הפורום המקסים הזה...

mutredet

New member
הפורום המקסים הזה...

רציתי להצטרף לקריאה להיות יותר פעילים בפורום. אני חולה ב OCD מאז שאני זוכרת את עצמי, בתור ילדה מאוד קטנה ( לפחות מאז גיל 6 ), אולם אובחנתי כחולה רק לפני שנה במסגרת אישפוז במחלקה להפרעות אכילה בתל-השומר. עד אז חשבתי שאני סתם דואגת יותר מדי, ולא הבנתי עד כמה אורח החיים שלי הוא לא נורמלי. כשאובחנתי והרופאות במחלקה ביקשו להתחיל בטיפול תרופתי, נבהלתי כל כך. נבהלתי גם מעצם ההגדרה וגם מהטיפול התרופתי, שעד אז נחשב בעיניי לטיפול שניתן לחולי נפש בלבד. נבהלתי מהשינויים הללו שפתאום נכנסו לחיי, פתאום אני חולה בעוד משהו, ועוד אומרים לי שזה בגלל הפרעות ביוכימיות במוח. חשבתי שאני מופרעת ולא רציתי לקחת תרופות. אז גיליתי את הפורום OCD הנפלא שבזמנו היה ב IOL . כתבתי שם הודעה זועקת לעזרה, להרגעה. היו שם האנשים הכי מקסימים, שנרתמו מיד לעודד, לספר, להסביר ולהרגיע. הבנתי שם שאפשר לחיות עם המחלה ושהתרופות הן לא דבר נורא, ושהן עשויות אפילו לעזור. רק אז הבנתי שאני לא חייבת לחיות כך, בסבל, בדיכאון, בחרדות, בכפייתיות. בעזרתם האדירה של חבריי לפורום ולמחלה הסכמתי לקבל טיפול. האמת היא, שלי התרופות לא ממש מצליחות לעזור. הן עוזרות לי לדיכאון, אבל לא לחרדות ולכפייתיות. לאחרונה הוסיפו לי גם ליתיום שאמור לסייע. אני מחכה לראות את השפעתו. עכשיו התחלתי ללמוד באוניברסיטה וזה כמובן הגביר את החרדות והחריף את הכפייתיות, וזה קשה לחיות כך, בייחוד כשאני מודעת למצבי וזה כואב לי. אבל איך נפטרים מזה? אוהבת אתכם נורא.

תואר @

New member
מוטרדת- אנחנו7 אוהבים אותך יותר.

שמחה שניפתחת וכתבת ככה על עצמך,זה מעיד על מצב רוח,, אמון בנו והרגשה טובה. מאחלת לך נשמה שכל מה שתבקשי יתגשם אמן! אוהבת אותך מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד- מיקי

neta_k

New member
למוטרדת שלום

כפי שאת יודעת אני חדשה בפורום זה. התרגשתי מאוד מהודעתך כי גם אצלי אובחנה כפיתיות בעקבות הפרעת אכילה. אני לוקחת ציפראמיל ונדמה לי שגם את? אני לוקחת ציפראמיל רק חודשיים והיום העלו לי את המינון ל - 60 מ"ג, כלומר אני רק בתחילת הטיפול ואין לי ממש עצות מענינות לתת אלא בעיקר שאלות. אני מקווה מאוד שיסתדר לך עם הליתיום ובכלל וגם בהצלחה עם הלימודים, זה נראה לי צעד חשוב שאת עושה. שלך נטע

mutredet

New member
נטע ותואר המקסימות!

תודה תודה תודה. יש לנו הרבה במשותף. אני תמיד פה בשבילכן, ותודה לכן על שאתן פה בשבילי גם כן. שלכן תמיד.

תואר @

New member
מוטרדת- אני תמיד אהייה כאן לצידך ../images/Emo23.gif

כל פעם אני חושבת עליך, מה שלומך מתוקה ואיך את מריגשה בימים אלו? אני חושבת שאת מרגישה יותר טוב קצת נכון - או שמא אני טועה? אני תמיד אהייה כאן לצידך ואחזיק לך אצבעות בכל מטרה יעד או כל דבר שתעשי או תחליטי ללכת עליו כמו שאומרים. שלא תחשבי שאם אני לא כותבת לךכל כך הרבה אז אני לא חושבת עליך. אני אוהבת את כולן וכולם כאן תמיד מוכנה לעזור אם רק תבקשו אם רק אפשר , ואם רוצים תמיד אפשר. עלי והצליחי בכל אשר תפני נשמה טובה- אוהבת אותך מאוד- מיקי

למעלה