הפורום מת. ז"ל.

kupid100

New member
הודעה חשובה

מן הסתם אני לא אראה את התגובות של זה אבל... אחרי הכל זה יושב לי על הלב כבר הרבה זמן!!! מנהל הפורום הזה קובי! אני רוצה לאמר לך שאתה בן אדם מקסים עם נשמה של זהב ועוד אני רוצה לאמר לך שאני נוראה שמח שהכרתי אותך אתה אחד האנשים הכי חמודים שאני מכיר אני מקווה שאותם הימים שהכרנו ימיו כמו שניה אחת בזמן הארוך שאנחנו נכיר תודה לך על הכל על התמיכה וכל האהבה ממני kupid100 נ.ב: כל הסטגמות על המרוקאים שהם עצבנים.. אז א. זה לא כזה נכון ב הם לא הייחידים שעצבנים ג מרוקאיות זה העם הכי יפה שיש!!! תהנו לכל ולילה טוב :)

שלום לכולם

אני צופה בפורום כאן הרבה זמן אך משום מה הוא לא מצליח להתרומם. אוליי תכתבו קצת יותר מפעם בשבוע זה יכול להיות נחמד

kobi 27

New member
קופיד 100 השארת אותי המום

אין לי מילים להודות לך על המחמאות והצלחת להביך אותי. אני מאוד מקווה שאתה יודע שאני תמיד כאן בשבילך.

kobi 27

New member
יחפנית את צודקת ובקרוב זה ישתנה

אני בקרוב מאוד אתחיל במסע פרסום וגם חבריי הפורום מוזמנים להזמין את חבריכם להכנס לפורום שלנו. אני כרגע בשלבי מעבר לדירה חדשה למקום חדש ולכן קצת קשה אך זה יסתדר.

kobi 27

New member
חברים יקרים הפורום אכן ייסגר בקרוב

וזאת לצערי לאחר כי מס' חודשים והפורום פשוט לא מצליח להתרומם לאוויר. לכן אני אבקש מהנהלת הפורומים של תפוז לסגור

אלמרה

New member
חוזר על הצעתי - לעזור לך לנהל אותו.

אם תרצה אתה גם יכול להעביר את הצעתי להנהלת הפורומים. אשתדל, חבל לתת לפורום כה חשוב לדעוך.

kobi 27

New member
אלמרה זה לא עניין של ניהול אלא חוסר

עניין של גולשים.

תשורה

New member
זה גם ענין של חוסר ענין של מנהל

הפורום. מצטערת להגיב בצורה כזו, אבל לפני כשבועיים שלושה, שירשרתי תגובה מתוך אחת ההודעות ואיש ואף לא אתה, לא יחס לה חשיבות. אם אין תגובות להודעות ומנהל הפורום לא מגרה את הגולשים בחידושים, בודאי שהפורום יגווע וזה חבל. חבל מאד! עם תרבות, ערכים ומורשת כמו שלנו, ניתן בהחלט להחיות אותו, הכל תלוי איך מנהלים אותו!

אלמרה

New member
לא על כל הודעה צריך להגיב...../images/Emo8.gif

ואין זה מתפקידו של מנהל הפורום להגיב על כל הודעה או תגובה. עם זאת לדעתי יש לעשות הרבה כדי לעורר ענין אצל הגולשים ולמען קבוצה כל כך גדולה ויקרה לי באופן אישי של בעלי ענין. אני סבור שניתן לעשות הרבה יותר. אישית, הייתי מראשוני מרימי הכפפה באתר מרוקאי אחר (פרטי) ולצניעות דעתי הייתי שותף לבניית התשתית וגיבוש הקהיליה שם. אני יודע היטב כי יש קהל צמא לפלטפורמה לבטא בה את הטוב והמיוחד והיפה שביהדות מרוקו ועבורו צריך להשקיע ולמשוך אותו לכאן. מסורת מפוארת כמו שלנו - חבל לפקשקש, יש לטפח כדי שיהיה מה להעביר הלאה לדורות הבאים. אללה יחליקום לחבאייב דיאלי, קנחבקום בז'אף!

kobi 27

New member
תשורה עם כל הכבוד מנהל פורום לא

יודע הכל, אינני מכיר את ההצגה שדיברו עליה ןאינני יודע היכן הצגה משחקת לכן לא הגבתי.

תשורה

New member
איש לא מצפה שתדע ה-כ-ל

אבל התייחסות? למה לא? את אותם הדברים שכרגע כתבת, יכולת לכתוב כתגובה להודעתי, בנימה חברית יותר ולא אחרת.

לאלמרה ולתשורה - עם כל הכאב והצער

אני מסכימה עם דעתה של תשורה , לצורת ניהול הפורום ישנה השפעה גדולה על הצלחתו ואני לא מבינה שום היתממות בנושא , פורום ליוצאי מרוקו הוא פורום עם פוטנציאל גדול שחשוב שיתקיים , בימים טובים יותר היינו עדים להשתתפות ולהתעניינות של רבים וטובים בפורום הזה והיו גם חילופי דברים מרתקים ומאלפים . אך מכיוון שלא היה מי שינווט ו"ישמור על הגחלת " הדברים גוועו מאילהם. ( כשניסיתי להתריע על כך סתמו לי את הפה ותלו זאת ביציאת הילדים לחופשה מביה"ס כלומר למשתתפי הפורום אין זמן כיוון שהם מטפלים בילדים שלהם - תירוץ תמוה ביחוד לאור העובדה שבפורומים אחרים החיים מתנהלים כסידרם ) זה נכון שמנהל הפורום לא חייב לדעת הכל (אך אין ספק שכדאי שידע לפחות חלק מהדברים) ואף לא להגיב על כל דבר (אז שלפחות יגיב על חלק מהדברים ), אך מתפקידו ( כמו שאני רואה זאת בפורומים אחרים ) לנסות ולמנף ולספק גירויים על מנת ליצור עניין ולעודד השתתפות . חבל שכך , אך אני לא רואה צריך לסגור את הפורום , אם אלמרה מעוניין לעזור בניהול אז צריך לאפשר זאת , ויפה שעה אחת קודם.

kobi 27

New member
זוהרה שלום

הפורום מרגע פתיחתו לא היה מלא במשתמשים, אנו מספר אנשים קטן שכותב בפורום מדיי פעם ואף לעיתים רחוקות מאוד. בימים הקרובים תצא הודעה גורפת בפורומים השונים שמנהליהם התירו פרסום, כמו כן הכותבים בפורום מוזמנים להעביר לחבריהם את כתובת הפורום על מנת שיחברו אלינו אנשים נוספים. מעולם לא התנגדתי לעזרה ואלמרה מוזמן לעזור במה שהוא יכול והעזרה תתקבל בשמחה.

kobi 27

New member
שלום לכולם

הודעה גורפת לפרסום הפורום שלנו יוצאת בכל הפורומים שאישרו פרסום אצלם. אני נמצא בקשר עם חיים אוליאל (לשעבר חבר בלהקת שפתיים) בתקווה שיסכים לפנות מזמנו להתארח כאן. בוא ננסה להציל את הפורום אבקש מהכובתים לקחת חלק קצת יותר פעיל בפורום. בתודה ובאהבה קובי

תשורה

New member
קובי כל הכבוד לך על היוזמה../images/Emo140.gif

פשוט חבל שפורום כזה יגווע. ישנם פורומים מתרבויות שונות שאצלם זה עובד לא רע. אין שום סיבה שפורום יוצאי מרוקו לא יעבוד. אשמח להיות פעילה, עד כמה שניתן ואף אנסה להכניס חברים לפעולה. ובינתיים, בהצלחה לכולנו

למעלה