הפורום מתפורר... רעיון!!!

kibutzit

New member
הפורום מתפורר... רעיון!!!

כיוון והפורום התפזר בואו נציג את עצמנו מהתחלה ואולי יקרה משהו נחמד?.. אני אתחיל אני- נ את השם אני לא אכתוב מטעמי נוחיות אני מהצפון הרחוק מאוד בת 15 אוהבת לנגן לשמוע מוזיקה לנקות עכברים של מחשבים (מהסוג הישן) שלושה דברים אהובים בשנות השישים: הבגדים, המוזיקה, האווירה..? ממממממ בבקשה תשתפו פעולה ?..
לבעלי רעיונות מקוריים יותר אפשר להוסיף דברים..

רעיון מעולה!!!!!

אהמ אהמ... *בתופים ובמחולות!!*
שם: דפנה
תחביבים: לצייר, לשמוע מוזיקה, להשתחרפן, לנגן, להיות עם החבר שלי!!!
שלושה דברים אהובים בשנות השישים: לד זפלין, המוזיקה והאידאלים!
סטייה מוזרה: להיות עצמי..

guy3145

New member
סבבה..

כמו שאמרתי אני חדש בפורום שם: גיא גיל: 23 תחביבים: מוזיקה, פילוסופיה, וויכוחים אין סופיים עם חרדים, התנדבות באגודות למען בע"ח, איכות הסביבה שנות השישים: המוזיקה, האידיאלים... רוצים עוד? תקראו תכרטיס!

TheDUKE

New member
הדוכס היני...

בן 18 משרת לאחרונה את צה"ל בחייל האוויר (חי חי) מנגן על כל דבר שעושה צליל (בעיקר על גיטרה), מצייר, מתפלסף, כותב, מלחין ונוטה לישון המון. אני אוהב בשנות השישים את האווירה, המוסיקה, האהבה החופשית והסמים (נו זה לא גאוני פשוט הLSD??? - אבל בכל זאת אני לא מעודד את השימוש בהם). אוף עוד שעה שוב צבא... ביי אנשים יפים שלי!

shirashira

New member
אוקי

שם:שירה גיל:עוד מעט 14 (לא לזלזל...) אני הכי אוהבת בשנות השישים: המוזיקה, הלבוש, החיים השקטים, האווירה אני מנגנת על גיטרה אוהבת לישון לעשות בלאגנים זאת המומחיות שלי ובעיקר לישון... נ.ב: אני די חדשה אז אני בספק עם אתם מכירים אותי... אבל לא נורא...

rainbowgirl

New member
ברוכה הבאה!

שמ:קורל גיל:13 וחצי הכי אוהבת בשנות השישימ:הבגדימ,המוזיקה,האווירה... אני מנגנת על גיטרה ואני אוהבת להיות בנט,באייסיקיו (שחזר סופ סופ) ולישונ,הרבה.

למעלה