הפורום מת.

הפורום מת.

בטח חצי פורום ישן, החצי השני פשוט לא כותב הודעות אז יאללה שאלון לסופשבוע. 1. שם: אמילי 2. גיל: עוד מעט 19 בעע. 3. תאריך לידה: 16.12.84 4. כינוי: אמ, אמי, בלונדה, ממילי וחברה שלי מתעקשת לקרוא לי טיפשה. 5. תכונה טובה:אדישות ואופטימיות 6. תכונה רעה: אדישות יתר
7. חולשה: תחתונים, סוכריות, פירסינגים, גורי לברדור. 8. אובססיות: תחתונים ופירסינגים. 9. פאדיחה: שאחותי משכה לי את הסטרפלס באוטובוס, אבל זה היה יותר משעשע ממפדח. 10. כאב: כואב לי הגרון נורא זה נחשב? 11. משאלה: לראות את החבר בקרוב! 12. זיכרון רע: היום שטסתי חזרה לפריז לפני שלושה שבועות 13. זיכרון טוב: יש המון המון, כל הקיץ הזה והקודם מלאים זכרונות טובים. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש המון, אני זוכרת בגן שכולם בהפסקה היו רצים החוצה לתפוס את הדלי הורוד זוהר כי הוא היה הכי מגניב ותמיד הסתכלתי עליהם כאילו הם מוזרים. זה היה מצחיק. 15. געגוע: לחבר ולחברים בישראל. 16. פחד: בלונים. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר המעצבן של 50 cent 18. קמיע [אם יש]: שרשרת עם שני נחשים מסביב לצלב כזה, לא יודעת איך להסביר. 19. החג האהוב עליך: אני אוהבת את חנוכה, כי זה לפני היומולדת שלי וחוצמזה זה החג הכי כיפי. 20. אוכל מועדף: אורז ופסטה ברוטב עגבניות, שמנת וודקה. גאוני. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ג'וקים ודברים כאלה, חוצמזה גם מלפפונים חמוצים, חומוס, טחינה ושאר הסלטים למיניהם. 22. שתיה מועדפת: מים. 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה עם קצפת וגלידת וניל! 24. ממתק מועדף: סוכריות, במיוחד סקיטלס! 25. עוגה מועדפת: אמרתי לכם כבר, עוגת שוקולד! 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: כריש
28. חיית מחמד [אם יש]: 4 חתולים וכלבה. 29. ספורט מועדף: קיקבוקסינג 30. מספר מזל: אין לי כזה דבר. 31. ספר: החוף ושבועת רחל. 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה!!! 33. סרט: 10 דברים שאני שונאת אצלך וalmost famous 34. שחקנ\ית: ההוא מאמריקן היסטורי איקס, נו איך קוראים לו? וג'וליה סטילס 35. זמר\ ת: עברי לידר וארוס רמזוטי 36. סדרה מעודפת: חברים והכי גאים שיש. 37. מקצוע אהוב: ביולוגיה 38. מקצוע שנוא: פיסיקה, אף פעם לא הבנתי את זה 39. מקום בעולם: ישראל, או אוסטרליה 40. המעשה הכי נועז שעשית: או שאני לא נועזת מספיק או שאני פשוט לא מצליחה לחשוב על משהו ממש נועז שעשיתי. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: זה לא לפורום
42. פריט לבוש מועדף: גופיות 43. ההמצאה של כל הזמנים: MP3 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כן 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 48. שקיעה או זריחה? זריחה, כי זה לפני שרוב האנשים מתעוררים והכל שקט וזה נותן תחושה שהעולם מתחדש, בקיצר זה כיף. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? כשזה מגיע לתחתונים אני בזבזנית לאללה, אבל בשאר אני דווקא מתונה. 52. מלפפון או עגבניה? מללפון. 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון (למרות שאני שונאת לישון.) 55. חוף או הרים? חוף, ברור 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 60. שיר שגורם לך לבכות: כל שיר שמזכיר לי משהו עצוב או מישהו שלא ראיתי המון זמן... וחוצמזה השיר שלי תמיד גורם לי לבכות. 61. השיר של כל הזמנים: נראה לי שDONT CRY אבל אני עוד לא סגורה על זה. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: BOYS OF SUMMER, וכמובן שיש עוד המון. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש המון, כשאני אתחתן אני כבר אחשוב על זה. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Tell al my friends I'm dead להלהלהלה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: YOU של THE SHARP. ויש עוד המון המון שירים. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]? אני לא טובה בלתאר את עצמי. בכל מקרה, התנהגותית אני עושה מה שבא לי ולרוב לא אכפת לי מה אנשים רוצים. אגואיסטית שכמותי. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מה זה משנה? כאילו תכירו אותם... 68. הגלידה הכי טעימה? פסיפלורה! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? היא בדיוק כמוני ולא אכפת לה מכלום... חוצמזה היא קלילה כזאת ותמיד כיף איתה. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? וואלה לא זוכרת... לפני 4 או 5 שנים בערך. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? ישראבלוג ותפוז. זהו בדר"כ. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? מן הסתם הפורום הזה, בנים בלבד וקופסת הלהיטים. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אנג'לדאסט, וזה פשוט שם של סם שלמדנו עליו בביולוגיה ואהבתי אז שיניתי את הכינוי שלי מבלו לאגון לאנג'לדאסט. עברתי מאלכוהול לסמים חחחח. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? הדלקות, לא אהבה. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אמממ קשה לי להסתובב עם מישהו שאני יודעת שאוהב אותי ואני לא מרגישה כלפיו אותו דבר.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת.. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ממש לא כי אנחנו לא אוהבות את אותם דברים... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מסתכלת בפאלפון לראות אם קיבלתי הודעה מהחבר, והדבר השני זה ללכת לצחצח שיניים. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שולחת הודעת לילה טוב לחבר. 83. מה התחביבים שלך? חדר כושר זה תחביב? אם כן אז חדר כושר, אב ולרקוד ולשיר. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? החבר דההה לא עקבתם אחרי השירשור הקודם? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים ותחתונים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול, כי יש להם חיים יפים. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר, ולילה. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? נשיקה וחיבוק. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? פסטה עם רוטב עגבניות שמנת ופסטו. אחרי זה אני יכולה למות בשקט. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הטבעת שהחבר עשה לי. 92. מי החברים שלך בפרום? איזה פורום? יש לי חברים בכלל? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בכיתה י'
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כשהייתי בטיסה לפריז, עזרתי לאיזה שני מבוגרים להחליף כרטיס בפלפון. ממש נשמה טובה אני. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה? אתמול בלילה. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "אני, מה אכפת לי?" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם החבר, איפה? זה כבר ממש לא משנה (אבל רצוי שלא יהיו שם אנשים
) 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? עזבו אותי מלשנות את העולם. בהיסטוריה של עצמי לא הייתי משנה כלום, אה בעצם כן. אבל גם זה לא לפורום. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם (לא ישראל), איזה מקום זה היה? אוסטרליה. 100.את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא נראה לי שהייתי מסוגלת לחיות עם זה אח"כ, מצד שני למה שאני אמות?!

okts

New member
אני אנסה לענות על כל ה-100!

1. אולגה 2. 18 וקצתקצתקצת 3. 1 בספטמבר 1985 4. אול, SHORTY, בננה 5. אממ.... חריצות, אופטמיות....... 6. עקשנות 7. תאמת לא נראה לי שיש לי חולשה........אמממ........באמת שלא מצליחה להיזכר (חוץ מבנים כמובן........) 8. אובססית לכל מה שקשור לישראל........ 9. פאדיחה: שנה שעברה בשיעור אנגלית כל אחד היה צריך לקרוא שורה משייקספיר נירא לי.... והספר היה מחולק כך שדף אחד זה הטקסט עצמו ודף ממול זה הפרושים אז אני בטעות קראתי I.E. וכולם כאלה מההההה? ואני עוד עשיתי כאלה פנים יענתי מה אין מילה כזאת............וכולם צחקו.......היה מצחיק וגם מפדח....קורה.... 10. כאב- עברתי תאונה לפני 4 ימים יש לי כאב ראש/צוואר/גב נוראיים......וגם יש את הכאב בפנים לחברים בישראל. 11. משאלה- חשבתי וחשבתי ואני רוצה לחזור לארץ נמאס לי מכל האמריקאיים חסרי הטקט האלה. 12. זכרון רע- הפרידה מכל החברים לפניי חודש, והתאונה לפני 4 ימים. 13. המילניום- זכרון מעולה, הקיץ שהיה..... 14. אני לא ממש זוכרת את הילדות שלי.......היה הרבה וחבל שהיה ונגמר.... 15. געגוע- לחברים, לחבר, ולבני הדודים בישראל. 16. פחד- למות ולהשאיר את המשפחה לבד 17. לעולם לא רוצה יותר לשמוע על כך שאמריקה זה המקום המושלם לחיות בו BULLSHIT אחד גדול! 18. אין שאלה כזאת.... 19. החג האהוב עליי זה פורים- לראות את השמחה על פניי כל הילדים זה פשוט משהו.... 20. אוכל מועדף- אורז של הסינים בלי מלחמ בלי סוכר בלי כלום JUST PLAIN RICE. 21. אוכל שלא אוכל בחיים- פטריות, ג'וקים כמובן, לשון פרה.....ויש עוד מלא..... 22. שתימה מועדפת- סודה 23. קינוח- עוגת שוקולד בלי כל הקצפות שמנפפות....... 24. ממתק מועדף- ביסלי, מסטיק ORBIT 25. עוגת שוקולד 26. צבע מועדף- שחור ואדום 27. חיה מועדפת- דולפין 28. אין 29. ספורט מועדף- טניס. 30. מספר מזל- לא יודעת לא מכירה אותו בינתיים 31. ספר- SIDDHARTHA 32. היה פעם את הסרט שלגייה ושבעת הגמדים?! אם כן אז זה....... 33. סרט- ארמגדון 34. שחקנית- ג'וליה רוברטס 35. זמר- SORRY אבל לי דווקא נשמע טוב ליאור נרקיס, מושיק עפיה 36. סדרה מועדפת- חברים, SMALLVILLE 37. מקצוע אהוב- אממ עשכיו אני לומדת היסטוריה רוסית וזה נחמד, וגם מתמטיקה. טוב אני צריכה לזוז עכשיו אז המשך יבוא.............:)

eori

New member
יש רק 98 שאלות,תסתכלו על 58,74!!!

אז ככה: 1)השם שלי הוא אורי 2)16 וחצי, במרץ 17!!! 3)כמו שאמרתי,מרץ,05.03.87 4)אורל'ה, אורצ'ק, אורל'ה בורל'ה (כמובן שאלה של המשפחה),אייזן (על שם משפחתי,איזנברג, ואחד שיצא לאחרונה: אוריאו (OREO(. 5)אני מצחיק בטירוף (לפחות ככה אני חושב, ואני ספונטני. 6)לפעמים קצת שתלטן (או איך שלא כותבים את זה חח). 7)מ... תחתונים,מכוניות קלאסיות כגון רולס רויס, ומוסיקה טובה!! 8)אין לי אובססיה לשום דבר. 9)אני לא זוכר עכשיו אבל אני בטוח שהיו לי הרבה חחח 10)לא מבין אצת השאלה חח 11)להיות עשיר 12)ריב עם אמא 13)יש לי טריליוני זיליוני מיליוני זכרונות טובים 14)היום הראשון של הגן 15)לחברים בישראל 16)מ... ג'וקים,אבל זה טראומה, כי שהייתי קטןו אהבתי להרוג אותם אבל יום אחד היה ג'וק בפינה אז זרקתי עליו את הנעל שלי ופספסתי ואז הוא עף עלי והתחלתי לצרוח בכל הבית ומאז אני מפחד פחד מוות!!! 17)את המורה שלי להיסטוריה,אבל זה קצת בלתי אפשרי:\ 18)השרשת שלי,היא עם אבן כחולה מגניבה כזאת והיא ממש ממש יפה:) 19)פורים,כי זה היום הולדת שלי 20)סיני 21)כבד!!! 22)קולה,תרכיז. 23)עוגת שוקולד חמה עם גלידה!! אני יודע שלא מקורי אבל מה לעשות!!! אתם תראו בהמשך שיש לי הרבה תשובות דומות!!! 24)M&M'S 25)לא יודע, אני אוהב את כל העוגות חח:) 26)כחול 27)כלב 28)היו לי דגים,אבל נמאס לי,והיו לי גם כלבים וחתול,היעד הבאז ה נחש ואיגוואנה. 29)לישון 30)אני חושב ש-4,אבל זה אף פעם לא עבד לטובתי חח 31)הארי פוטר,כולם!!! 32)מ... נסיך מצרים(אם זה של דיסני),אם לא אז מלך האריות 33)לא מבין תשאלה חח 34)אין לי אחד או אחת שאהובים עלי 35)האמת היא שזאת להקה והם משינה!!! ולא,לא בגלל שהם עכשיו מפורסמים תמיד אהבתי אותם! 36)חברים 37)ביולוגיה 38)פיסיקה,כן וגם אני אף פעם לא הבנתי את זה!! חחח 39)ישראל,פלורידה 40)אני לא זוכר אבל בטח יש!! 41)תסתכלו על התשובה מלמעלה. 42)משקפיים! 43)אינטרנט\טלפון,תחשבו כמה גאוני זה!!! 44)אביב,לפי דעתי העונה הכי מושלמת!!! 45)כן 46)לא 47)וופל,לא משאיר לכלוך\בלאגן חחח
48)תלוי באותו יום 49)נגד 50)ג'ינס 51)חסכן אבל אם יש משהו שאני ממש רוצה אז אני אקנה אותו,לדוגמה היה מעיל ארוך שחור כמו של מטריקס שעלה 900 שקל אז קניתי אותו (כמובן מהכסף שלי,שעבדתי!!). 52)עגבניה 53)לא זה ולא זה 54)לישון!!!!! 55)ועוד פעם,תלוי באותו יום! 56)הוופל של הקרמבו חחח 57)אני די אוהב את השילוב של שניהם חחח 58)תלוי באותו יום (נשמע מוכר נכון חח) 59)אין כזה 60)לא מצאתי אחד כזה 61)לא מצאתי אחד כזה חח 62)אני אמבע את השלכת בירוק של יורם ארבל! 63)DREAM A LITTLE DREAM OF ME\MAMAS AND THE PAPAS 64)לא עולה לי אחד עכשיו אבל אני חושב שיש 65)מ... כמו שאמרתי מצחיק ותמיד עושה מה שבא לי בלי לחשוב על מה שאנשים אחרים חושבים:) 66)אמיר,לי ,ענת חחח ובאמת כאילו שתכירו אותם! 67)וניל עם אוריאוס!!!! 68)נאמנות!!!! 69)באמת שאני לא זוכר!!! 70)לא זוכר חחח 71)רק זה 72)EORI השם שלי ושם המשפחה,BOTNANA כי זה שם הכלבה של ידידה שלי חחח,ו- `ArThuR` כי אני חושב שזה שם אצילי!!! 73)הדלקות,לא אהבה! 74)מ.. אין לי מושג חחח 75)עיניים 76)לא 77)אחות ואח 78)לאחותי כן כי היא בדיוק כמוני ולאח שלי אני לא יודע:\ 79)מסתכל על השעון ח 80)נרםד עם טלויזיה 81)לישון!!! אני אומר לכם זה אחלה תחביב!! 82)לא יודע,כנגיע לגשר נחצה אותו 83)את הבסיס בגדים מברשת שיניים משחת שיניים!!! סטרייות ודיסקמן!!! 84)נשר!! 85)חצות!! 86)ברגע זה מכוניתחח אבל משהו פחות שטחי זה חיבוק!!! 87)צוהוריים!! 88)בורגר קינג חחח 89)השרשרת שלי!! 90)לא יודע:\ 91)אני ב-MARCHING BAND אני מופיע ללא תשלום,אז אני חושב שזה תרומה!! 92)לא זוכר אבל אני יודע שזה היה בזמן האחרון!!! 93)לפני כמה ימים (אמא),אני בדרך כלל אומר לה אבל פשוט רבנו אז לא יצא לי:) 94)אין לי מושג!!! ועוד פעם שנגיע לגשר נחצה אותו חח 95)אם היה לי חברה אז עם החברה והעיקר לבד!!! 96)זה ממש אבל ממש לא לפורום:| 97)אירלנד,ממש אבל ממש יפה שם!! 98)או.קיי אני לא ממש יכול לענות על זה ואני חשוב שזה ישמע לכם מוכר: כשנגיע לגשר נחצה אותו חחח

kit k@t

New member
just a question

do you think i actually remembered all the questions? reading "i don't know" as an answer was fun... i wonder what was the qustion... kat

okts

New member
תגובה........

מנומסים הם אכן כן.............אבל כשהם מסתובבים אלייך עם הגב הם עדיין מנומסים?! אא כן..........האשלייה היא תמיד משהו יותר טוב!

אממ אוקיי... אז אני... ../images/Emo13.gif

1. שם: שירן 2. גיל: עוד מעט 16 3. תאריך לידה: 14.11.87 4. כינוי: שירי, קוקי, פוצי ושאר הכינויים שלי ושל אודליה...
5. תכונה טובה: אוהבת לעזור לאנשים, לא נוטרת טינה וסולחת בקלות 6. תכונה רעה: סולחת בקלות 7. חולשה: איפור, בלונדי ואפרסקים. 8. אובססיות: איפור, בגדים והקלמר שלי. 9. פאדיחה: אין מקום... 10. כאב: כשאני משתעלת, כואב לי הגרון.
11. משאלה: שמרץ יגיע מהר (אני טסה לישראל) 12. זיכרון רע: שראיתי מישהו מסוים עם מישהי מסוימת והמישהו המסוים היה איתי בקשר מסוים...
13. זיכרון טוב: זיכרון טוב עם המישהו המסוים (לא עניינכם) 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: שרצתי לאמא שלי אחרי הגן וחיבקתי אותה ואז התסכלתי מאחוריה וראיתי את... אמא שלי
15. געגוע: למשפחה ולחברים 16. פחד: ג'וקים ודבורים. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את אמא שלי "שירן תסדרי את החדר" 18. קמיע [אם יש]: סנט שטוח עם מיקי מאוס עליו. 19. החג האהוב עליך: חנוכה. סופגניות וכל מילה נוספת מיותרת. 20. אוכל מועדף: ספגטי בולונז של אבא והשניצלים של אמא. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: חצילים! 22. שתיה מועדפת: קולה. 23. קינוח מועדף: עוגת טורט קצפת עם תותים של שרה-לי. 24. ממתק מועדף: שוקולד רולו. 25. עוגה מועדפת: העוגה מלמעלה. 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: חתול 28. חיית מחמד [אם יש]: אין. 29. ספורט מועדף: טניס. 30. מספר מזל: 2. 31. ספר: "הנקמה" של שרה אנג'ל. 32. סרט דיסני מועדף: היפה והחיה ובת הים הקטנה. 33. סרט: 10 דברים שאני שונאת אצלך, SAVE THE LAST DANCE וטיטאניק. 34. שחקנ\ית: ליאונרדו דיקפריו, ג'וליה סטיילס וריס ווית'רספון. 35. זמר\ ת: וויטני, מאריה, סלין, כריסטינה בריטני וכו'... 36. סדרה מעודפת: חברים. 37. מקצוע אהוב: דרמה. 38. מקצוע שנוא: ביולוגיה. 39. מקום בעולם: ישראל או אמריקה. 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא זכור לי. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: לא לפירסום. 42. פריט לבוש מועדף: ג'ינסים וגופיות למינהן. 43. ההמצאה של כל הזמנים: קאזה. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כן 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? כן. 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 48. שקיעה או זריחה? שקיעה. רומנטי. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד. כל עוד אני לא מעורבת, אז סבבה. 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? בזבזנית. 52. מלפפון או עגבניה? מלפפון. 53. קור או חום? חום. 54. לישון או לקום? לישון. 55. חוף או הרים? חוף. 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל. 57. תות או בננה? תות. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה. 60. שיר שגורם לך לבכות: GOODBYE'S THE SADDEST WORD של סלין דיון כי זה מזכיר לי את סבתא שלי וכל מיני שירים עצובים שמזכירים לי אנשים מסוימים... 61. השיר של כל הזמנים: I WILL ALWAYS LOVE YOU של וויטני יוסטון. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: YOUR'E STILL THE ONE של שאניה טווין. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש המון. אבל השיר סלואו יהיה ללא ספק I WILL ALWAYS LOVE YOU. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: UNASHAMED של וויטני... חחחח.. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: אחות נחשב? WITHOUT YOU של מאריה קארי. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]?התנהגותית: אני רוב הזמן קלילה כזו ועושה מה שבא לי למרות שאני יודעת מתי להיות רצינית. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: אודליה, ליבי ושיר... מפה, אתם לא תכירו. 68. הגלידה הכי טעימה? וניל עם עוגיות (זאת של מקדונלדס) 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? אודיש היא בדיוק כמוני, יש לנו אותו הומור והיא הכי מבינה אותי שבעולם. ליבי היא זאת שלידה אני יודעת מתי להתנהג ברצינות ולהפסיק עם השטויות. חחח... 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? לפני 5 שנים. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? ישראבלוג ותפוז. 72. באילו פורומים את\ה קורא באופן קבוע? מן הסתם הפורום הזה, בריטני, כריסטינה ועוד כמה... 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שירנושקה, כי מן הסתם קוראים לי שירן וככה אמא שלי היתה קוראת לי כשהייתי קטנה... חחח...
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? מסתבר...
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני מתנהגת אליו מוזר... כי אני לא מרגישה אותו דבר כלפיו וזה משפיע עליי בכך שאני לא עצמי... אני מרגישה מתחת לזכוכית מגדלת כל הזמן. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? חיוך ועיניים 78. יש לך חבר\ה? לא...
79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות ואח. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? עם אחותי כן, עם אחי לא. אנחנו אנשים שונים לגמרי. במוזיקה, באופי, בדיבור, בצורת החשיבה. אחי יותר מנתח דברים, יותר רציני.
אחותי היא דיי כמוני. אני חושבת שאם הייתי בת 24 היינו יכולות להיות חברות. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מכוונת את השעון לצלצל עוד 5 דקות. אח"כ יורדת מהסולם של המיטה ועולה לאמבטיה להתקלח וכו'... 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? עולה למיטה ומחבקת את פו הדוב.
83. מה התחביבים שלך? לשיר, לרקוד ולכתוב פה. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? שכחתם את השירשור הארוך? כמובן שאת הבלונדי, הפלאפון ואוכל+שתייה+מוצרי היגיינה אישית וטיפוח ללא סוף. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים, מברשת שיער ותחתונים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול. יש להם חיים מגניבים עד שהם נדרסים או נשרפים למוות על ידי כת בשטן (יימח שמם וזכרם). 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? צהריים וערב. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? את הפלאפון עם המצלמה. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] ערב. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? פסטה עם רוטב פסטו או בולונז או מינימום שניצל של אמא. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? התיק איפור שלי.
92. מי החברים שלך בפרום? רובכם. 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? לא זוכרת 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? עזרתי לילד אחד שהציקו לו וירדתי על כל אלה שהציקו לו כדי להראות להם כמה שזה לא נעים. בסופו של דבר הם התנצלו ואמרו לו לבוא להסתובב איתם ומאז הם חברים. מידי פעם אני רואה אותם ביחד ואומרת שלום... 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה? לפני כמה ימים. לאמא. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "היה טוב וטוב שהיה" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם הבלונדי. בפלורידה. 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי משנה כלום בהיסטוריה האישית. ובכללית- הרבה דברים. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם (לא ישראל), איזה מקום זה היה? פלורידה או ניו-יורק. 100.את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא כי לא הייתי יכולה לחיות עם זה אח"כ. הייתי נכנסת לאיזה טראומה או משהו. אבל גמני לא הייתי רוצה למות.

נעמצי

New member
תורי

1. שם: נעמה 2. גיל: במרץ אני אהיה בת 16.(יייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאה!) 3. תאריך לידה: 18.3.88 4. כינוי: נעמצי, נעמונת, נאם, m&m , סקיני, ג'אפי, ועוד מיליון... 5. תכונה טובה:צינית, חוש הומור, ואני חברה מאד מאד מאד נאמנה 6. תכונה רעה: אובססיביות (למראה וציונים), יכולת לתסבך דברים מעבר לכל פרופורציה, עקשנות, (חחחחח רועי אומר שהוא יכין לי רשימה חחחחחחחח) 7. חולשה: חצאיות, תחתונים, עדשות צבעוניות בלי סיבה, נעליייייייים 8. אובססיות: דיאטות ובמבה 9. פאדיחה: שפכתי למורה שלי על החולצה כוס שלמה של דיאט קולה 10. כאב: לב.. אני מומחית לגרום לעצמי או לסבול או גם וגם מכאבי לב 11. משאלה: להיות מאושרת 12. זיכרון רע: היום ש הודיעו לי שאמא חולה, היום שאמא שלי נפטרה 13. זיכרון טוב: רועי ודניאל פה בגרמניה........ 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: חחחחחחחח הפעם הראשונה שהייתי על רולרים.. הייתי היחדיה עם רולרים בשכונה שאבא שלי הביא לי מניו יורק....... וכל הזמן אני רועי ודניאל התחרינו והיה כזה צחוקים.. חחחחחח איך נפלנו 15. געגוע: אמא- בכלל לכל התקופה שהיא היתה. זו היתה התקופה המאושרת בחיים שלי 16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את אבא שלי מחקה את פברוטי 18. קמיע - תליון מגן דוד של אמא שלי, אני כל היום עונדת אותו 19. החג האהוב עליך: פורים.. חחחחחחח לשגע את כולם עם תחפושות ולצבוע את כולם בספריי. זה גדול! 20. אוכל מועדף: במבה 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: בשר, דגים וכל מיני אוכל של תוכים ( קמח מלא, גרגירים וזרעונים וכאלה ... חחחחח כל האורגני שיט 22. שתיה מועדפת: דיאט קולה עדיפות לדיאט קולה לימון שבארץ . יאאאאאאאאם 23. קינוח מועדף: עוגת גבינה 24. ממתק מועדף: במבה 25. עוגה מועדפת: גבינה 26. צבע מועדף: טורקיז, כחול 27. חיה מועדפת: איגואנה 28. חיית מחמד [אם יש]: היהל י כלב, והוא מת. יהיה זיכרו ברוך 29. ספורט מועדף: ריקוד 30. מספר מזל: שילוב הספרות 125 31. ספר: כשניטשה בכה 32. סרט דיסני מועדף: פוקהונטס 33. סרט: 10 דברים שאני שונאת אצלך ,בחורים רעים, צריך 3 לטנגו 34. שחקנ\ית: מתיו פרי 35. זמר\ ת: אמינם, סאבלימינל והצל. אבל כל הראפ הם בעיני אחלה 36. סדרה מעודפת: לא מתה על טלויזיה.. אין 37. מקצוע אהוב: כימיה, מתמטיקה ופיסיקה 38. מקצוע שנוא: היסטוריה וספרות 39. מקום בעולם: כרגע גרמניה, בשאיפה להיות חזרה בישראל 40. המעשה הכי נועז שעשית: לא לפרסום בפורום................ 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: זה לא לפורום ............ 42. פריט לבוש מועדף: חצאיות 43. ההמצאה של כל הזמנים: מחשב 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: אביב 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כן 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? חשבתי שלא, אבל התחילו לי הרהורי כפירה 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 48. שקיעה או זריחה? זריחה- זהו בוקר של יום חדש 49. בליינד דייט- חחחחחחחחחח לא היה לי, אין לי מושג , נראה לי שיכול לצאת מזה צחוקים אז בעד. 50. ג´ינס או סתם מכנס? סתם מכנס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? ב-ז-ב-ז-נ-י-ת 52. מלפפון או עגבניה? מללפון. 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון ( בסוף שבוע האחרון הייתי ממוטטת ישנתי 36 שעות!) 55. חוף או הרים? הרים....... 56. קרמבו- וניל או שוקו? שוקו 57. תות או בננה? תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 60. שיר שגורם לך לבכות: מקיץ אל חלום...... ולא בגלל נינט. עוד מגיל 11....... 61. השיר של כל הזמנים: אייריס, גו גו דולס. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: "בואי לרכב איתי על גב הקשת בענן" 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: אין לי מושג 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: candle in the wind 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: חחחחחחחח כל שירי ביס טיפ...... ראפק מגניב פה מגרמניה. חח כריס הכיר לי אותו והוא ע-נ-ק 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]? אני לא טובה בלתאר את עצמי לא חיצונית ולא התנהגותית, תתארו אתם... אני לא אובייקטיבית לגבי עצמי 67. שמות החברים הכי טובים שלך: דניאל ורועי......... חחח כל הזמן אני טוחנת לכם את השמות האלו במוח 68. הגלידה הכי טעימה? עוגיות...... של בן אנד 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? הם חכמים, שנונים, מבינים אותי עם כל הקטעים כי הם כמוני, ויודעים לעצור אותי כשצריך בלי שאני ארגיש חרא 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 4 שנים, 5 שנים, לא רשמתי את התאריך ביומן. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? אני עושה חיפושים לגבי מילים מפגרות. חחחחח.... זה כשאני ממש משועממת. פעם חיפשתי את המילה אינציקלופדיה בגוגל......חחחחחחחחח 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? נוער חו"ל 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? נעמצי- ככה אמא שלי היתה קוראת לי. 74. אהבה ממבט ראשון- אני ממש מקוה שזה קיים 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אני מנסה לא להתיקל בו כי זה נורא מביך 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני? עיניים....... 78. יש לך חבר\ה? כבר לא... חחחחחח אבל שירן תסדר לי מישהו......... 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אח ואחות קטנים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? לא...... הם בני ארבע.. בחיים לא הייתי מתחברת לבני ארבע 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מצחצחת שיניים, ותופסת את האמבטיה 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? מכבה את הנר בחדר שלי. 83. מה התחביבים שלך? לקרוא, לרקוד......... ולשיר 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? עכשיו כשאני חושבת על זה? את דניאל. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים, ספר ותחתונים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? כלב. ידידו הטוב ביותר של האדם. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? לילה 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 24 שעות עם אמא.. להיפרד ממנה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים. בוקר אני לא אוכלת ובערב זה ארוחה משפחתית פה עם לורה והילדים שלה....... צהריים. בהחלט. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? במבה 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? שרשרת מגן דוד 92. מי החברים שלך בפרום? רובכם אני חושבת 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? שנה שעברה... ביום התנדבות בבי"ס.. זה עוד היה בארץ 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? שבוע שעבר אמרתי למשיהו איך מגיעים לרחוב שהוא חיפש 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת אוהבת אותו.- שלשום, לאחותי הקרציה 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "היתה בן אדם טוב" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? טיילת תל אביב, עם רועי ודניאל 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? אבל אי אפשר? אז למה לעלות קונספירציות? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם (לא ישראל), איזה מקום זה היה? לוס אנג'לס..... עם בני דודים שלי 100.את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא . אני לא אוכל להתמודד עם מוות נוסף בחיים שלי. אני יעדיף למות.

Odish16

New member
חחחחחחחחחחחח

שירן..חחחחחחח זה היה מצחיק:) ובקשר לאופי שאמרת..על הסולחת בקלות..חחחח *האמ האמ* חצי שנה אחרי שסלחת לי
אבל חוץ מהמקרה הזה באמת סלחת לי מהר..חיחיחיחי:) מואההההההה ביי דה וואי..לא יכולתי להכנס לתפוז אתמול.. האינטרנט היה מת לחלוטין..טוב נו..רק האייסיקיו עבד

canadit

New member
אני אנסה לענות על הכל!!!../images/Emo26.gif

שם:אלינה גיל: 18 וחודש בדיוק תאריך לידה: 20.08.1985 כינוי:אין תכונה טובה: איכפתיות ודאגה כלפי אנשים ואני גם מקשיבנית טובה!!! תכונה רעה: נו את זה אני מעדיפה לשמור לעצמי.... חולשה: כל הדברים הכי יפים והכי חמודים בעולם... אובססיות: השיער שלי שאני מנסה לסדר אותו כל הזמן אבל הוא לא רוצה!!!! פאדיחה:לא זוכרת... כאב: געגוע לישראל משאלה: יש לי הרבה!!! זיכרון רע: היום שסבתא שלי מתה זיכרון טוב: יש הרבה זיכרונות הכי טוב זה הטיסה לספרד זיכרון הילדות הכי חזק: יש לי הרבה כאלו אבל אחד מהם ממש לפני שסבא של נפטר והיינו בבית חולים והוא הביא לי סוכריות כי הוא שמר אותם בשבילי.. געגוע: לחברים למשפחה בישראל ולישראל עצמה פחד: חרקים וכל מיני חיות קטנות מגעילות אתה לא רוצה לשמוע שוב:אני אוהבת לשמוע הכל קמיע: אין לי החג הכי אהוב: חנוכה בגלל הסופגניות אוכל מעודף: ציפס ועוף או פיצה עם זיתים... מאכל שנוא שלא אוכל בחיים: חרקים למיניהם ובתכלס כמעט הכל שתייה מעודפת: ספרייט קינוח מעודף: שוקולד שוקולד שוקולד ממתק מעודף: משהו שוקולדי עוגה מעודפת:שוקולד עם קרם!!!! צבע מעודף: סגול בהיר חיה מעודפת: כלב חיית מחמד: כלב שמו בים!!! ספורט מעודף: כדור רגל מספר מזל: אין ספר:יש הרבה סרט דיסני מעודף: כולם סרט: יש הרבה שחקנית: גוליה רוברטס שחקן: יש הרבה
זמר: אין סדרה מעודפת: אנשים אני אוהבת טלוויזיה כל הסדרות אני אוהבת.. מקצוע אהוב: ביולוגיה מקצוע שנוא: פיזיקה מקום בעולם: ישראל המעשה הכי נועזעשית: היה ילד אחד שחיבבתי אבל אז הוא עשה משהו כדי להרגיז אותי ואז התעמתתי איתו אחרי זה ואחרי זה הוא אפילו לא הסתכל לכיוון שלי
המעשה הכי טיפשי שעשית: היה הרבה כאלו פריט לבוש מעודף: גינס ההמצאה של כל הזמני: טלוויזיה וזהו אין לי כוח כבר לירשום אולי מאוחר יותר...

okts

New member
המשך......

38. מקצוע שנוא- הסטוריה אמריקאית, משעמם חבל"ז 39. מקום בעולם- ישראל, ניו-זילנד, קנדה הצרפתית. 40. אמממ....לא ממש זוכרת משהו מאוד נועז........ננסה להזכר בהמשך 41. גם דבר כזה לא ממש עולה על הזכרון 42. פריט לבוש מועדף- ג'ינס 43. ההמצאה של כל הזמנים- אניטרנט. 44. עונה- כשקיץ אז אני רוצה חורף וכשחורף אז קיץ....אין מש משהו מועדף 45. כן 46. כן 47. גלידה בכוס 48. שקיעה, אין סיבה פשוט אוהבת יותר את השקיעה 49. נגד!!! 50. ג'ינס, כבר אמרתי 51. חסכסנית- לא ממש אוהבת קניות אז אני חוסכת הרבה. 52. מלפפון 53. קור, עדיף קר מאשר חם 54. לישון (עדיף עם החבר) 55. חוף, שונאת את כל הטיפוסים על ההרים האלה....... 56. וניל 57. תות 58. רגילה 59. אין שאלה כזאת 60. SORRY SEEMS TO BE THE HARDEST WORD 61. LADY IN RED, לא יודעת למה אבל זה מהמם. 62. I LOVE YOU BABY .......I NEED YOU BABY...... 63. תשובה 61+62 64. עוד לא חשבתי על זה..... 65. יש המון....."אני יכול" של סבלימינל 66. לא יודעת איך לתאר.........נראה לי נורמלית רק שכשאני עם חברים אז משום מה כולם אומרים שאני משוGעת. 67. ריטה, יוליה, טל, טל, גיל, אלי, לובה, אירה, לירן, מיריתו זה רק הממש ממש קרובים..........:) 68. סולרו או הגלידה שבמקדונלדס 69. אכפתית, אמינה, נו וכל הדברים הטובים האלה...... 70. לתפוז או בכלל לאינטרנט?! לתפוז לפני שנתיים ןכך גם לאניטרנט. 71. LAYLA, חבר'ה. 72. בפורום הזה, ישראלים בחול ועוברים לארה"ב. 73. OKTS- ה- OK- זה הם שלי ושם המשפחה וה- TS- זה השם של חבר שלי ושם במשפחה שלו..... 74. יש וצלי זה נמשך כבר 3.5 שנים..... 75. אין שאלה כזאת. 76. לא יודעת, אני מנסה להשאר אותו בן אדם אליו כדי שלא אאבד את הידידות בינינו. גם ככה כולם יודעים שיש לי חבר כבר מזמן אז אין להם גם ככה סיכוי...... 77. עיניים- חולה על תכלת וירקרק. 78. יש 79. אחות אחת בת 14 80. כן, אבל עם היינו באותו הגיל ככה לא נראה לי.... 81. הולכת לשטוף פנים + לצחצח שיניים.........או לפעמים מתלבשת לפני ההליכה לאמבטיה. 82. נותנת תפילה קטנה שמחר יהיה יום יותר טוב, ושעוד כמה זמן אני אראה את החברים שלי. 83. טניס, שחייה, נהיגה זה נחשב?! 84. חבר שלי!!! 85. מברשת שיניים, מסרק, פלאפון, בושם, תיק לצד, כסף, בגדים כמובן. 86. ציפור, הייתי יכולה להיות חופשייה. ולהגיע למקומות שאף בן אדם עוד לא הגיע. 87. לילה, אני יותר אוהבת חושך מאשר את האור.... 88. הבנה מאחרים, דברים שעוברים עליי ואני לא יכולה להסביר לאחרים. 89. אין לי כזאת, זה פשוט תלוי במה שאמא מכינה ולאיזה ארוחה... 90. גד סלומון- (זה הדבר הכי אלוהי שיש!!) ופירה. 91. מגן דוד מזהב לבן שחבר שלי קנה לי לפני 3 שבועות ליום ההולדת. 92. ליזה. 93. כתה ט' ואולי איזה שעתיים בי'.- עלק מחוייבות אישית- מסכן הסבא שהייתי צריכה לבקר אצלו, הייתי אצלו שעה אחת ויותר לא חזרתי. 94. נראה היום- החזקתי למישהו את הדלת להכנס לאיזה מקום. 95. לפני 30 דקות 96. "נזכור ולא נשכח!" 97. עם מותק שלי (חבר שלי) בארץ מול חוף הים באשדוד! 98. בהסטוריה שלי הייתי משנה את ההחלטה לעבור לארה"ב, זה היה עליי ועל אחותי להחליט אם כדי לעבור או לא-------> כמובן שטות נוראית! 99. קנדה הצרפתית, או ניו זילנד (לא הייתה שאלה כזאת כבר?!) וסוף סוף השאלה האחרונההההההההההה 100. לא בחיים לא. בשבילי תמיד האדם היקר לי מכל חשוב לי יותר מעצמי אז אני עדיף אמות מאשר הם! תודה לכל מי שהגיע עד הלום!!!

kit k@t

New member
first of all,

the forum isn't dead at all, but that is a nice idea to liven it up a bit. 1. שם: Kat. 2. גיל: 18 in two months. 3. תאריך לידה: 27.11.1985 4. כינוי: Kat, Kiti, Katia, Kit-Kat.... 5. תכונה טובה:Sarcazam, and being able to love. 6. תכונה רעה: Scraczam, I'm sometimes mean without a reason. 7. חולשה: Underwear, body piercing, cats, long dark hair... 8. אובססיות: Underwear. 9. פאדיחה: Never really had one... 10. כאב: Ummm, physical? My head gurts a lot... 11. משאלה: To go to Philly (does anyone have 400$ for me?). 12. זיכרון רע: My last birthday, it was so good that it hurts to think about it... 13. זיכרון טוב: My last birthday. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: That we had a yellow slide by my house... i was 3. 15. געגוע: My best friend, and my two brothers. 16. פחד: Clowns. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: It's not you, you are so special... :| קמיע [אם יש]: A neckless wih a pentagram. 19. החג האהוב עליך: Christmas. 20. אוכל מועדף: Meat, in any form, and crab legs. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: Humus, and all sorts of weird stuff. 22. שתיה מועדפת: Coca-Cola. 23. קינוח מועדף: Lemon marengue pie. 24. ממתק מועדף: Tic-Tac's. 25. עוגה מועדפת: See number 23. 26. צבע מועדף: Black. 27. חיה מועדפת: Cat. 28. חיית מחמד [אם יש]: A cat and a dog. 29. ספורט מועדף: Rollerblading. 30. מספר מזל: 5, 27. 31. ספר: The foundation trilogy. 32. סרט דיסני מועדף: The nightmare before christmas. 33. סרט: The Rocky Horror Picture Show, Pulp Fiction. 34. שחקנ\ית: ההוא מאמריקן היסטורי איקס, נו איך קוראים לו? וג'וליה סטילס, lol, these are the ones that I would have picked :) 35. זמר\ ת: None. 36. סדרה מעודפת: Qweer As Folk. 37. מקצוע אהוב: Math. 38. מקצוע שנוא: English literature. 39. מקום בעולם: Prague. 40. Telling some I love him. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: I have no idea. 42. פריט לבוש מועדף: Anything black. 43. ההמצאה של כל הזמנים: Electricity. 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: Winter. 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? Sometimes I do. 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? No. 47. גלידה- בכוס או בוופל? Waffle. 48. שקיעה או זריחה? Sunset. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? It depends. 50. ג´ינס או סתם מכנס? Any other pants. 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? I don't spend my money, I'm saving up for a plane ticket. 52. מלפפון או עגבניה? Tomato. 53. קור או חום? I like it when it's cold outside, but I'm warm. 54. לישון או לקום? Sleep, I love sleeping. 55. חוף או הרים? Mountains. 56. קרמבו- וניל או שוקו? I don't like crembo. 57. תות או בננה? strawberry. 58. חולצה מכופתרת או רגילה? It, depends. 60. שיר שגורם לך לבכות: Don't cry. 61. השיר של כל הזמנים: Space Oddity. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: Judith-A Perfect Circle. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: The wedding marsh. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Good riddance. 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:Judith. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]? I'm pretty selfish, but when I love someone i would do anything for him. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: Nati, Shlomy. 68. הגלידה הכי טעימה? Strawbarry sorbet. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? That even if we don't talk for a year she will still be there for me. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? About 3.5 years ago. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? Israblog, tapuz, Hotmail. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? Too many to count. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? Kit Kat, it sounds like my name, and it's just cool. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? No. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? It never happend before... 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? Eyes, lips, hands, hair. 78. יש לך חבר\ה? No. 79. כמה אחים ואחיות יש לך? I have two, but both are only from one side. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? My big bother is a cool guy (don't tell him I said that!), and we like a lot of the same stuff, so maybe. My baby brother is 4.5, and I have no idea what will become of him. 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? Get dressed, make tea, check msgs in the icq and my email. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? msg a friend. 83. מה התחביבים שלך? The internet, the phone. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? I really don't know. 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? Tic-Tac's. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? A cat. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? Night. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? A kiss. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] Lunch. 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? A big steak, potatoes, coke, and a joint. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? My pentagram. 92. מי החברים שלך בפרום? Gaily, Eliav, Oren... 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 10th grade. 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? I don't talk to strangers. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה? About a week ago. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "Tha Last Unicorn". 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם החבר, איפה? Philapelphia, with a certian friend. 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? I don't believe in changing the past. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם (לא ישראל), איזה מקום זה היה? Prague. 100.את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? No. Damn, I actually did all of this.... WOW kat

חחח

בהתחלה לא הבנתי ואז קראתי את התשובות של קאט והבנתי. אבל 2 זה רק צירוף מקרים, בשביל להוכיח תיאוריה צריך 3

למעלה