יקרים,בימים אלו ממש אני נוסע לאיטליה,לתקופה ממושכת,לצורך השלמת תואר שני בעיצוב . הדבר מבחינתי אומר שמעכשיו אשתדל לעדכן אותכם live מזירת העיצוב החמה ביותר בעולם ולהביא לכם עידכונים וסיפורים מעניינים מה"שטח"(כולל תמונות וצילומים כמובן).בשל המעבר יכול להיות שבזמן הקרוב התגובות וההודעות שלי מעט יתעכבו אבל אני מקווה להתארגן ולהתאקלם במהירות,בכדי שאוכל לשתף אותכם בחוויות.כמובן שבזמן הזה הפורום פועל כרגיל,אז תמשיכו לשאול,להתייעץ,לעניין ולהתעניין.בתקופה האחרונה ,לשמחתי,הפורום תופס קצת תאוצה בזכות תגובות חיוביות שלכם והצטרפות חברים וחברות חדשים ואני מקווה שהמגמה תימשך ותיתגבר. בשבוע הקרוב אני עדיין בארץ לרשותכם.אייק

in

New member
WOW בהצלחה ../images/Emo105.gif

גם אני רוצה מחכים לדיווחים משם

אלונהב

New member
היי אייק,

לא מכירה אותך , אבל לאור הקשר שלי לפורום אחר , אני בטוחה שגם אתה לא פחות מקסים. בכל מקרה, מאחלת לך המון בהצלה באיטליה ותיקח הרבה בגדים חמים!!

amonit

New member
ללמוד באיטליה?

איפה? דומוס? תגלה לנו? בהצלחה!!! אולי תספר על דרישות, כמה עולה ושאר מידע כדי שנשכיל כולנו?

puah

New member
נסיעה טובה - אנחנו קצת מקנאים../images/Emo13.gif../images/Emo5.gif

ספר איפה, ובאיזו אוניברסיטה? ושיהיה לך הרבה הרבה
פועה

ike

New member
תודה רבה לכולם על הברכות ואיחולים../images/Emo9.gif

הלימודים אכן בdomus academy-milano

amonit

New member
הופה.. חברה יש לנו מנהל ממש

שאקל... פטיש!!!
אם אני לא טועה מתקבלים רק עשרה מכל העולם כל שנה? אז סחתן ובהצלחה!!! וחסר לך שלא נקבל רכילות חמה ממילאנו..,..

המון הצלחות...

כל הכבוד...ולא מקנאה אלה רק מפרגון!!!! תראה שם לכל נציגי העולם שיש גם לנו מה להציע ולכן שלחנו אותך...

שחר ק

New member
ברכות../images/Emo45.gif

הצלחה מכל לב וספר חוויות באופן שוטף (גם לשכנים בוואלה)! האמת שאם יהיה לך זמן לספר חוויות זה סימן שהלימודים לא קשים... בשנת 83 הייתי שם בכנס ICSID שהוכתר ב"מילנו- בירת העיצוב העולמית". בדוק אם זה עדיין כך (הייתי מאז עוד שם- טוב להיות מעצב שמטייל במילנו...)

ike

New member
תודה תודה תודה../images/Emo13.gif

אני בשלבי סידור האישורים(לכל המתכננים בעתיד תתכוננו לטירטורים רציניים באדיבות השגרירות האיטלקית)ואריזת/שליחת חפצים. שנת הלימודים התחילה ביום רביעי שעבר,הייתי נוכך ב-3 ימים הראשונים ועכשיו אני מפסיד שבוע(אני מקווה שהבירוקרטיה תסתיים עד סוף השבוע.

sivi

New member
הלו,משיהו שומע אותי?

שלום פורום עיצוב המוצר... האמת אין לי מושג מה עושים פה..זה הפורום הראשון שלי אבל יש לי שאלה שאין לי את מי לשאול..אז אולי מישהו פה יענה לי. אני רוצה ללמוד עיצוב המוצר.איפה אפשר? מה המקום הכי טוב? האם כדאי ללמוד זאת,זאת אומרת יש עבודה בתחום?יש לי עוד הרבה שאלות אבל נראה אם יש לי למי להפנותן..

ike

New member
קודם כל ברוך או ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

בכדי להתחיל עם עולם העיצוב אתה(את?)מוזמן לעבור קצת על הודעות הקודמות בפורום(אפשר לעבור לדפים הקודמים בתחתית העמוד)וגם להיכנס ל"קישורים",שנמצא בחלק העליון של העמוד.שם תמצא מידע מעניין בתחומים שונים שכולם קשורים לעולם העיצוב בדרך כלשהי.בקשר ללימודים,ישנם כיום מס´ די גדול של מוסדות שונים שמלמדים עיצוב המוצר(בחלק הוא נקרא "עיצוב תעשייתי")בין היותר "מפורסמים" נמצאים:בצלאל,חולון,שנקר/ויטל,אסכולה/מימד,מכללת הדסה ועוד (ישנו פורום עיצוב המוצר בwalla ששם ריכז המנהל המכובד והמהולל"שחר קליין"רשימה מסודרת של כל המוסדות)לכל מוסד יש את היתרונות והחסרונות שלו,בתור התחלה צריך ליצור קשר עם בתי הספר ולבקש חומר על תכנית הלימודים,לנסות ליצור קשר עם תלמידים,שלרוב מוסרים את המידע הכי אמין על בית הספר בו הם לומדים.אפשר לבקש להכנס ולצפות בשעורים שמתנהלים ולקראת סוף הסימסטר או סוף הלימודים להגיע להגשות הפרוייקטים אשר פתוחות למבקרים. זה מאוד בקצרה על רגל אחת.אתה מוזמן לשאול שאלות ע כל נושא וננסה לעזור כמיטב הבנתינו.נסה בכל פעם להתמקד בשאלה או בתחום ספציפי וכך יהיה לנו יותר קל לענות.ושוב ברוך הבא(או ברוכה הבאה).רשימת בתי הספר(עיצוב המוצר,ואללה)

למעלה