הפורום מס' 1 בתפוז
רציתי לנצל את הבמה הזאת כדי להגיד איזה מהפך עבר הפורום (לדעתי) מימיו הראשונים, ואיזו תנופה הוא צבר בחודשים האחרונים
אני זוכרת שבהתחלה הפורום היה דל בחומר מקצועי, השרשורים היו סתמיים ולא הייתה קבוצה מגובשת של כותבים... היום זה שונה לחלוטין! הפורום מלא אנשי מקצוע ורוכבים איכותיים ורציניים. השירשורים והדיונים הם ברמה מקצועית גבוהה, ויש המון קישורים לחומר מקצועי, סרטונים, אתרים על סוסים. עם זאת עדיין יש מקום לשרשורי "תרבות", כמו "מה עשית בשבוע האחרון" ו"אשת השבוע", תמיד יש מקום לכתוב על דברים שלא נוגעים ישירות לסוסים, להעלות תמונות של הסוסים הפרטיים שלנו, להתבדח ולהעביר קטעים. כיף לקרוא בפורום והוא מרגיש כמו בית, אני מאחלת לו מכל הלב שימשיך להיות פורום רציני ועמוס
אי אפשר בהזדמנות זו שלא להודות לשתי המנהלות הנפלאות שלנו, סוס של נייר ודיקסי צ'יק, שתורמות מזמנן על מנת שכולנו נוכל להנות מהחוויה הזאת, וכידוע בפורום הזה זה לא תמיד פשוט
תודה!
ודבר אחרון, נושא שלא הועלה כאן מעולם (לפחות אני לא קראתי)- רוצים לארגן מפגש פורום? מתבקש לצאת לטיול רכיבה ביחד אבל מאחר וזה מסובך לארגן, אפשר לארגן משהו פחות מורכב כמו לבקר בחווה כלשהי, לעשות ארוחה ביחד וכו'.... מה אתם אומרים?
רציתי לנצל את הבמה הזאת כדי להגיד איזה מהפך עבר הפורום (לדעתי) מימיו הראשונים, ואיזו תנופה הוא צבר בחודשים האחרונים