הפורום מס' 1 בתפוז

הפורום מס' 1 בתפוז

רציתי לנצל את הבמה הזאת כדי להגיד איזה מהפך עבר הפורום (לדעתי) מימיו הראשונים, ואיזו תנופה הוא צבר בחודשים האחרונים
אני זוכרת שבהתחלה הפורום היה דל בחומר מקצועי, השרשורים היו סתמיים ולא הייתה קבוצה מגובשת של כותבים... היום זה שונה לחלוטין! הפורום מלא אנשי מקצוע ורוכבים איכותיים ורציניים. השירשורים והדיונים הם ברמה מקצועית גבוהה, ויש המון קישורים לחומר מקצועי, סרטונים, אתרים על סוסים. עם זאת עדיין יש מקום לשרשורי "תרבות", כמו "מה עשית בשבוע האחרון" ו"אשת השבוע", תמיד יש מקום לכתוב על דברים שלא נוגעים ישירות לסוסים, להעלות תמונות של הסוסים הפרטיים שלנו, להתבדח ולהעביר קטעים. כיף לקרוא בפורום והוא מרגיש כמו בית, אני מאחלת לו מכל הלב שימשיך להיות פורום רציני ועמוס
אי אפשר בהזדמנות זו שלא להודות לשתי המנהלות הנפלאות שלנו, סוס של נייר ודיקסי צ'יק, שתורמות מזמנן על מנת שכולנו נוכל להנות מהחוויה הזאת, וכידוע בפורום הזה זה לא תמיד פשוט
תודה!
ודבר אחרון, נושא שלא הועלה כאן מעולם (לפחות אני לא קראתי)- רוצים לארגן מפגש פורום? מתבקש לצאת לטיול רכיבה ביחד אבל מאחר וזה מסובך לארגן, אפשר לארגן משהו פחות מורכב כמו לבקר בחווה כלשהי, לעשות ארוחה ביחד וכו'.... מה אתם אומרים?

../images/Emo45.gifמסכימה עם כל מילה!../images/Emo107.gif

תודה למנהלות המקסימות, וגם לחברי הפורום השונים שתורמים מזמנם לפתיחת שרשורים ולתגובות על שרשורים.
מפגש פורום- יכול להיות רעיון נחמד. הבעיה היא למצוא מקום וזמן שיהיה נוח לכולם, מה שקצת קשה לעשות...
גם אני לא בטוחה שכולם ירצו לחשוף את זהותם האמיתית. אבל אם תהיה הענות, אז למה לא?

dixie chick

New member
../images/Emo2.gifמישהו שילם לך? ../images/Emo8.gif ו../images/Emo24.gif

תודה רבה על המילים החמות!!! אני שמחה גם וגאה לראות שהפורום הזה הולך ומשתפר וכמובן הכל בזכותכם ושיתוף הפעולה שלכם
בקשר למפגשפורום בואי נראה מה חושבים על זה שאר חברי הפורום...
אם יש הענות אפשר לארגן

fliperit

New member
אני בעד מפגש...

אם אפשר יהיה להוסיף ימים לשבוע...פשוט אין לי רגע פנוי בזמן הקרוב...

oferweisglass

New member
צודקת 100% אחלה פורום

אני קורא וכותב כאן מספר חודשים יש כאן מידע מדהים לגבי עולם הסוסים ואפילו עזרו כאן לסוסים שנמצאו אחרי התעללות סוסים לא יכולים לדבר אז מישהו צריך לדבר ולדאוג להם והמנהלות עושות עבודה מצויינת! חג שמח לכולם עופר

cowgirl Ms

New member
גם אני חושבת על זה בזמן האחרון.

בהחלט הגיע הזמן למפגש פורום כמו שצריך.

../images/Emo24.gif

איזה כיף לשמוע
וגם אני רטוצה להודות לשותפתי דיקסי
באשר למפגש פורום - אני קצת נבוכה מהעניין אני חייבת להודות.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifמסכימה :)

הפורום פורח אפילו למרות שאני כאן
פורום נהדר, אין ספק שהוא בית שני.. (או לפחות אתר בית שני) מפגש פורום נשמע נהדר, אני אשמח לראות את האנשים שאני מדברת איתם (חבל שהאינגליש מאן לא יהיה :(.. אבל הוא כן יהיה בדרך זו או אחרת) חבל דווקא חנוכה יכל להיות אחלה מועד, כנראה נאלץ לחכות עוד טיפה .. =)

למעלה