הפורום נהרס!

NoOop

New member
הפורום נהרס!

כבר כמעט וחודשיים מצטרפים יותר ויותר ילדים. אין בזה שום דבר רע, אבל כמו שאתם רואים הילדים במצטרפים הם ילדים קטנים שלא יודעים לשרשר ועושים בלאגן בפורום. אם אתם רואים, פשוט תסתכלו על הפורום, ותראו שכל פעם מישהו בא , פתוח הודעה חדשה ופשוט כותבים שטויות ומטעים את חברי הפורום. ולפעמים גם יוצרים ריבים עם חברי הפורום. ועוד משהו- לא ממזמן אביב הודיע על בלאגן בפורום, ולפי מה שאני ראיתי אף אחד כמעט לא התייחס לזה ברצינות. אני חשבתי שאולי הוא יצליח להפסיק את הבלאגן הזה. אבל לא. הוא לא הצליח... למה?! כי לא עזרו לו. גם לא ממזמן המון אנשים מהפורום החליטו לעזוב את הפורום. בגלל חוסר הסדר פה. אני אפילו שוקלת לעזוב את הפורום. ולא רק אני. גם אביב עזב. וגל רוצה לעזוב (MYHOT3). אם אתם מסכימים איתי ורוצים לעזור, אבל הפעם באמת רוצים לעזור. תודיעו בתגובה לכאן.
או

HotBoy2007

New member
../images/Emo45.gif זה MYHOT3

צודק במאה אחווווז כל מה שכתבת נכון עוד מעט אני יחזור לכינוי הישן שלי

ליXתוש

New member
צודקים

כמה שקראתי כאן הרבה יש כאן הרבה בלאגן ותגובות שלא תמיד קשורות אחד לשני תריך לעשות קצת סדר... נ.ב מצטערת שאני לא קשורה אבל יש לכם תכתובת של הילרי<?

א י י ל 18

New member
צודקת אבל

אני לא חושבת שזה פיתרון לעזוב.. אתם דווקא מאלו שכן תורמים לפורום ומקדמים אותו.. אני יחסית חדש פה אם עשיתי איזה משהו שתרם להרס של הפורום פשוט אפשר להגיד מה ואז יהיה אפשר לשנות ואני יעשה את זה.. אולי ננסה למצוא פתרונות בכדי לשפר את הפורום או לרענן את החוקים ואולי להוסיף כמה חדשים.. אולי צריך גם להוסיף עוד מנהל בכדי שהנוכחות של המנהלים תהיה יותר גדולה שיוכלו לעשות סדר.. אנ'לא יודע יש המון פתרונות אולי פשוט ננסה להגיע אליהם ביחד, לא?

NoOop

New member
תאמין לי שניסינו...

אביב ניסה. אני ניסיתי. גל ניסה. אף אחד לא עוזר כאן!!!!

../images/Emo31.gif אני חושבת ש...

אולי את צודקת ובגלל שאפרת בכיתה י' או י"א והיא גם דתיה ולא נמצאת בימי שישי ושבת וגם היא מנהלת 3 פורומים כדאי אולי להוסיף מנהל
אני מוכנה לעזור בפורום ולהיות מנהלת כדי לשמור על הסדר
אז אפשר לדבר עם הנהלת הפורומים שצריך שיהיה מישהו שיעזור לאפרת שיהיה בחטיבה כי בכיתות י' ומעלה מתחילות הבגרויות וזה מתחיל להיות קשה. אני כבר בת 13 וחצי וזה סך הכל שנה וחצי מתחת לגיל שאפשר למרות שלא נותנים לי אני יכולה לדבר עם אפרת [אם היא תסכים] וגם עם הנהלת הפורומים ואולי נגיע לפשרה.
ירדן

NoOop

New member
סליחה אבל...

אם לאפרת היה איזה בעיה לנהל את הפורום את לא חושבת שהיא הייתה אומרת לנו? אולי כי היא שומרת שבת... אז בסדר זה כולה יום אחד. אבל זה לא אומר שום דבר. וחוץ מזה לדעתי גל יותר מתאים לנהל פורום. הוא עוזר כאן והוא מנסה כל פעם לשקם את הפורום. הבעיה זה אתם!!! אתם לא עוזרים. סליחה ירדן אבל גם את לא עוזרת !

nofnof12

New member
את ממש לא צודקת../images/Emo70.gif

אולי תסתכלי בארכיון על על כל הדברים שהיא עשתה
ואני לא אומרת את זה בגלל שאני בת דודה שלה... ודווקא בגלל שאני בת דודה שלה אני מכירה אותה הרבה יותר טוב מכל אחד מכם
תחשבו מה שתרצו אבל אתם לא מכירים את האופי שלה באמת ולמה היא מסוגלת. קחו את זה לצומת ליבכם

NoOop

New member
אוקי....

אולי אני לא מכירה אותה כמו שאת מכירה אותה אבל לפי הדברים שהיא עושה.... {או שלא} אני יכולה להכיר אותה. אולי היא משקיעה פה ושם אבל זה לא דבר שהיא עושה בקביעות.! ולמשל... אתן זוכרות את ההודעה שאביב עשה?! אתם הגבתם לה?! גם אם כן לא עשיתם כלום. אז זהו. ומה זה הדבר הזה "יש מצבים שאי אפשר" ?? כל מצב בפורום אפשר להרים אותו ולהשקיע בו..!!! זהו. אמרתי את שלי. אם את רוצה להוכיח שאת הרבה יותר ממה שאת מראה. אז תשקיעי . זה הכל. זה מה שאני אומרת. לא קשה לקלוט את זה.

Misery Loved Me

New member
גמאני מכירה את ירדן

היא ילדה מאוד אחראית שתנהל את הפורום בצורה מאוד טובה.

One Click Hil

New member
אל תתווכחו...זה לא מה שחשוב

בואו נמצא דרך שתתקבל על כולם שבה הפורום יוכל להיות מסודר. אבל יש לי שאלה: איך בדיוק נמנע מחדשים "להרוס" את הפורום?

א י י ל 18

New member
במקום להבליט את חוקי הפורום

ננסה להקל על החדשים את ההסתגלות לפה. נכין הודעה מיוחדת לחדשים עם חוקים הכי חשובים כמו לא לפתוח הודעה סתם. ברגע שיהיו פה שתי מנהלים הם יהיו נוכחים הרבה בפורום ואיך שחדש יפתח הודעה ישלח לו מסר אישי ופומבי (מסר מוכן שהזכרתי מקודם) והנהל ישרשר את ההודעה שלו לנושא המתאים. שיהיו פעם בשבוע שירשורים של "חדשים בפורום" "הודעות\חדשות על הילארי" אלו בעצם ההודעות הכי נפוצות שאנשים לא מנצלשי"ם אז שהמנהלים יעשו שרשור נעוץ של שני הקטרגוריות האלו וחדשים וותיקים יוכלו לשרשר לשם במהלך השבוע את מה שהם רוצים ואם מישהו חורג תישלח לו הודעה במסר אישי (כדי לא להציף יותר מידי) ההודעה המיוחדת שבה חוקי הפורום החשובים ביותר ואלו שנוגעים לו ויסבירו לו שהוא טעה, אני מאמין שזה יעזור ואם אותו חבר פורום ימשיך לעבור על החוקים תשעו אותו מפעילות במשך כמה ימים עד שיבין. אין מה לעשות צריך שתהיה משמעת. אני גם תומך בזה שגל יהיה מנהל פורום אני לא מכיר אותו אבל ממה שאני קורא בהודעות שלו הוא אחלה ותורם מהלב!

NoOop

New member
אז זהו... זאת הבעיה- המנהלת.

תגיד את זה לאפרת כי היא אמורה לעשות את זה. אבל היא צודקת, אין לה זמן. ובשביל זה היא צריכה למנות עוד ילד או ילדה שהיא חושבת שהוא ממש טוב בניהול פורום ולהוסיף אותו לניהול הפוורם. זה הפיתרון היחיד. וככה באמת אנחנו יכולים לשלוט על כל הבלאגן הזה.!

למעלה