הפורום מחפש מנהל!

הפורום מחפש מנהל!

מי שמעוניין לנהל את הפורום ולא רוצה לתת לו להיסגר, מוזמן לשלוח לנו מסר לכינוי "הנהלת הפורומים" או למלא את הטופס הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/forms_applications/form.asp פניות יענו תוך 10 ימי עבודה. ההודעה מכוונת לנשים וגברים כאחד.
המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

שני מועמדים:

בתקווה שלפחות אחד יסכים: מאליו יובן המלח. אני מקוה שאם המלח לא רוצה שמתחזה אדום אחד ישנה צבע הוא ירים את הכפפה.

תודה

אבל בעקבות התנסות קצרה שהייתה לי עם הנהלתה, החלטתי שאינני רוצה יותר שום מגע איתה.

אה, ועוד משהו

נראה לי שזו הזדמנות בשבילנו להוכיח, שפורום יכול לשגשג גם בלי גננת.

נראה לי שקצת מאוחר מדי

הפורום גווע כבר זמן רב. הפורום שפרח לפני שנים הוליד פורומים חדשים וחלק מהגולשים שהתענינו בשירה, במוזיקה עברית או לשון עברו לפורומים אחרים ואחרים לא באו למלא את מקומם. בזמן האחרון רוב הדיונים בפורום הם בעיקר בנושאי אקטואליה וכמעט לא נוגעים לתרבות עברית. ====== ופורום זקוק למנהלים, אחרת הוא הופך למרבצם של ספאמרים למיניהם ולטרולים. מנהל פורום אינו אמור להיות גננת אלא בעיקר איש נקיון וסדר וכמובן כתובת לתביעות משפטיות במקרה הצורך.

זה שאחרים לא באו למלא את מקומם

זה, לדעתי, שורש הבעיה של הפורום. כי הותיקים מתעייפים, בבחינת "כבר אמרתי את כל מה שיש לי לומר". אני לא חושב שספאמרים וטרולים הם הבעיה הגדולה של הפורום הזה.

כנראה שלא הסברתי את עצמי מספיק טוב

התכונתי שתפקיד המנהל הוא בעיקר לנקות את הפורום מספאמרים וטרולים, לא להיות גננת. מסכים איתך בקשר לבעיה בפורום.

סחה. ומה עם היתר?

היום קראתי על מישהי שנמצאת ב"טראומה" בשל מסר אישי שמישהו כתב לה, שהיה גס רוח ומגעיל. "טראומה", חבוב, לא פחות. הוא מוביל, הטרוריסט.

evanescent

New member
וואו, טוב שהגעתי לעמוד השני

כדי להבין את מהות הפורום ואת תחומי הענין ולראות אם יש לי מה לעשות פה. עכשיו אני מבינה שלשקול להצטרף יהיה רעיון רע מבחינתי...

למעלה