הפורום...מת!

dark max

New member
הפורום...מת!

ז"ל.תודה לאל שיש אנשים בעלי כוח להוציאו משורת הקברים. אני זוכרת כשהפעם הראשונה שהסדרה נגמרה היה חידון שברודי עשתה. אנ'לא הולכת לעשות אותו דבר אבל משהו דומה... 5 משפטים שאתם צריכים בפורום לכתוב מי אמר אותם למי,מה הסיטואציהובאיזה פרק. *Okay, okay. Do you ever have to do something you really don't want to do? *I'm working hard. Doing what the men tell me. * Lots of lonely truckers out there, pal. Pretty boy like you would have no trouble gettin’ a ride. *Hello? Okay, these things are a little tight. I don't know if I mentioned it, but I bruise easily. Look, I'm trying to help you, Max! *You're not. Kendra moved into her cop boyfriend's love nest so there's plenty of room.

Nitzan122

New member
יש לי

ארבעה מתוך החמישה... אני יחפש עוד את האחרון.. אבל מה אמורים לעשות אחרי זה? לשים עוד חמישה משפטים? כי אחרי הראשון ששולח אין ממש מה לענות עוד פעם...

Nitzan122

New member
אוקיי...

את הראשון ממש אין לי מושג מאיפה לקחת הנה התשובות לארבעת האחרים: * מיול בפרק 217 "hello goodbye" כשהוא מדבר עם וויט * פרק 213 "Harbor Lights" אחד השוטרים לאיש שאחר כך ירה במקס כשהוא התעצבן שנגמר הדלק ולא יהיה לו איך להגיע לאיזה מירוץ * ברין בפרק 210 "Brainiac" כששמו עליו אזיקים * מקס לסינדי בפרק 112 "THE KIDZ ARE AIIGHT" אחרי שהיא מגלה שפינו את סינדי מהדירה

dark max

New member
הראשון

מכיוון שלא ענו עליו אני אענה: בפרק פיילוט כשמקס הסתננה לבית/מסיבה של אדגר סונריסה והיתה צריכה לעבוד המסווה אז היא אמרה את זה לראש צוות ואז נתנה לה אגרוף כדי שהיא לא תלשין עליה וכדי שתיהיה לה דרך להסתנן. את הבא מי שפתר את רוב/כל השאלות צריך לכתוב.

למעלה