הפורום השקט......

omer g

New member
הפורום השקט......

ביום שבת האחרון התקיימה לה בשקט מופתי אליפות ישראל בניווט רכוב בצורה די מפתיעה הפורום של הענף גזר על עצמו שתיקה מפחידה...... אם כל מה שאליפות ישראל מוציאה בפורום זה שירשור שעוסק כמו כמעט אחרי כל תחרות בשנה האחרונה על השאלה "האם יש למקם תחנות בתוך השטח או רק על שבילים"...... מה עם ברכות לזוכים (ומגיע להם)? תודות למארגנים (גם להם מגיע)? חוויות (אני בטוח שהיו)? ניתוחי ציר (למרות שמספר תחנות הייתה דרך אחת ברורה להגיע אליהן היו גם מספר תחנות בהן היתה אפשרות בחירה) בקיצור......צריך קצת לעורר אותכם פה (אולי מישהו יגיב למה שאני כותב פעם).....אנחנו באמצע העונה....להתראות בניווט הבא עומר

IlanShacham

New member
למה להתלונן במקום לעשות? ../images/Emo8.gif

תברך את הזוכים, תודה למארגנים, ספר חוויות ותן את ניתוח הציר שלך
אני נעדרתי מהניווט כך שכל מה שאני יכול לעשות זה לברך את הזוכים (סחטיין, גל!) ובעיקר לשמוח על כך שחמשת המקומות הראשונים (בעילית) היו בטווח של כ 6 דקות, מה שמראה שיש תחרותיות ועניין. וסחטיין גדול גם למפי (אסף עמיעז) הצעיר שבלי בושה קפץ ישר למרומי העילית.

omer g

New member
תסתכל קצת מטה

אני ברכתי והודתי למארגנים ניתוח ציר.....קצת בעייתי....אין לי סורק וקצת קשה להסביר את הבחירות בלי לראות......

אכן

עומר צודק. חבל שעד כה לא היתה התיחסות רבה במיוחד לאליפות שהיתה. אני הגעתי רק כעת לשילוב של זמן+מחשב+אינטרנט, אז אני מקווה שעוד יש כמוני, ושלא הסתיימו השרשורים. קודם כל, היתה תחרות מצוינת ולמעט התקלה של תחנה מספר 2 בארוך שנעלמה מהשטח, היה בהחלט ניווט מצויין. המפה החדשה וקנ"מ השונה היו מעניינים וטובים. חסרו לי סימונים כמו גדרות. המסלול היה נהדר, ובאורך והפרשי גובה מתאימים. להערכתי "זמן המנצח" בקנ"מ ישראלי היה לפי תקן 90 הדקות או פחות. זה היה קורה בודאי אם הייתי בוחר ציר טוב יותר בין 6 ל-7 ובין 7 ל-8 (בשני המקרים צ"ל דרך ציר הרכס הראשי). ולתוצאות - התחרות חזרה לעילית - תראו איזה צפיפות בצמרת - הפרש של כ5 דקות בין חמשת הראשונים - זה כבר מזמן לא קרה. זה נהדר שיש כוח חדש (וצעיר). נראה שיש הזדמנות מצוינת להציג נבחרת טובה וחזקה יותר באליפות העולם בפינלנד. ומילה אחרונה למזג האוויר - אי אפשר היה לצפות לטוב יותר. אגב, ראיתי רוכב אחד בסיום מכוסה בבוץ כולו+אופניו - מעניין איפה מצא כל-כך הרבה בוץ ולמה נכנס פנימה.

עומר צודק, באמת קצת נרדמנו,

הניווט היה מאורגן טוב ובהחלט צריך להודות לדן ולכל הצוות ממועדון גליל. לפי לוח התוצאות היו 70 משתתפים, מספר נמוך לאליפות הארץ וחבל, האשם נראה לי בכל זאת במזג האויר (שהיה נפלא), או יותר נכון בתחזית מזג האויר שהפחידה אנשים וגרמה להם להישאר בבית. ברכות לגל כהן ולשני הבחורים כארז שלנו וגם ליוני שהגיע מאוד קרוב. כל הכבוד ענקי לאסף, שכנראה ויתר על מקום ראשון ודאי בקבוצת הגיל שלו כדי להתחרות במקצה העילית.

למעלה