הפורום לאן?

הפורום לאן?

למעט הבלחות פה ושם ולמרות שבקיץ הפורום היה די פעיל לאחרונה הוא שוב מדשדש איזה רעיונות אתם יכולים לתת כדי להעיר אותו? האופציה השניה היא סגירת הפורום וחבל כי אני חושבת שלפורום יש זכות קיום ויש פוטנציאל לא ממומש

שבי38

New member
מקווה שלא יסגר

יהי חבל אם כן.פשוט בפורום הורות אחר שגלשתי הרגשתי ממש סבתא ואני בסך הכל בת 40, ופה פתאום נשים בנות 45 מדברות על הריון .כיף!!! לא יודעת מה להציעה כדי להחיות את הפורום , שוב בפורום האחר תלונות על חמה או גיסה עוררו תמיד תגובות
. לי אישית אין חמה אז אין לי על מי להתלונן .

אחד היתרונות בפורום זה שבחלק גדול מהמקרים

אין חמה שתעצבן...(חבל שאין אייקונים בעבודה) ומהגיסה בגילינו לרוב לומדים להתעלם.

ריטה1

New member
מאוד מקווה שהפורום ימשיך להיות פעיל

אחרי שסגרו לנו את הורים אחרי טיפולים, חסר לי בית חם, ופה זה פורום קטן ונחמד ותמיד כייף לכתוב. לא לגמרי מתחברת לכל הפורומים ההמוניים הצעות יעול: הצעות לדיון- אפשר להעלות כל שבוע נוסע מעניין לדיון,כמו כתבתי שבוע שעבר על הערות של בני משפחה לילדים שלנו. להזמין אורחים, כמו שהיה האירוח של הבחורה מעושים שוק, אם אני לא טועה, אני בעייתית עם שמות, אבל היה אירוח מדהים, פורה, שרבות נטלו בו חלק. אשת השבוע?

לגבת שיתוף פעולה אני בודקת

אשת השבוע - אנחנו מעטות מידי נושאים לדיון - אני יחשוב על של מיני נושאים מעניינים ואולי אביא אנשים מעניינים מפורומים אחרים להתארח אצלנו כי בשיטוטי בתפוז אני נתקלת בהמון אנשים מעניינים אשמח לעוד רעיונות

ריטה1

New member
דוקא אשת השבוע, במצב של פורום מצומצם

זה הכי כייף, פורום ענק, לכי תיזכרי מי זאת מי. נכון השירשורים לא יהיו אולי ארוכים מאוד, אבל עדיין לדעתי נמחד, שווה לנסות. ונ.ב: חייבת לפרגן לך, את באמת משקיעה המון תשומת לב ועובודה קשה בניהול הפורום, וזה כייף. עדיין זוכרת לך עוד האירוח בבית שלכם, לפני משהו כמו 8 שנים, שהקטנה שלי היתה תינוקת, רואים שאת אחת משקיענית עם נשמה!!!!

כן ושמנו אותה בלול של נתנאל שהיה בן שנתיים

בערך ולא הבין מאיפה נחתו עליו כל האנשים האילו והייתי אז בהריון שלא הצליח להחזיק מעמד

ריטה1

New member
ואו איזו נוסטלגיה אה?

אכן מתגעגעת לימים הראשונים של הורים אחרי, שהיתה קהילה קטנה ונעיצה, שכולם הכירו אחד את השני, היו המון מפגשים. בגלל זה לדעתי פורום קטן הוא נעים. כמו להיות במשפחה

העניין שלא תלוי רק בי

פורום צריך להראות מינימום פעילות כדי להצדיק את המשך פעילותו אצלנו בחלק מהזמן זה אכן כך ובחלק לא - אולי עכשיו בגלל החגים הפעילות היא מינורית ואחרי החגים תהיה עליה ברמת הפעילות הורים אחרי טיפולים עם פעילות הרבה יותר גדולה נסגר מהסיבה הזו - עקב ירידה דרמטית בהקף הפעילות מידי פעם אנחנו מצליחים למשוך לפה גולשים מבחוץ אבל הם לא נשארים וחבל

ריטה1

New member
אולי אפשר לבקש מתפוז לפרסם את הפורום

בפורומי תפוז השונים, הורים לתינוקות, להיות הורים וכד'. לתזכר שיש פורום כזה וכזה שמיועד לאוכ' הזו והזו, אני רואה את זה כל הזמן בכל מני פורומים

דינהלה1

New member
../images/Emo20.gifצהרים טובים

גם אני חושבת שיש לנו פורום נחמד, למרות שהוא לא גדול לדעתי הוא מצליח, כי כמו שאמרו כאן בפורומים של רבי משתתפים לפעמים חשים שהולכים לאיבוד, לא זוכרים מי זה מי... מצד שני זה לא מספיק להכנס לפורום רק כדי לקרוא
. צריך גם להשתתף וליזום הודעות ושרשורים מעניינים, כי מה שיכול להרים או להוריד פורום זה ההענות של הגולשים בו. מנהלת הפורום מתאמצת מאוד אבל כל אחד צריך לתת כתף כדי שהפורום שלנו ישאר. נכון שלא קל עם הילדים העבודה, עבודות הבית והכל...אבל אם אנחנו רוצים לשמור על המקום הנחמד שלנו כל אחד צריך קצת לתרום
כמה רעיונות שחלקם העלתי גם בעבר: לעשות פינות קבועות, אם יש גולשות שמוכנות לקחת על עצמן, לדוגמא: פינת הצרכנות/מבצעים, פינת התיעצות בנושאי ילדים וכו... להפיץ שרשורים בעמוד תפוז הראשי/, לפרסם את הפורום שלנו בפורומים אחרים ושיתופי פעולה. העלתי בעבר רעיון לשנות את שם הפורום לשם יותר כללי כדי להרחיב את קהל היעד שלנו ולמשוך גולשים שעד היום לא הזדהו עם שם הפורום שלנו, לדוגמא: משהוא בסגנון: הורות בגילאי 40+. הרעיון הוא שיש אמנם פורומים של הורים ברשת אבל יש הבדל שמבטא בשייח שמתקיים בהתאם לגיל הגולשים, גם הורים שהביאו ילגים בגילאים צעירים יותר והיום הם מבוגרים יותר יכולים לתרום הרבה מניסיונם. שיהיה לכולם יום מקסים

דינהלה1

New member
לא מוותרים עליך כל כך בקלות...

אולי הניסוח שלי לא מתאים, כוונתי היתה לנסח שם שיהיה יותר מזמין להורים שכבר הגיעו לסביבות גיל ה40. שכבר עברו דרך בחיים, זה מזכיר לי כשחיפשנו דירה אז אחד המתווכים כינה אותנו "זוג צעיר" בגלל הגילאים הצעירים של הילדים
טוב..זה היה לפני שנתיים...

ר ע נ נ ה

New member
המשך הפורום

אירוחים זה מפתח עיקרי - בכל מיני נושאים ואז להזמין מפורומים שכנים כדי שייחשפו לפורום הזה. מה שמעניין אותי: חינוך לעצמאות, התמודדות עם כעסים של ילדים, גבולות, גמילות למיניהם, פענוח של אלמנטים בציורים/כתב יד, תזונה טובה לילדים ולאמהות, הרגלי שינה של ילדים, טיפים בלבוש או/ו באיפור לאמהות, עבודות יד/ יצירה לילדים, משחקי חברה לילדים בטח יש עוד המון.... פינות קבועות של גולשות זה גם נחמד כמו פינת צרכנות, פינת קיטורים, פינת פנינים. מידיי פעם כדאי לעשות שרשור היכרות. בהזמנה לפורום בפורומים אחרים, לשנות את מהות הפורום כלומר שכל מי שמרגישה שהיא בהורות מאוחרת או כרגע יש לה ילדים קטנים והיא כבר לא צעירה מאוד שתרגיש חלק מהפורום. אישית מאוד אצטער אם הפורום ייסגר.

למעלה