הפורום לא פעיל

ויימס

New member
אז ב א מ ת יש לך קשרים עם השטן! ../images/Emo13.gif

סורי שאני לא יודעת פרטים חשובים והרי גורל כאלה.
אחרי הכל, אני לא בברנז'ה כמוך. (מקנאה)

ויימס

New member
רוני,

אני ולימילו החלטנו שאתה צריך להתחיל את שרשרת האירוחים החדשה.

ויימס

New member
floating around in a smog filled universe...

או לחלופין, צפה בתוך פיתה מלאה בעמבה.

limilu

New member
באמת תהיתי לפני כמה ימים,

מה קרה לפיתה של מלדיקט?

ויימס

New member
סבתא שולטתתתתתתתתתת!!!!!!!111

נראה לי שאני כותבת יותר מדי הודעות בפורום. לפני שהייתי מנהלת זה היה בסדר, אבל עכשיו זה גורם לכך שכל הפורום נהיה כחול.

Athaclena

New member
לא, באמת??

מה לעשות, אני עסוקה מכדי לדבר עם עצמי בפורום כל היום. ויימס, בהודעה זאת בלבד את נחשבת "עצמי"

ויימס

New member
אני נחשבת עצמך? הא..? ../images/Emo12.gif

אה, אוקיי, הבנתי.
זה היה קשה, אבל בסוף... וווי, אני מתגעגעת אליך!

הספה - פרק א'

- שלום לכם גבירותיי, רבותיי, גמדיי, טרוליי, ערפדיי, דרקוניי ועוד יצורים מוזרים, וברוכים הבאים לפרק הראשון של "הספה" - תוכנית הריאליטי הגדולה ביותר (והיחידה) בעולם הדיסק. ברגעים אלו ממש השדונים הקטנים בתוך המסך שלכם מעבירים אליכם אותי בשידור חי מהאולפן שלנו! וכעת, לפני שאנו מתחילים, נעבור להודעה קצרה מפי נותני החסות שלנו.
- אוהבים נקניקיות?!
- כן!
- חדש ברשת דוכני "נקניקייה בלחמניה קנו אותן מהר מהר כשהן חמות זה עולה רק שני דולר ואני ח.ג.ב.י", נקניקייה במילוי בשר!
- וואו, הנקניקייה הזאת, ממש טעימה! באמת!
- ניתן להשיג בכל דוכן של "נקניקייה בלחמניה קנו אותן מהר מהר כשהן חמות זה עולה רק שני דולר ואני ח.ג.ב.י", ברשות דיבלר את דיבלר בע"מ.
- כן! חזרתם אלינו לתוכנית הריאליטי "הספה", בה נארח כל פעם כמה מהדמויות הפסיכוטיות ביותר בעולם הדיסק, וננסה לברר מה הן הבעיות הנפשיות שלהם. הם, כמובן, לא יודעים כלום, הם חושבים שהם באים לפגישה רגילה עם אחד מהפסיכיאטרים הרגילים של אנק מורפורק... הם לא יודעים שהם מצולמים במצלמה נסתרת. עכשיו ששש... אני חושב שמגיע ראשון המטופלים שלנו.
- שלום אדוני.
- שלום.
- כן, אפשר לעזור לך?
- אההה... קבעתי פה פגישה...
- כן, מה השם?
- השם הוא סתמרוח, סתמרוח... אה, סתם סתמרוח.
- שם משפחה?
- אמרתי, סתם סתמרוח.
- שם המשפחה שלך הוא סתם?
- לא, לא, פשוט אין לי שם משפחה.
- הו, אני מבינה, אדוני... כבר נתקלנו במקרים כאלה.
- לא, את לא מבינה, באמת אין לי שם משפחה.
- בוודאי, אדוני. אני מיד מכניסה אותך אל הדוקטור.
- וזכרו, אנחנו גם מקבלים שאלות מהצופים. יש לי פה באוזן קופסה, ואתם יכולים תמיד להתחבר ולהגיד לי באוזן שאלות לשאול את המטופל שלנו. מי יודע, אולי אפילו תוכלו לעזור לו עם הבעיות שלו. אתם זוכרים את המספר שלנו - 979 דרקון.
- מה דרקון?
- הו! שלום לך! מה השם?
- סתמרוח.
- סתמרוח מה?
- אוך, פשוט סתמרוח.
- פשוט סתמרוח? זה שם מעניין. ובכן, אדון פשוט...
- לא, לא, זה רק סתמ... הו, לא משנה.
- כן, כן, בוודאי. סתמרוח, קודם כל חשוב שתבין, שאני הוא הידיד שלך, אני פה כדי לעזור לך, אתה באת לפה בתקופה קשה של החיים שלך...
- לא, אני לא.
- המממ... לא?
- לא במיוחד... היו לי תקופות הרבה יותר קשות... הייתה לי תקופה שהייתי במימד מלא ביצורים מעוותים שרוצים להכחיד את המציאות.
- בוודאי שהיית, בוודאי.
- באמת! תגיד, למה יש לך פה מכשיר גדול ומרובע עם עדשה של זכוכית?
- מה? הו, זה, זה סתם קישוט שקיבלתי במתנה מאחד מהמטופלים שלי.
- מטופלים? אתה רופא?
- אני פסיכיאטר.
- אההה... אז אני מניח שאין לך הרבה מה לעשות איתי.
- הממ?
- אני בריא בנפשי, בפעם האחרונה שבדקתי.
- באמת? שום בעיות?
- שום דבר.
- הו, זה מאוד מעודד לדעת, בהחלט. אני מצפה שתוכל לעזוב אותנו... כלומר, אותי, את המרפאה, בקרוב. אכפת לך, אגב, אם אני אחטוף לי משהו לאכול? הקריינות ה... כלומר, עושה אותי נורא רעב.
- לא, מה פתאום.
- חכה רגע.
- הלו! מזכירה?!
- כן דוקטור, אין צורך לצעוק, אני שומעת אותך מעולה.
- בסדר!!! מזכירה, תוכלי להביא לי משהו לאכול?!?!
- אין בעיה, אני כבר אביא את זה למשרד שלך.
- בסדר!!!! אני סוגר עכשיו!!!!!
- הנה, דוקטור, האוכל שלך.
- תודה רבה. בדיוק דיברתי עם אדון פשוט כאן והוא סיפר לי שהוא כבר מזמן בלי שום בעיות נפשיות.
- בוודאי, דוקטור.
- אההההההה....
- המממ?
- אההההה... ת... ת.. ת...
- אני לא שומע אותך, דבר ברור.
- ת.. תפ... תפוחי אד.. ד...
- מה? הו, כן, אלו תפוחי אדמה.
- ד... ד.. ד... מההההה...
- אהה, כן, בוודאי. בכל מקרה, מאחר ואין לך שום בעיות, אני חושב שעכשיו נעביר את השאלות לצופים בבי... כלומר, אני אחשוב על עוד שאלות, שקולות ילחשו לי בראש.
- תת... ת.. ת... אאאהההההההה....
- כן, אממ... אני מחכה לשאלות מהבית.
- תפוח... חי... א... ד.. ד... ד...

ויימס

New member
והצופים בבית אומרים: ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חזק, חזק, חזק וברוך!!! אביר תהיה להוד מעלתה!!! כבר הרבה זמן שלא צחקתי כל כך.
עלה והצלח. הו, סתמרוח... מרגע שזה היה האייקון החבול הבנתי שזה הוא...
הפרסומות בהתחלה היו ממש מבדרות- היה גאוני לקשר את "אוהבים נקניקיות" לדיבלר. סתמרוח אמין וחמוד... ו... הו, סתמרוח!
האם הוא אי פעם יזכה לאכול תפוחי אדמה?! אדון פשוט
היי, זו במקרה המזכירה של כנרת, שפוטרה עקב כך שהם לא עושים שום דבר בכל מקרה ולכן אין לה עבודה? שאלה- אנחנו הצופים באמת אמורים לשאול שאלות? כאילו, זה אינטראקטיבי?
אפשר להזמין בפעם הבאה את ויימס? כי מבחוץ הוא נראה שפוי, אבל בעצם כמה ברגים מסובבים לו שם... אני בטוחה שמשהו לא בסדר... לסיכום, אחלה רעיון לפינה. רוני-צ'אן!!!!! (מחבקת את רוני עד שנשברות לו כל העצמות)

כן, זה אינטראקטיבי

וכן, תשאלו שאלות... מפיקי תוכנית "הספה" יחליטו את מי להביא בפעם הבאה, אך הם בהחלט יקחו את הצעתך בחשבון.

ויימס

New member
סתמרוח היקר, |מוחה דמעה|

אני חוששת שמהמקור לחלק נכבד מבעיותיך הוא כמובן, בילדות. אנא ספר לנו, היכן גדלת? האם כילד נמנעו ממך לעיתים קרובות תפוחי אדמה? האם הפכת למכשף רק עקב תסביך שגרם לך לחרדה מהמין הנשי, וכמו כן, מנין הכשרון המופלא שלך לשפות?

המשך א'

- אז, אדון פשוט.
- סתמרוח...
- כן, כן, כמו שאמרתי. ובכן, אני רוצה לשאול אותך עוד איזו שאלה שבדיוק חשבתי עליה.
- אממ... אוקיי, אם אתה רוצה, רק אל תביא לעצמך עוד אוכל...
- כן, כן... ובכן... אהה... חזק, חזק, חזק וברוך!!! אביר תהיה להוד מעלתה!!!
...
- אה? ...
- אההה... זו במקרה המזכירה של כנרת, שפוטרה עקב כך שהם לא עושים שום דבר בכל מקרה ולכן אין לה עבודה?
- מי?
- ה... אהה... מזכירה.
- לא יודע, היא לא נראית לי מנגנת בכינור, אבל יכול להיות.
- הממ... אוקיי, ונעבור ל... אהה... אחלה רעיון לפינה. רוני-צ'אן!!!!!
- אהה...? אה, סתמרוח...
- כן, כן.
...
- תגיד, זה ירגיש לך יותר נוח אם נחליף מקומות?

המשך ב'

- ובכן, אדון פשוט... הרגע עלה בדעתי שבכלל לא שאלתי אותך על הילדות שלך.
- ובכן דוקטור, נולדתי לאמא שלי. זה היה מעשה מאוד לא רגיל והיא מאוד הופתעה שעשיתי את זה. קראו לה כמעטמשב... את האבא לא הכרתי, אני חושב שברגע שהראש שלי יצא החוצה הוא הלך להשתכר בפאב המקומי ולא חזר... זה היה באנק מורפורק, אתה מבין.
- והאם, אה, תפוחי אדמה נמנעו ממך לעיתים קרובות כשהיית צעיר?
- תתת... ת.. ת... ת...?
- אני רואה שקשה לך עם הנושא.
- כן... כלומר לא, כלומר כן... לא, אפשר להגיד תחתונים?
- מה?
- במקום הה... ת... ת..
- תפוחי אדמה?
- אאההההה....
- טוב, בסדר, שיהיה. אז... האם תחתונים נמנעו ממך לעיתים קרובות כשהיית צעיר?
- למען האמת, לא, היו לי הרבה תחתונים כשהייתי ממש קטן. עד שאמא שלי ברחה גם היא בישלה לי כל יום, אתה מבין, ומה שהכי אהבתי שהיא בישלה היה תחתונים.
- תחתונים?
- כן, כן... היא בישלה תחתונים כל כך נהדרים. תמיד ידעתי שאני יכול לחזור הביתה אחרי המריבות השכונתיות עם הכלבים ותמיד תחכה לי על השולחן צלחת של תחתונים...
- של... אה... אתה אומר... תחתונים, הא?
- כן... תחתונים זה אולי הדבר שאני זוכר הכי טוב מילדותי... הטעם שלהם, המרקם, הריח...
- של התחתונים?
- כן.
- הומ, אכן, תחתונים מעני... אה, סיפור מעניין.

למעלה