הפורום והבגרויות

הפורום והבגרויות

כבר אפשר לשים לב לניצני האטה בפורום שלנו. לרובנו יש השנה בגרויות ועכשיו זה הזמן ללמוד בקצב ולדחוס את כל החומר )חשבונאות 3 שנים) לתוך הראש עם עוד 9 (!!!) בגרויות בחודשיים וחצי :-( קורט רואה שהפורום בהאטה, אנשים פחות כותבים, יותר מתעסקיפ עם הלימודים. לאנשים אין זמן להכנס ולכתוב ועד אמצע יוני יקח שבוע לעבור דף. גם קורט מצטרף השנה לאנשים שלומדים, וגם הוא מצמצם בכתיבתו. אז מה אתם אומרים יקרה לפורום בשלושה חודשים האלה?

לא הייתי כאן לפני שנה.

אבל אני יודע שפורומים אחרים נשארו שוממים בתקופה של הבגרויות.

בתקופת הבגרויות לפני שנה

(אגב, ב- 24.4 הפורום חוגג שנה)כמעט כולם קיטרו על הבגרויות. הפורום אז לא חי בקצב היסטרי של דף ביום - כמו עכשיו, אלא בקצב הרבה יותר נחמד של דף ב 3 או 4 ימים אפילו, אז גם לא היתה האטה בגלל הבגרויות.

luka

New member
וואלה... נקודה טובה

אבל אין מה לעשות, לימודים קודמים לכל, לפחות לפורום... לאינטרנט ולמחשב בכלל... חוץ מזה תמיד יש את השישסטים (אני, אני, אני!!), ואת החמשושים שישארו פה בזמן שהשאר ישקעו בחומר וחומר לבגרויות... שיהיה לכולכם בהצלחה, זה מה שחשוב, לא?!

Ey@L

New member
ממתי אין לשישסטים בגרויות?

3 בגרויות + 3 מגנים לא מספיקים. כאשר יש לי חודש רצוף של כל שבוע מגן או בגרות...

N0

New member
מה ?

לימודים קודמים לכל ? מה אתם מאכזבים את N0... נכון אתם לא צריכים להישאר פה עד 3 בלילה כשיש בגרות בפיזיקה יום אחרי אבל בכל זאת י``ב ! אחרי יום רביעי אין יותר לימודים רישמית וי` וי``א אצם גם ככה בטח מתחילים עכשיו תקופת הברזות עצבנית... אם תסתכל על זה מהצד של N0 תראה שיש יותר זמן רק שעכשיו אנשים (N0) יתחילו לקטר על הבגרות בספרות שיש להם עוד שבוע. N0

למעלה