הפורום מת...

weird dust

New member
הפורום לא כזה מת

פעם בעבר הרחוק גם אני ההיתי חלק מהקהילה וכמו שאני עושה הרבה אני ניכנס לראות מה שלום הקהילות שההיתי חבר בהן. הפורום עדיין לא מת - מת זה כשאין הודעות בכלל כמה ימים (וזה קרה ד"א). מה שצריך לעשות ה למצוא עוד תכנים לדבר עליהם, לארגן כל מיני דברים יזומים, למשוך אנשים ולבסוף יש קהילה נחמדה. הפורום תמיד היה קטן אבל נפגשנו איזה 3 פעמים בתקופה ההיא, זה היה נחמד מאוד. מסתבר שמאז המנהל התחלף, האנשים התחלפו אבל הלהקה לא ויש הרבה מה לדבר וניתן לראות שיש עדיין דיבורים על הלהקה וזה טוב

maler1

New member
אולי קבינימט במקום לבכות....

שהפורום מת נעשה כולנו ביחד משו כדי להחיות אותו שעוד אנשים ירצו להצטרף אליו וישארו בו להרבה זמן!?!?

maler1

New member
אפשרי אולי בראש השנה....

וכולם יאללה תתחילו להעלות גם רעיונות!!

AeroTom

New member
בכיף

ארגוני מפגשים לא היו הצלחה גדולה כ"כ פה בעבר. אבל מקווה שאכן יארגנו ויגיעו גם...במפגש היחיד שאורגן בזמן שאני מנהל כאן, אז היה ממש נחמד ופגשתי אחלה של חברי פורום. הבעיה היא שבאה כמות ממש קטנה. בכיף אפשר לארגן מפגש בסוכות. אני בכל זאת אשתדל להגיע כמובן.

FunkyMonk

New member
הבעיה העיקרית של לדז..

זה שהיא כבר לא קיימת. ככה שאי אפשר להתעדכן ב"מה חדש" לגביהם. אפשר, אבל זה לא הרבה, ולאו דווקא מעניין. פינק פלויד למשל, גם לא קיימים, אבל החברים שלה עדיין פעילים, מופיעים וכו', ועדיין קורים בלהקה עצמה דברים, גם אם היא לא קיימת. חברי הלד זפלין מפורקים, אין בינהם שום דבר. הם לא מופיעים, הם לא עושים כלום. זו בעיה אחת. בעיה שניה, היא שאין לליריקה שלהם ממש משמעות. אם למשל אצל להקות אחרות אפשר לנתח את השירים, ודברים דומים, אצל לד זפלין זה פחות או יותר בלתי אפשרי. הם שרים על כלום. (טוב, על בחורות, וסמים.) ועל מה שכן אפשר לדבר, מדברים.

AeroTom

New member
רוברט דווקא מופיע ופעיל מאוד

אני תמיד מעדכן כאן חדשות לגביו וכדומה. רק ברוב הפעמים חדשות ושרשורים כאלה לא ממש מקבלים תגובות. אולי בגלל שיש כאן פחות התעניינות בקריירת סולו שלו (ושל החברים האחרים), מאשר הלהקה כולה. כן, זה די קשה להשאיר פורום כזה פעיל מאוד כל הזמן. כולם פה יודעים שהם מוזמנים תמיד לפתוח דיון או שרשור חדש על כל דבר שקשור בלהקה. וגם אני תמיד פותח אם יש משהו מעניין. בפורומים כמו הביטלס ופינק פלויד יש הרבה יותר פעילות, שזה הרבה בגלל ריבוי חברי פורום שזה יוצר ריבוי שאלות ופתיתח שרשורים חדשים וכו'. ככה שמתפתחים הרבה דברים. לא משנה לפעמים כמה מנהל ישקיע, הפורום לא יהיה פעיל יותר אם לא תהיה מספיק השתתפות ומספיק כותבים (וכותבים לעניין כמובן). מה גם שבזפלין יש הרבה פחות חדשות ועדכונים ודברים חדשים לגבי הלהקה, מאשר הביטלס או פינק פלויד שהזכרתי למשל. יש תקופות כאלה ואחרות...בכל מקרה, אם יהיו פה יותר חברי פורום בסביבה שכותבים ושואלים ומתעניינים ומתחילים דיונים וכו', אז הפורום מיד יהיה יותר פעיל. כשנכנסתי לניהול כאן אז קיוויתי שעם הזמן יותר ויותר הצטרפו לכאן ויישארו גם. היו תקופות כאלה. אבל בגדול זה לא מאוד קרה. הרבה באו והלכו...גם אני שקלתי (ועוד שוקל) לעזוב את הניהול, בגלל חוסר הודעות ופעילות. אבל בינתיים אני כאן ואני עדיין מקווה שיהיו עוד תקופות טובות והרבה פעילות פה. עד כמה שזה קשה להחזיק פורום ממש פעיל ושותף ללהקה הזאת.

Mena Rea

New member
חבל

אל תעזוב את הניהול. בכל מקרה. זו לא אשמתך, ואני לא מכיר פה מישהו שמכיר את הלהקה טוב יותר. בכל מקרה, כבר אמרתי את דעתי בנוגע לבעיה. הסיבה היא, שאין כמעט התייחסות אישית פה בפורום. ישנם פורומים, בהם עיקר השרשורים דווקא עוסקים בבדיחות פרטיות, ופחות בלהקה. ואז יש המון הודעות וכתיבה.

yotam882

New member
הפורום

קודם כל תומר תדע שאין שום קשר בין זה שהופרום לא מתרומם אליך.אתה עושה עבודה מעולה. ודבר שני הפורום הזה באמת מוגבל בגלל שלד זפלין כבר לא מתפקדים כלהקה ולוקח המון זמן לקבל על החברים שלה דברים חדשים (על בונהם אי אפשר) על ג'ון פול ג'ונס כמעט ולא שומעים אם בכלל.ג'ימי קשה לקבל עליו מידע ורק רוברט הוא היחיד הפעיל באופן רצוף ורק הוא עם קריית סולו.אבל גם שמדברים על קריית הסולו שלו בדרך כלל זה לא מעניין ממש את כולם בגלל שזה לא לד זפלין אבל צריך לשים לב שרוברט הוא זמר מעולה גם בלי זפלין וצריך לבוא בגישה של וואלה גם זה מעניין אותי ולא רק רוברט עם זפלין.זאת דעתי בכל אופן.

AeroTom

New member
אכן, בדיוק מה שאמרתי.

תודה גם קודם כל. לכולם על הפירגון
זה באמת מצב די קשה ככה, אבל הרבה לא משמ מתעניינים ברוברט עצמו באמת. ככה שאין על יותר מדי מה לדבר. תמיד אבל שיש משהו אני פותח הודעה ומעדכן. ומקווה שיעשו זאת כמה שיותר כאן (בילד עם שאלות והתעניינות מכאלה חדשים או אחרים, שזה גם דבר שמפעיל את הפורום וגורר תגובות ודיונים).

maler1

New member
...

אל תעזוב את הניהול זאת לא אשמתך שהפורום לא פעיל וגם לפי דעתי אתה מכיר את הלהקה הכי טוב ונראה לי שהרוב פה יסכימו איתי אם לו כולם...

AeroTom

New member
בינתיים אני כאן...

שקלתי זאת...תודה לך. פשוט מה שקיוויתי להשיג כשנכנסתי לניהול, זה פורום שוטף והרבה חברים שכותבים ושנשארים בסביבה והכל. אני יודע שגם אם יבוא מישהו אחר, זה לא ממש ישנה. כי ציינתי עד כמה שמנהל ישקיע וכדומה, כל עוד לא יהיה ריבוי כותבים וכותבים לעניין בפורום, הוא לא יהיה ממש פעיל או ברמה גבוהה. זה קשה שהפורום הזה יהיה ככה. בגלל האי-פעילות כבר של הלהקה וכדומה. אבל זה לא שהפורום מת לגמרי. זה עניין של תקופות (שברובן אין הרבה פעילות לצערנו). בכיף אפשר גם לפתוח שרשורי OFF ולדבר פה על דברים אחרים (מה שאנחנו עושים מדי פעם). אבל המטרה המרכזית שלי הייתה שזה יהיה מרכז כמובן לנושא הלהקה. אם כל אחד רוצה לקחת עליו איזו פינה למשל. על הלהקה, או על דברים אחרים במוזיקה וכדומה - אפשרי. וגם מפגש מוצלח בהחלט יוכל לחבר כאן גם בין האנשים ולעודד כתיבה בפורום וריבוי הודעות.

למעלה