הפורום לא פעיל

limilu

New member
../images/Emo6.gif

מצויין

ויימס

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אז הוא באמת שומע קולות... (טוב, שיסתום שניה אוזניים) "היא מאוד הופתעה שעשיתי את זה" XD 'כמעטמשב' זה ממש חמוד... ואהבתי את העניין עם התחתונים. הוא רב עם הכלבים? זה קצת... מוזר. רוני, זה טוב, וזה מצחיק, מצחיק, מצחיק. אוקיי, יש לי עוד שאלות: הבחנתי בעובדה שבכל פעם שהוא משנה את דעתו מ'אי רצון להציל את העולם', ל'רצון להציל את העולם', זה נובע מכך שמישהו מעצבן אותו בכך שהוא רומז שהוא לא מכשף אמיתי. למה זה כל כך חשוב, ומה מבחינתו המשמעות של 'מכשף אמיתי' בכלל? אה, ומה אומרת לו התמונה הזאת?

ממף...

מצטער, פשוט קרוב משפחה שלי נהרג בשיטפון ביום שבת, והיו לנו כמה ימים קשים אז לא היה לי זמן להמשיך (ניחום אבלים, לווייה וכו'). אני כבר אמשיך.

limilu

New member
נקניקיות במילוי בשר?

[אני נשבעת שכמעט כתבתי בטעות "נעליים במילוי בשר". עד כדי כך זה נשמע נורא.]

Fingertip

New member
דרך אגב...

סתמרוח הוא שם משפחה, לא שם פרטי. קראו, למשל, את The Last Continent... אהד.

ויימס

New member
אני מתנגדת!!!

רק בספר הדבשת מוצג סתמרוח כשם משפחה, לפני כן סתמרוח זה שם פרטי, ובעצם כשמוצג השם המלא שלו הוא פשוט Rincewind of Morpork או משהו בסגנון.

Fingertip

New member
../images/Emo26.gif

האזכור הזה מופיע פעם אחת בלבד, וגם זה רק בזוג הספרים TCoM/TLF (לא זוכר איזה מהם) ש: 1) אנחנו יודעים שהם לא הכי עקביים עם שאר הסדרה. 2) במקרה הזה ספציפית אם אני לא טועה הוא הזכיר את זה בפני מישהו זר, או הוצג ככה בפני מישהו זר. זה לא בהכרח הופך את זה לנכון גם בתוך ההקשר. לעומת זאת, זה מאוד מסתדר עם המסורת שבנים בפנימיות קוראים אחד לשני בשמות משפחה וזה "נדבק". (גם בצבא ד"א) אהד.

Fingertip

New member
ועוד משהו שעלה לי לראש...

ל-Cohen the Barbarian קוראים Ghengis Cohen... אהד.

ויימס

New member
טוב, נו. ../images/Emo3.gif

אני ממש שונאת את זה שמציגים דמות במשך חמישה ספרים, ורק אז נזכרים לספר לנו שהשם הפרטי שלו הוא בכלל בובי (סתם דוגמא). אהה, חשבתם שקוראים לו קורניליוס? לא ולא!!! קוראים לו- מושיק קורניליוס! זה מבאס קמעה. חוץ מזה, Ghengis Cohen זה לא סתם כינוי שהוא החליט שההורד צריכים לקרוא לו בו? אני לא זוכרת את זה כשם האמיתי שלו, ומצד שני, קראתי את 'זמנים' רק פעם וחצי, וזה היה ממש מזמן.

Fingertip

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif (Interesting Times)

אין לי ספק שזה שם שהומצא רק אחרי שטרי החליט שכהן הולך לפלוש לאימפריה (גינג'יס כהן...). השאלה היא מתי הוא חשב על זה. לא נראה לי שלפני שהוא כתב את LF. אהד.

ויימס

New member
הממ, הוא בטח המציא את זה רק כשהוא כתב את IT

טרי הוא לא מהמתכננים.

morashty

New member
וזה פשוט דורש

את הציטוט מ"זמנים מעניינים" "Luck is my middle name," said Rincewind, indistinctly. "Mind you, my first name is Bad."

למעלה