הפורום כאן בקושי זז

הפורום כאן בקושי זז

מה הפלא..?? הרי כלום לא יעזור יש חוק מהתורה שנקרא "ועשו שונא ליעקב.." לא יעזר כלום!!! חבורת נאיבים חחחחח

רוב הערבים עזב מזמן

מאחר וככל הנראה הם מעדיפים דיונים עם עצמם נוסח "תשמע מה עשו לי אתמול...", "אתה צודק...איזה גזענות...", "איזה קורבן אני...", "נכון אתה קורבן..." כנראה שאין רצון לדיון אמיתי, מי ישמע כאילו מדובר בעדיני נפש שנעלבו ממשהו... הרבה יותר קל להתבכיין מול מקהלה אוהדת של חברים ויהודים שמלקקים להם מאשר דיון רציני...

גם כי כל רמז לאחריות ערבית נמחק כהערה גזענית

אם אני מנסה לפתוח דיון ביחס של האוכלוסיה הערבית הפלסטינית בישראל ליהודים, אז הוא נמחק מיד בטענה שהוא "גזעני". כלומר, מה שמותר לכתוב כאן זה כמה היהודים רעים והערבים טובים, אבל לרמוז שגם לערבים יש איזו אחריות לסכסןך? חס ושלום! לדוגמא, לפני זמן שאלתי כאן מדוע הבדווים (אלו שנתפסו בחשד לאונס בצפון ובערד) אינם אונסים צעירות בדואיות אלא מחפשים יהודיות כדי לאנוס אותן וניסיתי לברר האם יש בה ביטוי מסוים של יחס הבדווים ליהודים. הידיעה נמחקה מיד.

זה בגלל

שכל מיני "יפיי נפש" מנהלים את הפורום הזה לקקני התחת הערבי הנאיבים שחושבים שכשהערבים ירצו לזרוק אותנו ליים אז בהם יתחשבו ויגידו הם היו לצידנו.. "עשו שונא ליעקב" הם רוצים לראות את כולנו מחוסלים בלי יוצא מן הכלל

למעלה