הפורום ממליץ!

ילד רע 16

New member
הפורום ממליץ!../images/Emo127.gif

כל כמה ימים ייפתח שרשור חדש של מומלצי הפורום בנושאים שונים. והפעם: טלוויזיה כל השחקנים, השחקניות, המגישים, המנחים, התוכניות, הסרטים שראיתם לאחרונה, הטלנובלות, הסדרה, הדרמות המוזיקליות היומיות
, התחרויות, תכניות המציאות, תכניות הבידור והאירוח - שאתם אוהבים בטלוויזיה שלכם. אפשר גם חברת טלוויזיה וממיר מקליט:p סתם לא.. בקיצור כל מה שקשור לטלוויזיה. תתחילו להמליץ.

ילד רע 16

New member
המלצותיי ולא מומלציי:

מומלצים: השיר שלנו - כל העונות - כי השיר לא נגמר, תמיד הוא יושר!
(
יש קסם חזק בסדרה הזו שקשה להסביר
)
"הנפילים" כמובן - הסדרה שעשתה לכולנו את הקיץ! דני הוליווד שטרם עלתה לאוויר, אבל נשמעת מבטיחה מתמיד ראש גדול 1, 2, 4 (בעיקר 4 - המושקעת והמעניינת) כוכב נולד 5 להעביר ערבי שישבת משעממים ומדכאים במיוחד פיק אפ - כי ברוריה היא קאלט!!
מיכאלה - כי היא תעלה בעוד שבועיים בערוץ 10
!!!!!111111 עקרות בית נואשות - כי אין יותר נואשות מהן
נמלטים 1 בש.ח. - כי זו העונה שלא תוכלו להמלט ממנה לרגע אחד! לא מומלצים: העלובה - כי כל רגע יותר גרוע מהרגע השני Y בעשר - "בזכות" העונה הנכחית והגרועה מתמיד
כל הנולד-לרקוד-עם-כוכבים-הדבר-הגדול-הבא-הלילה-עם-ליאור-שליין משעממים!!! ולא זוכר עוד..

Nizan 16

New member
../images/Emo115.gifהמומלצים שלי:

השיר שלנו-
מרתון שידורים חוזרים של כל העונות.
הנפילים-
שידורים חוזרים בקרוב.
ראש גדול-
עונה 4 וש.ח. של עונה 3.
החיים זה לא הכל-
הסיטקום המצליח ביותר בשידורים חוזרים.
חדשות מפתיעות-
הדרך הכי טובה (ומצחיקה) להעביר את יום שישי (וגם ימית סול נמצאת שם
).
חברים-
כל העונות מהתחלה.
קוויקי-
סדרת סיטקום חדשה שעלתה לאחרונה בקשת, כעת היא בהפסקה בשביל לתת לצופים לבחור האם הסדרה תמשיך או לא. מי שלא ידע, דביר בנדק (נוח) שיחק שם (עוד לפני שהתחיל הנפילים) והוא פשוט השחקן הכי מצחיק שם!!! למי שלא ראה את זה אין מושג שהוא יכול להיות כזה מצחיק. אתם מוזמנים לצפות בשלושת הפרקים הראשונים: http://www.keshet-tv.com/Program.aspx?ProgID=3928 . אני פשוט התאהבתי בסדרה הזאת, זה הפך את יום חמישי בלילה למושלם.

המומלצים שלי

החיים זה לא הכל - כול העונות בשידורים חוזרים במסגרת שידורי רשת הלילה עם ליאור שליין - תוכנית הלייט נייט המצליחה של ערוץ 10 כול ערב הפיג'מות - שידורים חוזרים של העונה הרביעית של הסיטקום הפופולרי והמצליח בערוץ הילדים וערוץ 2 במסגרת שידורי קשת חברים - שידורים חוזרים של הקומדיה המצליחה בערוץ 2 בכול סוף שבוע סינפלד - שידורים חוזרים של הקומדיה שזכתה להצלחה רבה בעולם בכול סוף שבוע בערוץ 2 חדשות מפתיעות - כי אורי גוטליב, ימית סול ויובל סמו גדוליםםםםם הפיג'מות בקפה קר סול - כי זו הסדרה ששיכת לשלישייה הכי מצחיקה שיש, סדרה חדשה ומצחיקה ראש גדול העונה הרביעית - העונה הרביעית עכשיו רק ללקוחות יס בערוץ הילדים העונה הכי שווה של ראש גדול לפי דעתי מבקר המדינה - סדרה מצחיקה שמשודרת כול יום בערוץ הקולנוע הישראלי - שווה לראות ! קוויקי - קומדיה ששודרה בערוץ 2 בימי חמישי ועכשיו הקהל בחר שהסדרה תצלם עוד פרקים והם ישודרו בקרוב....

בערוץ HOT GAMES

זה רק ללקוחות הוט ואפשר לראות אותם גם בפליקס, הם מעלים פרקים של קפה קר סול לאתר של פליקס

noam270

New member
../images/Emo39.gifהמומלצים שלי

המומלצים שלי:
הנפילים, שידורים חוזרים כשיהיו, ובנתיים נסתפק ב-15 הפרקים הראשונים באתר (אה, וגם באחרון)
השיר שלנו 1, אז זה עוד היה תמים ושפוי יותר מהעונות האחרונות....(גם באתר, כל הפרקים)
בובספוג, נחמד ומצחיק ברגעי שעמום
ראש גדול 4, העונה הכי טובה לדעתי, הרבה יותר רצינית ובוגרת
פעם בחיים, הסלבס במקומות שבחיים הרגילים בחיים לא היו מגיעים אליהם, סדרה אמיתית
קינן וקל בערוץ ניקולודיאון, מצחיק ברמות!
אבא מתארס, סרט שכיף לראות כל פעם מחדש
סיפור סינדרלה, כנ"ל.
שרק, כל הסרטים.
נסיכת הקרח, נערה מתבגרת עושה עבודת קבלה לקולג' על החלקה על הקרח, היא מנסה לחשב את הנוסחה המדויקת שתביא את המחליקה לקפיצה הטובה ביותר בזמן ההחלקה, תוך כדי זה היא מבינה שחלומה האמיתי הוא להיות מחליקה בעוד אמה מנסה לשכנע אותה ללמוד בקולג'.
המשאלה,מספר על שתי אחיות שרבות כל הזמן, מתוך קנאה אחת בשניה , כל אחת מהן (מבלי שהשניה יודעת) מביעה משאלה כשהן רואות כוכב נופל, כל אחת רוצה להיות השניה. וזה קורה - הן מתחלפות! ואין להן בררה אלא לשתף פעולה...(משהו בסגנון שישי הפוך)

למעלה