הפורום מת ???

הפורום מת ???

מישהו עוד מבקר בפורום הזה ? הפורום מיתה כבר חודשיים , אין יוצאים ואין באים , אין אורחים , אין מבקרים , אין נושאים , אין תגובות , אין דיונים , אין לינקים , מה קורה עם פורום היסטוריה ??? איפה הלכו החברי הפורום ??? חבלללללל פורום היסטוריה אבידה שאין לה תמורה ! אין יותר דיונים-נושאים בהיסטוריה העולמית לדוש בה ? ? ? חברה התעוררי !!!

מממ...

למרות שאני די חדש בפורום הזה,גם אני שמתי לב לזה
אגב,למה בכלל קוראים לפורום "ערוץ ההיסטוריה" ולא פשוט "היסטוריה"? השם הזה מטעה ואני חושב שהיה הרבה יותר הגיוני אם קודם כל היה קם פורום היסטוריה ורק אחרי זה כל מיני פורום קשורים שכאלה. פייד!

הניבלונגים

אתה חושב שהפורום רק נח קצת ? פורום שיש שם כל יום ויום רק הודעה -תגובה אחת או שתיים הוא מתתתתתתתתת לא ??????

תראה

יש בתפוז פורומים במצב הרבה יותר גרוע (לא שזו נחמה גדולה), אבל בעקרון, רוב הכתובים הקבועים בפורום הם סטודנטים ברמה כזו או אחרת, כך שבחופשות הפורום מלא, ובתקופות של מבחנים הוא קצת איטי יותר, אין מה לעשות, חוץ מזה עוד מעט יבואו הילדים שלומדים לבגרות ואז תיהיה הרבה תנועה, אבל לא בכיוון הנכון למרבה הצער. קצת סבלנות ידידי

אלי ו.

New member
השמועות היו מוקדמות ומוגזמות

נראה לי שסתם עוברים כמה ימים יבשים

כניראה ששכחת שאנחנו עובדים/לומדים

ועוד כל מיני זוטות כאלה מה לעשות צריכים להתפרנס ממשהו לא? אבל אני מתה על הפורום וגולשת כל יום
. שלך חנה גונן

למעלה