הפורום הזמני חזר :)

SsomeoneE

New member
הפורום הזמני חזר :)

http://rand.pointserv.net/index.php?act=idx אתם מוזמנים להיכנס :)

Meytar 888

New member
השיר שלנו-תקצירים 5-14../images/Emo58.gif

פרק 5: דברי עכשיו ילדה, אני שומעת:רני מזועזע מתוצאות החלטתו. שירי מבקרת את דובה. אריה וייס מבקש מנינט לבדוק את מצבו של רני. חלי שוברת את ליבו של ציון. הבנות מקבלות לחדר דיירת חדשה. לילי מבקרת את נורה.
פרק 6: את מוכרת לי מפעם: נינט עוזבת בזעם את דירתו של יותם. נינט, רני, שמש וחלי נפגשים בפאב. חלי מסיימת לכתוב את התסריט לדרמה היומית. יונתן נפגש עם לילי כדי לדבר על הקריירה שלו. יותם מנסה לפייס את נינט.
פרק 7: כל יום שבא והולך הוא נצח בלעדייך: נינט מקיאה את כל מה שהיא בלעה. נורה מסיימת לחקור את ניקי על ליל היריות. שוקי מתעצבן. אודי ורם מבלים בפסטיבל ראש פינה. נינט מפתיעה את רני ויונתן בבקשה מוזרה.
פרק 8: שלא ייגמר לי הלילה: נורה מרותקת מהראייה שניקי מציג לה. רני ויונתן משכנעים את נינט לדבר עם יותם. נינט שרה לרני שיר ערש. אלינור מבקשת מציון להתלוות אליה לבדיקה רפואית. נורה חוקרת את לילי גולד. אריה מבקש מרני בקשה שמותירה אותו המום לחלוטין
פרק 9: שלח לי שקט: רני ניצב בפני ההחלטה הקשה ביותר בחייו. נורה ספקטור מעוניינת לעשות מעט סדר במצב. אודי משיק את הסדרה של חלי. נינט ורני מתקרבים והלהקה מכינה את עצמה לפרידה מרגשת
פרק 10: קרה לנו נס: נינט ורני במבוכה. צוות בית החולים במבוכה. גם אריה וייס במבוכה. בלופט מתרקמת ארוחת פרידה שיוצאת משליטה וכולם מחפשים את רני שיסיים את הפרק במבוכה כפולה ומכופלת
פרק 11: בעיות זכרון קשות במסדרונות בית החולים. יותם לא מוכן לוותר על נינט שלא ממש משתפת פעולה. שירי והראל מגלים שהם בצרות. רני מתערער ונורה ספקטור שבה לבית החולים ומציגה כשרון חדש ואקזוטי
פרק 12: נורה ספקטור מודאגת מאוד. כדי להגשים את התכנית הגדולה שלו יונתן פורץ בקריירה חדשה שמשעשעת את הלהקה. שי ונינט מתעמתות. תומר מאוכזב משמש וחברה חדשה מגיעה ללהקה ומותירה את כולם פעורי פה.
פרק 13: רני זועם על יונתן. נורה ספקטור מגלה גילויים חדשים שקשורים לה עצמה. שירי נחקרת. רונית מלמדת את שי שאסור אף פעם לאבד תקוה. יונתן עובד על הפתעה וטל מתחיל להתאהב ומקבל הצעה נפלאה ואיומה.
פרק 14: יונתן מספר לרני את סודו. נורה ספקטור מוזעקת לבית החולים. שמש פוצחת במעקב אך נתפסת ופיקניק רגוע שנינט מארגנת מסתיים בדרך לא צפויה שתסבך אותה כהוגן בעתיד.

Meytar 888

New member
../images/Emo58.gif

נראה לי שבפרק 10\11 תמרה תתעורר...אבל הולכים להיות שבועים מעניינים

OנעמונתO

New member
אויייי תודה מאמי..

מאיפה לקחת הכל? כי באתר יס רק עד יום חמישי...

למעלה