אתם שניכם חסרי יצירתיות בצורה מופלאה...
ע עודד 24 New member 24/6/02 #66 הבנאדם, פשוט חסר טקט לחלוטין... מנסה בכוח, מתחת לאדמה איך לעצבן ואיך לתקוע לאנשים. נראה לי שאני אוסיף זאת לשרשור "ההומואים האלה".
הבנאדם, פשוט חסר טקט לחלוטין... מנסה בכוח, מתחת לאדמה איך לעצבן ואיך לתקוע לאנשים. נראה לי שאני אוסיף זאת לשרשור "ההומואים האלה".
M MARMELAD New member 24/6/02 #67 חבר´ה בואו ננסה לא להתרגש......... לדעתי כולכם כתבתם בצחוק וקראתם ברצינות.....
ח חזי חילזון New member 23/6/02 #58 פרימדונה אחותך הצולעת ../images/Emo2.gif אני לא יודע למה עודד מסוגל, אבל שאותי מעצבנים, אני מסוגל לפרק אנשים, שגם רופא לא יצליח להרכיב.
פרימדונה אחותך הצולעת ../images/Emo2.gif אני לא יודע למה עודד מסוגל, אבל שאותי מעצבנים, אני מסוגל לפרק אנשים, שגם רופא לא יצליח להרכיב.
M MARMELAD New member 23/6/02 #59 מי פרימדונה? אני לא פרימדונה? למי אתה קורא פרימדונה? בוא בוא נראה אותך גבררררררררררררר
B BlueCat New member 23/6/02 #62 או, למישהו דרכו על האגו? גדול! ואני לא מדבר רק על גאיץ´, זה ששירשרתי אליו זה רק כי הוא מבקש כל הזמן. דיברתי על כל השלושה שלמעלה (למעלה^^^)
או, למישהו דרכו על האגו? גדול! ואני לא מדבר רק על גאיץ´, זה ששירשרתי אליו זה רק כי הוא מבקש כל הזמן. דיברתי על כל השלושה שלמעלה (למעלה^^^)