A n g e l D u s t
New member
הפורום מת.
בטח חצי פורום ישן, החצי השני פשוט לא כותב הודעות אז יאללה שאלון לסופשבוע. 1. שם: אמילי 2. גיל: עוד מעט 19 בעע. 3. תאריך לידה: 16.12.84 4. כינוי: אמ, אמי, בלונדה, ממילי וחברה שלי מתעקשת לקרוא לי טיפשה. 5. תכונה טובה:אדישות ואופטימיות 6. תכונה רעה: אדישות יתר
7. חולשה: תחתונים, סוכריות, פירסינגים, גורי לברדור. 8. אובססיות: תחתונים ופירסינגים. 9. פאדיחה: שאחותי משכה לי את הסטרפלס באוטובוס, אבל זה היה יותר משעשע ממפדח. 10. כאב: כואב לי הגרון נורא זה נחשב? 11. משאלה: לראות את החבר בקרוב! 12. זיכרון רע: היום שטסתי חזרה לפריז לפני שלושה שבועות 13. זיכרון טוב: יש המון המון, כל הקיץ הזה והקודם מלאים זכרונות טובים. 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: יש המון, אני זוכרת בגן שכולם בהפסקה היו רצים החוצה לתפוס את הדלי הורוד זוהר כי הוא היה הכי מגניב ותמיד הסתכלתי עליהם כאילו הם מוזרים. זה היה מצחיק. 15. געגוע: לחבר ולחברים בישראל. 16. פחד: בלונים. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: את השיר המעצבן של 50 cent 18. קמיע [אם יש]: שרשרת עם שני נחשים מסביב לצלב כזה, לא יודעת איך להסביר. 19. החג האהוב עליך: אני אוהבת את חנוכה, כי זה לפני היומולדת שלי וחוצמזה זה החג הכי כיפי. 20. אוכל מועדף: אורז ופסטה ברוטב עגבניות, שמנת וודקה. גאוני. 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: ג'וקים ודברים כאלה, חוצמזה גם מלפפונים חמוצים, חומוס, טחינה ושאר הסלטים למיניהם. 22. שתיה מועדפת: מים. 23. קינוח מועדף: עוגת שוקולד חמה עם קצפת וגלידת וניל! 24. ממתק מועדף: סוכריות, במיוחד סקיטלס! 25. עוגה מועדפת: אמרתי לכם כבר, עוגת שוקולד! 26. צבע מועדף: סגול 27. חיה מועדפת: כריש
28. חיית מחמד [אם יש]: 4 חתולים וכלבה. 29. ספורט מועדף: קיקבוקסינג 30. מספר מזל: אין לי כזה דבר. 31. ספר: החוף ושבועת רחל. 32. סרט דיסני מועדף: בת הים הקטנה!!! 33. סרט: 10 דברים שאני שונאת אצלך וalmost famous 34. שחקנ\ית: ההוא מאמריקן היסטורי איקס, נו איך קוראים לו? וג'וליה סטילס 35. זמר\ ת: עברי לידר וארוס רמזוטי 36. סדרה מעודפת: חברים והכי גאים שיש. 37. מקצוע אהוב: ביולוגיה 38. מקצוע שנוא: פיסיקה, אף פעם לא הבנתי את זה 39. מקום בעולם: ישראל, או אוסטרליה 40. המעשה הכי נועז שעשית: או שאני לא נועזת מספיק או שאני פשוט לא מצליחה לחשוב על משהו ממש נועז שעשיתי. 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: זה לא לפורום
42. פריט לבוש מועדף: גופיות 43. ההמצאה של כל הזמנים: MP3 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ 45. את\\ה מאמינ\\ה בגורל? כן 46. את\\ה מאמינ\\ה באלוהים? לא. 47. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. 48. שקיעה או זריחה? זריחה, כי זה לפני שרוב האנשים מתעוררים והכל שקט וזה נותן תחושה שהעולם מתחדש, בקיצר זה כיף. 49. בליינד דייט- בעד או נגד? נגד 50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? כשזה מגיע לתחתונים אני בזבזנית לאללה, אבל בשאר אני דווקא מתונה. 52. מלפפון או עגבניה? מללפון. 53. קור או חום? חום 54. לישון או לקום? לישון (למרות שאני שונאת לישון.) 55. חוף או הרים? חוף, ברור 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל 57. תות או בננה? בננה 58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 60. שיר שגורם לך לבכות: כל שיר שמזכיר לי משהו עצוב או מישהו שלא ראיתי המון זמן... וחוצמזה השיר שלי תמיד גורם לי לבכות. 61. השיר של כל הזמנים: נראה לי שDONT CRY אבל אני עוד לא סגורה על זה. 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: BOYS OF SUMMER, וכמובן שיש עוד המון. 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: יש המון, כשאני אתחתן אני כבר אחשוב על זה. 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: Tell al my friends I'm dead להלהלהלה 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: YOU של THE SHARP. ויש עוד המון המון שירים. 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]? אני לא טובה בלתאר את עצמי. בכל מקרה, התנהגותית אני עושה מה שבא לי ולרוב לא אכפת לי מה אנשים רוצים. אגואיסטית שכמותי. 67. שמות החברים הכי טובים שלך: מה זה משנה? כאילו תכירו אותם... 68. הגלידה הכי טעימה? פסיפלורה! 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? היא בדיוק כמוני ולא אכפת לה מכלום... חוצמזה היא קלילה כזאת ותמיד כיף איתה. 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? וואלה לא זוכרת... לפני 4 או 5 שנים בערך. 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? ישראבלוג ותפוז. זהו בדר"כ. 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? מן הסתם הפורום הזה, בנים בלבד וקופסת הלהיטים. 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? אנג'לדאסט, וזה פשוט שם של סם שלמדנו עליו בביולוגיה ואהבתי אז שיניתי את הכינוי שלי מבלו לאגון לאנג'לדאסט. עברתי מאלכוהול לסמים חחחח. 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? הדלקות, לא אהבה. 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? אמממ קשה לי להסתובב עם מישהו שאני יודעת שאוהב אותי ואני לא מרגישה כלפיו אותו דבר.. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים 78. יש לך חבר\ה? כן 79. כמה אחים ואחיות יש לך? אחות אחת.. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? ממש לא כי אנחנו לא אוהבות את אותם דברים... 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? מסתכלת בפאלפון לראות אם קיבלתי הודעה מהחבר, והדבר השני זה ללכת לצחצח שיניים. 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? שולחת הודעת לילה טוב לחבר. 83. מה התחביבים שלך? חדר כושר זה תחביב? אם כן אז חדר כושר, אב ולרקוד ולשיר. 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? החבר דההה לא עקבתם אחרי השירשור הקודם? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? מברשת שיניים ותחתונים. 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? חתול, כי יש להם חיים יפים. 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? בוקר, ולילה. 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? נשיקה וחיבוק. 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] בוקר 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\\ת? פסטה עם רוטב עגבניות שמנת ופסטו. אחרי זה אני יכולה למות בשקט. 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? הטבעת שהחבר עשה לי. 92. מי החברים שלך בפרום? איזה פורום? יש לי חברים בכלל? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? בכיתה י'
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? כשהייתי בטיסה לפריז, עזרתי לאיזה שני מבוגרים להחליף כרטיס בפלפון. ממש נשמה טובה אני. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה? אתמול בלילה. 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "אני, מה אכפת לי?" 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם החבר, איפה? זה כבר ממש לא משנה (אבל רצוי שלא יהיו שם אנשים
) 98. אם היית יכול\\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? עזבו אותי מלשנות את העולם. בהיסטוריה של עצמי לא הייתי משנה כלום, אה בעצם כן. אבל גם זה לא לפורום. 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם (לא ישראל), איזה מקום זה היה? אוסטרליה. 100.את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? לא נראה לי שהייתי מסוגלת לחיות עם זה אח"כ, מצד שני למה שאני אמות?!
בטח חצי פורום ישן, החצי השני פשוט לא כותב הודעות אז יאללה שאלון לסופשבוע. 1. שם: אמילי 2. גיל: עוד מעט 19 בעע. 3. תאריך לידה: 16.12.84 4. כינוי: אמ, אמי, בלונדה, ממילי וחברה שלי מתעקשת לקרוא לי טיפשה. 5. תכונה טובה:אדישות ואופטימיות 6. תכונה רעה: אדישות יתר