הפורום הזה.. נהיה מעפן
A avitalp New member 29/4/01 #2 אז.. מה אתה עושה כאן? חזור לפלירטוטים שם מעניין לאללה מלא חוכמת-חיים והומור שנון נפעמתי....
K KONFUZ New member 29/4/01 #7 ואם..אבל רק אם.. נהיה רציניים הפורום ההוא ..הוא הפורום הכי טוב שראיתי.. כי שם הבולשיט נאמר כבולשיט ולא כהגיגי אינטיליגנציה בלירה וחצי! קונפוז(שעורו עבה מכדי להעלב!)
ואם..אבל רק אם.. נהיה רציניים הפורום ההוא ..הוא הפורום הכי טוב שראיתי.. כי שם הבולשיט נאמר כבולשיט ולא כהגיגי אינטיליגנציה בלירה וחצי! קונפוז(שעורו עבה מכדי להעלב!)
K KONFUZ New member 29/4/01 #9 תאמיני לי...! שאין ולו דבר אחד...שצימחתי כאן. סיימתי את הסטאג` שלי מזמן מזמן מזמן. קונפוז~(שמבין סוף סוף על איזה פולניות אביטל מדברת)
תאמיני לי...! שאין ולו דבר אחד...שצימחתי כאן. סיימתי את הסטאג` שלי מזמן מזמן מזמן. קונפוז~(שמבין סוף סוף על איזה פולניות אביטל מדברת)
A avitalp New member 29/4/01 #10 אז עכשיו תורך להסביר לי.... אני לא מספיק אינטליגנטית? או שזו השעה? אביטל (שלא מבינה על מה קונפוז מדבר)
אז עכשיו תורך להסביר לי.... אני לא מספיק אינטליגנטית? או שזו השעה? אביטל (שלא מבינה על מה קונפוז מדבר)
K KONFUZ New member 29/4/01 #11 אני לא מבין אותך..ואת לא אותי זה אומר שאולי אנחנו צריכים להתחתן? מי יודע..אולי זה יצליח.. כלכך הרבה הבינו אחד את השניה ואחת את השני בהתחלה...וזה נגמר ברבנות. קונפוז~(מגשש..)
אני לא מבין אותך..ואת לא אותי זה אומר שאולי אנחנו צריכים להתחתן? מי יודע..אולי זה יצליח.. כלכך הרבה הבינו אחד את השניה ואחת את השני בהתחלה...וזה נגמר ברבנות. קונפוז~(מגשש..)
A avitalp New member 29/4/01 #14 שוקלת מאה חמישים... האם ההצעה בעינה עומדת? אביטל (מנסה להתגבר על אי ההבנות בדרך אל האושר...)
K KONFUZ New member 29/4/01 #15 כן בטח... קונפוב מיסתכל רק על ..אופי,ויופי פנימי!! מה גם שהוגנבה שמועה לאוזני..ששיקרת בקשר למאה חמישים!!! קונפוז(החלטי!)
כן בטח... קונפוב מיסתכל רק על ..אופי,ויופי פנימי!! מה גם שהוגנבה שמועה לאוזני..ששיקרת בקשר למאה חמישים!!! קונפוז(החלטי!)