הפורום מת למישהו יש רעיונות איך להחיות אותו?
L LMOL New member 10/2/03 #2 בתור התחלה, exit_from_here זה לא השילוב מילים שגורם לאנשים להישאר כאן אני יצאתי...
E exit_from_here New member 10/2/03 #3 חחחחח זה הניק שלי כבר הרבה זמן בתפוז...הרבה לפני שחשבתי בכלל על להיות מנהל.
T t@gel New member 10/2/03 #4 אולי אירוח של חבר/י הלהקה? וגם פרסום באתר הבית >אם יש כזה< של הלהקה לא יזיק.. מקווה שיזוז משהו
E exit_from_here New member 10/2/03 #5 אני מנסה אם מישהו יכול לעזור ביצירת קשר אז אני אשמח. פרסום באתר הבית-היה
Y Yael Floyd New member 10/2/03 #9 אני מתנדבת להיות אחת כזאת הייתי רקדנית מקצועית שנתיים ברציפות בפסטיבר+קטעי סולו!! אופס, יעל.. לא מערבבים צופים עם החברים של נטאשה. להבא הודעה כזאת תימחק.
אני מתנדבת להיות אחת כזאת הייתי רקדנית מקצועית שנתיים ברציפות בפסטיבר+קטעי סולו!! אופס, יעל.. לא מערבבים צופים עם החברים של נטאשה. להבא הודעה כזאת תימחק.
Y Yael Floyd New member 10/2/03 #11 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אף פעם לא הסכמתי לעשות אודישן, ובכל זאת לקחו אותי לסולואים
T The Purple Sheep New member 13/2/03 #14 אמממ.. אני מציע ציטוטים מועדפים.. של החברים של נטאשה כמובן... שאתחיל? טוב, "שברי את הטלוויזיה ובואי נלך לישון, זה כבר הרבה זמן אני לא מצליח לחלום"
אמממ.. אני מציע ציטוטים מועדפים.. של החברים של נטאשה כמובן... שאתחיל? טוב, "שברי את הטלוויזיה ובואי נלך לישון, זה כבר הרבה זמן אני לא מצליח לחלום"