הפורום מת?

הפורום מת?

מאור הירושלמי‏ (‏AM‎ ‏12:21)‏ : הפורום מת! *+*+*רונוש*+*+*‏ (‏AM‎ ‏12:22)‏ : אז מה עושים? *+*+*רונוש*+*+*‏ (‏AM‎ ‏12:22)‏ : מספידים? אז זהו שלא! החלטנו- מאור ואני, להחיות אותו! קיצר תשמעו חוויה אישית שלי... ויותר מאוחר מאור גם יכתוב וגם אתם מזמנים לכתוב! זה בעצם מה שמעיר את הפורום הרדום הזה! (לא כדאי לכם לקרוא הכל...) חזרתי מלפני איזה שעה וחצי מהופעה של משינה. לא רציתי ללכת בהתחלה כי... מה לי ולהם?! אבל בסוף הלכתי אחרי שדוד איכשהו שכנע אותי... הוא מעריץ שרוף שלהם. אבל בדוגרי? העדפתי להביא לדוד את הכרטיס... קיצר הלכתי, והייתי עם חברה טובה. ישבנו בחוף... (אהה שכחתי להגיד שזה היה בחוף הדקל אצלנו) ככה חצי שעה בערך... הים יפה בלילה =] ואז משינה הגיעו. והאילתיים הלא מפרגנים האלה שכחו מה זה למחוא כפיים! ואז שמעתי מרחוק כמה שירים שלהם... ולאחר מכן (הנה, השתמשתי במילה שהיא לא "ואז") הפסקנו להתעצל והזזנו את התחת שלנו לכיוון הבמה. והיה משעמם בהתחלה... עד שראינו איזה קשיש אחד רוקד חחחחחחחח אחד הקורעיםםםםם ופתאום היו שירים יפים... ורקדנו בלי סוף, וחיקינו פריקיםםם! חחחחחחחחח חצי ממי שהגיע למופע היו קשישונים (בני 40+ כמו חברי הלהקה) וחצי היו פריקים =]] (( אבל אני אוהבת פריקים אז ניר אל תיקח אישי ;] )) וכשסיפרתי למאור על זה הוא החליט שגם אני פריקית חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קיצר... אני פריקית! אבל אבל אבל הייתי אמורה לנסוע היום לב"ש =[[[[[[[[[[[[[[[ ולא נסעתי בגלל כמה סיבות... וזה כזה מבאס פספסתי את סינרגיהההההההההההההההההההההההה! גררררררר ומשינה לא משתווים אליהם P: (סליחה דוד)

Mahgerefte

New member
משינה פי 100 מסנרגיה.

סנרגיה סתם אפסים ליד משינה. משינה היא הלהקת הרוק הראשונה בישראל, הכי טובים!

בגלל זה כולם היו כל כך זקניםםם

קשישיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
ו... היי! עד סינרגיה!

אהה רגע

אם לא בכבוד שלך לענות על זה ולהתווכח... אז הכי טוב שנעשה סקר בין המש"צים. שיגידו את דעתם =] ושהלהקה הטובה ביותר תנצח =] ( ושוב, לא אמרתי שמשינה לא טובים. הם מעולים. אבל סינרגיה בעדיפות יותר גבוהה אצלי, ואני יותר מתחברת. יש לך בעיה עם זה? לא? יופי =] )

אני חייבת אני חייבת אני חייבת!!!

למרות שהתגובה היא ממש מאוחרת: עזבו את משינה, עזבו את סינרגיה, יש להקה יותר טובה משניהם!!!!!!!! ט=י=פ=ק=ס!!!!!!!!!! בעיקר השיר פוש ד'ה באטם!!! תראו איזה מילים מושלמות, איזה רגש בכל מילה ומילה, איזה משמעות מתפרצת... פשוט דבר עולמי!!!!!! (בעיקר החרוזים המאד מקוריים ומושקעים. חשבו על כל פרט ופרט!) "מסרים מתפוצצים עלי טילים מתעופפים וגם נופלים עלי שוטרים וגנבים מתרוצצים עלי והם קופצים עלי מתקרצצים עלי" אחחח... זה כל כך נגע לליבי..... ותראו את זה- כל כך מרגש עד שזולגת לי דמעה! "קיצונים מקצינים וקצינים מרצינים התמימים מתמתנים ממתינים לנתונים" נכון מדהים?! והלהקה המושלמת הזאת סיכמה במשפט אחד את הרגשתינו כעת: "ועונים: שכולם חסרי אונים" צודקים! בגדול! חסרי אונים אחרי ששמענו את השיר הזה שלכם!!! איך נתנו לכם לעלות לייצג אותנו באורוויזיון?!?! הזקן ה(ספק)סיני של קובי אוז הפחיד את הצלמים שם, ובקדם הפסיקו את השידור של השיר שלנו באמצע לטובת איזה פרסומת חסות. אז בואו נסכם במילים של טיפקס את מה שקרה לאלה ששמעו את השיר: "ווי ווי - המשטרה. וויאוו וויאוו - צוות הצלה" Help Us !!!

הייייי :]]] חחחח

דוד, נשמהה.. שמע, אני יגיד לך ככה.. הלההקה הכי מצליחה של השנה זה סינרגיה.. אבל כול אחד והטעם שלו במוזיקה.. אז אתה מעדיף משינה.. יש כאלה שמעדיפים סינרגיה.. אבל מבחינת להקת רוק הכי טובה של שהנה.. אז סינרגיה זכתה בלהקה הכי טובה.. ובוא נודה שכרגע הם יותר מצליחים ממשינה.. >> זה בדוק!! אבל אתה אוהב משינה.. אז מן הסתם לא תודה אבל ככה זה.... כמו שאמרתי כול אחד והטעם שלו.. זה כמו שאני מעדיפה את אביב גפן על מוש בן ארי.. [סתם הבאתי דוגמא..] הייתי, סיוונ :)

sasnaty

New member
עד לפה עם סינרגיה

עד לפה עם סינרגיה משינה לא קרובים אליהםם ומי שהיה בהופעה של סינרגיה אתמול בבאר שבע מבין למה סינרגיה פי כמה וכמה ממשינה |

../images/Emo180.gifסינרגיה מעולה^^ וחוויות מהיום><

כן כן. 37 מעלות בחוץ. הולכת לשיעור גיטרה-מתחיל גשם. חוזרת-ממטרות מתקיפות אותי. הולכת לחברה. שוב ממטרות. זהו. ואז אכלתי מילקי והטרדתי אנשים במסנ.

maork2

New member
הפורום מת?

עכשיו לא :p אז רון ואני החלטנו חוויה אישית, ממ... היו הרבה חוויות במשצים אבל הכי כיף היה להיות בצוות של הקורס שנה שעברה. היה אחלה, יעיל, כיף, מצחיק, מתיש, מעניין, חחח בהתחלה רציתי להיות מדריך כיתה אבל קיבלו אותי למנהלה ואני בכלל לא מתחרט על זה!! היו לי שבועיים מעולים בקורס +עוד יומיים שבאנו (המנהלה)לפני כל הקורס....! אז עכשיו בשביל כל אלו שעברו השנה את הקורס אל תחשבו פעמיים אם ללכת לקורס או לא, אפילו אם אתם צריכים להפסיד יום אחד באמצע הקורס... זה שווה הכל.. עדיף להפסיד יום אחד ולא את הקורס כולו!!! לכו למיונים ותתקבלו.... ואני ממש לא אוהב משינה!! חחחח מעדיף מזרחית...

חחחח

זה קורה מדי פעם באקראי... קורה גם לפורומים אחרים לי אישית זה לא קרה מעולם בפורום זה

Spidi man

New member
../images/Emo26.gif

בתקופה האחרונה אני עמוס בעבודה לצערי, אני בכל יום דואג להיכנס ולקרוא את ההודעות, אך לא יוצא לי להגיב. אם כבר, אז באותו נושא... אני מעוניין למנות משתמשים מיוחדים מכל מחוז לפורום. זה עובד בכל הפורומים בתפוז (אם במקרה ראיתם משתמש בצבע אדום...), מה אומרים ?

למעלה