הפורום מתדרדר

amitceder

New member
הפורום מתדרדר

רבותי - אם לא הבנתם - זה לא שיש לי משהו נגד מישהו כאן - אבל זה לא הפורום לפלספולוגיה, פסיכולוגיה, אנטרופולוגיה, או שידוכולוגיה. מה קרה לכם? פתאום קצת קולות נשיים נכנסו פה לפורום - וכולם שכחו למה אנחנו כאן בעצם? נכון, זה חורף, קשה קשה, אבל גם ככה אפשר לעתים לחלץ טיסות יפות. היום היו 3 מעלות לאלף רגל, אינוורסיה מעל 1500, וראות שאיפשרה לי לראות את החרמון מהחדר שלי. ומישהו דיבר כאן על גלישה? קדחת! בקיצור - מכל הלוגיות שציינתי למעלה - אני מזכיר לכם שכולם פה בעלי תואר ראשון בגלישולוגיה - אז תצדיקו את התעודות ודברו לענין... (אני בטח מכין לוולה [עיין פורום - כדורגל] - אבל ניחא).

amitceder

New member
ועכשיו לעניין...

מחר, למרות שיש לי מבחן במצב מוצק ביום שני, הולכים לטוס. עדכונים על קרוסים מדהימים משרונה בשאיפה בשעות הערב.... בשאיפה שהקרוסים בין היתר יהיו גם שלי. יורם, שלומי, שמוליק ואנשי הצפון באשר הם: איפה אתם? יורם - ניסיתי לתפוס אותך בטלפון ללא הצלחה. אם בכל זאת אתה מעוניין בטרמפ למחר - אני יכול לאסוף אותך בדרך. שלומי, כמובן - כנ"ל. מתי פותחים עמדת המראה מנשר?

amitceder

New member
או זה, או

להמראה מעל נשר, בכביש החדש שפתחו שעולה לאוניברסיטת חיפה, יש לא מעט פיתולים שבאחדים מהם, עם טיפה השקעה אפשר היה לפתוח עמדת המראה מרשימה. באופן כללי - כן - הכוונה לכל האזור מסביב לאוניברסיטת חיפה. עושה גם רושם שיכול לענות לכיווני רוחות מצפון מזרחיות ועד צפון מערביות. וכל זאת, בלי שעוד הזכרתי את יתרון הגובה הבולט - כ 350 מ' מעל הים אם אני לא טועה. ממליץ שטייס ראשי יבדוק יתכנות הנושא, אם אפשר.

Giladno

New member
I dont know the new road

but we flew couple of time from the university. They have a beutiful grass for the gliders. You have to watch out for landing as it is a bit tricky. But with a good wind from the North it is very nice take off

YoramRozen

New member
מצטער כנראה שהייתי באויר כשהתקשרת

כן כן ביום שישי בשרונה.

amitceder

New member
צריך להקשיב....

וכנראה שאני לא עושה את זה כשצריך - היום הגעתי לגלבוע עם העדר, למרות שחגי ואילן המליצו על שרונה. ידעתי שזו הבחירה הנכונה, אבל כשכבר הייתי בגלבוע התעצלתי להמשיך לסוע. שורה תחתונה - 20 דק הרכבה, 30 המתנה, 30 דק' פירוק - סה"כ זמן אוויר - 8 דקות. מסקנה - ראה נושא....

למעלה