הפורום הזה...

הפורום הזה...

אני מרגישה כאן כל כך קטנה, מול כל המילים הי אני סוקרת לרגע את החדר שלי בחטף: עננים על הקירות, וזה עם שושנים כחולות, קרוסלת סוסים מנגנת את הנעימה מתוך "היפה והחיה" של דיסני, נעלי בית של ארנבות ורודות, דלת מודבקת כפסיפס תמנות בכל הנושאים, הצבעים והגדלים, מדף אחד של מחזות ותוכניות מהצגות שונות ומדף אחד עליו מונחים בפיזור דעת פסלון גבס של קופידון ופסיכה, עגלה בתוכה בקבוקון עם חול מחוף דור, בובת חרסינה עם תחתלי זהב ועיניים ירוקות עצובות ומסכה בצורת פרפר נוצצת בכחול וסגול....כל החדר הזה הוא זעיר אן פין שלי, משקף אותי עד עצמותי, את הזיכרונות את המחשבות והחלומות והתקוות וזה גדול עלי השנתיים האחרונות בחיי שזורות בעצבות פנימית, לא כזו שבאה מבחוץ, ונורא לי לומאר שאינני רואה אותה מתנקזת בעתיד הקרוב חלומות פשוטים ומתוקים: בית ספר למשחק, קורס קונדיטאות, הרבה שירים ואהבה אחת בלבד לא השתקפות ולא של ברירה לאחרונה אני חשה שמאבדת את החלומות שלי לאיטי כמו טיפטוף מים שכן אינני מצליחה להקים אותם לתחיה וההרגשה זה שמשהו בך מתפורר ומת. ואני שואלת עצמי...באמת כל כך הרבה ביקשתי?

תלתלית יקרה!!!

ברוך בואך לפורום שלנו. מייד מגישה לך שקית של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים וכוס מיץ צוף קר. רוצה לשבת איתי על ערסלי ככה מתחת לכיפת השמיים?? המקום הכי טוב לראות לכוכבים בעיניים!!! ולדבריך: דווקא כשהכל נראה קודר עושה לה השמש מנהג שכזה ומציצה החוצה. יש לך חדר מדהים מותר להוסיף לו כמה דברים??? מוסיפה לך טיפת אבקת כוכבי אושר וכמה כוכבי חיוך וגם אם יורשה לי ציור של פו הדב!!! (פשוט אין כמוהו!!!) באשר לחלומות: טוב שיש לו לאדם כמה וכמה מהם. אדם שאין לו חלום משול למת, לכן אני שמחה שיש לך כמה שכאלה. והזמן יש לו חוקיות משלו. כל דבר בזמנו. לא ניתן להאיץ בו לא ניתן לשנות את החוקיות שלו. ככה הוא. תני לדברים את המקום והקצב שלהם! והשאלה האם ביקשת כל כך הרבה לטעמי אינה רלוונטית כלל וכלל. ביקשת וטוב שכך ואני מקווה שתבקשי לך עוד הרבה!!! והבקשות והחלומות לאט לאט יקבלו את מקומם!!! אל נא תאבדי את התקווה!!! שולחת לך שקית של כוכבי דרך!!! רק טוב!!!

אופה3

New member
תלתלית עם לב זהב

חלומות הם דברים שנראים לנו לפעמים גדולים ובלתי נישגים, אבל כמו שגחלילית אמרה לכל דבר יש את החוקיות שלו ובסוף כל חלום מתגשם, אל תאבדי את התקווה, זה הדבר האחרון שצריך לעשות, כל עוד תאמיני כל עוד תקווי, זה יקרה, לא ביקשת הרבה, ובסוף זה יקרה, הרימי את פניך, הביטי אל השמש, יש יותר גרוע בחוץ, המשיכי להאמין בסוף זה יתגשם, כל חלום וחלום שיהיה לך כל טוב וברוכה הבאה לפורום

למעלה