הפורום מת....

אז תחיה אותו...

לא חוכמה להתלונן.. החוכמה היא העשייה.. אם אתה חושב ככה אז תעשה משהו שיעיר אותו..

orrki

New member
אז....

בואו ניצור שירשור מטומטם של תלונות כדי להחיות את הפורום.....

lol lypop

New member
יאא לי יש תלונה!

אין לי קרמבו! <זועפת> וגם קרן לא תומכת בקולדפלי <זועפת עוד יותר>

lol lypop

New member
זה יותר טוב מהכלום שאתה הצעת

מבריזן

lol lypop

New member
הבעיות לי לא מעפנות!

הן מה שנקרא- "צרות של עשירים" או "צרות של ויקטוריאנים שלא רואים חדשות "

faland

New member
למה מה את עשירה?!

איך אני תמיד מוצא את החברה העשירים? קודם איכשהוא (השטן יודע איך) הגעתי לבצפר של עשירים ועכשיו את?

lol lypop

New member
לאאא מי שבאמת תומך

מוכן להקשיב לדיבורי על קולדפלי יום וליל!

noni2222

New member
yay!!! חולה על שירשורים כאלו! (=

אמ... בואו נראה: -משעמם לי, וכולם עושים שיעורים, כי יש בית ספר מחר אחרי חופשה של שבועיים ואף אחד מהחברים העצלניים שלי לא טרח להתחיל את השיעורים עד עכשיו. יופי באמת. אז אני פה בדד שכולם בדד אבל לפחות יש להם סיבה. -קר לי!!! אני יושבת פה וקופאת מקור, ויש גשם בחוץ, אני אוהבת גשם אבל כשיש גשם מתבטלים לאחי שיעורי הטניס באותו יום ואז הוא תקוע בבית ואז אני צריכה לסבול אותו פה. -גרררררררררררר קמתי היום ב8 כי 3 זקנים משועממים שאין להם מה לעשות חוץ מלקום מוקדם לצאת לרחוב לעמוד מול החלון שלי ולדבר בניהם, דיברו כ"כ חזק!! ולא יכולתי לישון, ב9 הם הלכו וחזרתי לישון ואז ב9 וחצי התעוררתי לקול ילדים מהכיתה שלי עוברים ברחוב ליד הבית שלי וצועקים "noa" כמו מטורפים. אז כבר קמתי, הלכתי לעשות אמבטיה חמה, הייתי לבד בבית.. <ככה חשבתי>, פתאום דופקים בדלת, נו התעלמתי - להורים ולאחי יש מפתח ככה שזה לא הם.. ואין לי כוח לצאת מהאמבטיה, אז חשבתי תוך כמה דקות יבינו שאין אף אחד וילכו. חחחח בטח, 3 שעות דפקו על הדלת!!! <נו, 20 דקות> אז יצאתי, הלכתי לחדר, התלבשתי, פתחתי את הדלת, השכן רצה משו מאבא, גאד הוא לא בבית. התעצבנתי וסגרתי את הדלת. והדברים הרגילים: -לא רוצה לחזור לארץ -לא רוצה צבא -לא רוצה בגרויות, רוצה VCE! -רוצה לגדול באוסטרליה -רוצה להיות אזרחית אוסטרלית.. זהו אני חושבת, יומטוב

faland

New member
מסכנה.......

איך הם יכלו לצעוק נועה? והשכן!!! השכן!!!! איך הוא יכל השכן???

butterfly girl1

New member
שירשור מעניין

אני רעבה... אין לי אוכל בבית אני עייפה... אין לי זמן לישון יברה לשעבר חזר מהארץ ומשגע אותי כבר שבוע... ו... זהו בנתיים

למעלה